You bleed just to know you're alive

Idag är jag trött, igen. Igår var jag också trött. Men då hade jag anledning att vara trött. Johanna var i Bollnäs tisdag och onsdag :) Det var mysigt. Så hade hon med sig Jocke, det var också trevligt. Men grejen var ju att Johanna kom hem och det ägde. Dricka lite öl och se film är alltid lika trevligt.

Inatt sov jag hos sara. Igen. Jag har sovit där väldigt många nätter nu. Känner mig som en inneboende nästan. Det tycker sara om. Så kan jag ligga på Sara när hon ser ensam ut, det känns bra. 

På söndag morgon åker jag till Kreta, för er som missat det. Det ska bli galet skönt. Sola, bada och mysa for the win. Wohoo. Kommer hem nästa måndag och då stannar jag nog i Stockholm hos Johanna. Det blir bra. 

Ikväll ska jag fixa mina naglar. Wohoo för det. Verkligen. 

Och det sista jag vill säga är att bowling SUGER. Big time. 

Enbart utfyllnad

Jag är trött och har egentligen inget att skriva om men what the hell, jag skriver ändå. Så var tankegången bakom dagens bloggning. Här sitter jag nu, i Johannas lägenhet och känner mig allmänt ensam. Tomt här ju, inga katter och ingen johanna :( Sadface.

Idag har jag dömt utvecklingsstörda, det var askul. Dom är så söta ju. Fick en ny och en gammal beundrare efter mig. Hmm, typiskt att såna där ska vara efter mig. Två pussar och typ femhundra kramar fick jag idag. Det var en spännande upplevelse som jag helst inte skulle vilja vara med om igen. Men döma dom kan jag göra :)

Sen var jag på förande hos Bettan, utan att dricka. Jag är nykter denna helg. Wohoo. Suger. I alla fall så agerade jag taxi och det var ju snällt av mig. Det var jättemysigt hos Bettan iaf men sååå sorgligt att Elin ska flytta :( Kökskniven nästa.

Nu sitter jag som sagt i Johannas lägenhet och nu när jag har gjort dagens utfyllnad så kan jag lägga mig nöjd och belåten. GOD NATT.

Besök i huvudstaden och lösa mördare

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja men jag tar det väl från början. Jag har spenderat tre dagar i Stockholm hos Johannsingen, som jag förövrigt saknar hur mycket som helst. Det var roligt där, tycker jag. Dricka lite öl och mysa är aldrig fel. Att jag sen hade typ 0 kronor var inte så jävla roligt, men jag överlevde. Jag tänker på lönen som kommer på onsdag. Det var iaf asbra i Sthlm och det är inte helt omöjligt att det snart blir ett återbesök med lite kelning hos Johanna.

Idag har jag varit fet och trött. Somnade alldeles för tidigt igår och vaknade alldeles för sent idag, men det var skönt :D Blev inte så mycket sömn tidigare nätter så det var väl behövligt. Jag känner mig som en våldtagen kattunge i ryggen men det är det ju ingen som bryr sig om, förutom jag själv. Skit samma. Har fetat mig i Saras soffa med pizza, det var mysigt. Sen kom Josefin och då kikade vi på världens bästa film, Ace Ventura. Skrattfest som fan. Då blev det såklart chips, dipp och cola. ASBRA.

Sen då, så har jag varit typ konstant rädd. Fick höra från en väldans säker källa (typ nyheterna) att två fångar hade rymt från ett fängelse i Finland och att dom var i Söderhamn. Mördare var dom, till och med. GASH! Jag och Josefin har rätt livlig fantasi vilket resulterade i att jag, när jag skulle köra hem henne, körde alldeles för fort (bli-av-men-körkortet-för-fort, eventuellt -sitta-i-fängelse-för-fort), körde mot rött på en järnvägsövergång, struntade i stoppskyltar och höll på att köra in i ett staket. Men vi överlevde och det gick bra. Nu är jag ju hemma igen och det är låst och larmat. Känns rätt säkert men man vet aldrig. PLUS att dom där fångarna hade ett avsågat hagelgevär, vilket bara gjorde saken ännu värre. I alla fall så är jag hemma och jag ska lägga mig nu. Försöka sova, fastän jag är lite rädd fortfarande. Det går nog över. Får jag hoppas. Jag måste komma ihåg att stänga Malins fönster. 

God natt.

  

usa, eller?

Ja, säg det. Jag vill åka hur gärna som helst men jag är ju så sjukt hemkär. Därför måste jag åka, bara för att bevisa för mig att jag klarar det. Ett år utan att träffa någon härifrån. Möjligen om mamma, pappa och syster kommer och hälsar på. Kanske nån annan men det är ju så dyrt att åka till usa. Men jag vill åka. Låter stört mysigt där iaf, Kalifornien. Myspys vore det. Lite jobbigt att jag iaf ska ta hand om två barn på förmiddagen och tre på eftermiddagen. Men det är väl sånt jag får ta, då. Jag hoppas verkligen att jag har råd att åka hem över min tjugoårsdag och att jag får det! Jag ska ju redan fira jul och nyår där ifall jag åker. Ska ringa till nån agency i usa på måndag och prata med nån om allt. Dom skulle tydligen ha några uppgifter om babysitting och om mig så att jag kan få uppehållstillstånd och grejer. Det blir spännande det. 

Idag är jag inte så pigg. Fastän jag la mig tidigt igår, plus att jag sov med Johanna, så mår jag som ett ass. Ont i huvudet och massa sånt skit. Ont i örat till och med, hoppas det inte är någon inflammation. Det har jag aldrig haft. Och magen är helt fuckad, mår illa typ hela tiden, mer eller mindre och är yr i skallen. Men jag tar det som jag brukar, jag tycker synd om mig själv. 

Jag längtar så sjukt mycket tills vi åker till Kreta. Det kommer bli så skönt. Sola hela dagarna och bara chilla. Gash, vad jag vill att det ska bli 31a augusti NU! 

Jag får adhdutbrott på mig själv för att jag tänker för mycket, ibland. Psykande som fan. Men även det tar jag som jag brukar. Det blir bäst så.   

But it's over now, come on and take a bow.  

Booooring

Sitter hos Johanna och gör absolut ingenting. Men det gillar jag. Att göra ingenting, alltså. För jag har inget liv. Mitt liv är mitt jobb, än så länge. Jag tycker personligen att jag inte gör annat än att jobba och göra ingenting.  Eventuellt att jag umgås lite sådär ibland men då är jag säkerligen så jävla trött så att jag inte orkar. JA, jag klagar. Det tycker jag att jag har rätt till plus att sån är jag. Deal with it, typ.

Jag kan väl fortsätta då, när jag ändå är på gång. Jag har ju inte kunnat solat någonting på hela sommaren eftersom jag har JOBBAT. Två dagar har jag solat, och då är jag seriöst helt seriös. Utifrån det kan ni dra slutsatsen att jag inte är speciellt solbränd och brun som man ska vara när sommaren lider mot sitt slut. Nej, jag är blek som en blekfis. Därför var jag och solade solarium idag. Det kändes helt rätt och var asskönt. Totally worth it. Lugna favoriter är grejen, ju!

Varför inte spinna på lite till? Jag jobbar ju, som jag nämnt i alla mina senaste inlägg, hela helgen. Under hela cityfesten och så. Det suger litegrann, men jag försöker se positivt på saken; Jag tjänar pengar istället för att slösa. Det känns lite bra nu, ändå. På tisdag blire i alla fall nån slags förtäring av alkohol eftersom jag är ledig tisdag och onsdag. WOHOO!!

Eventuellt att det blir en tatuering nästa vecka, men bara eventuellt. Det beror på hur min plånbok känner inför det. Helt klart.

Nu ska jag tjocka i johannas soffa. Känns helt okej.

Om det vore så

Det där med rubriker har aldrig riktigt varit min grej. Därav den meningslösa rubriken, dagen till ära. Det har trots allt varit en ganska meningslös dag. Jobb mellan 7-15.  Det var inte roligt, snarare tvärtom. Jag var trött och jävlig och mådde illa. Hoppas det beror på nån sorts förkylning och inte magsjuka eller nåt annat som jag absolut inte vill just nu. Det skulle vara jobbigt.

Sen var det faktiskt rätt trevligt, jag åkte till Sara och umgicks med henne, Rebecka, Josefin och Johanna. Det var mycket mysigt. Vart bjuden på tasty mat och godans cola. Sen åkte dom till Gävle och Cityfesten men jag, jag stannade hemma för jag jobbar ju. Imorgon. Fredag. Lördag. Söndag. Måndag. Living the dream. Wooho! Eller hur var det?

Jag har iofs bara en och en halv vecka kvar, vilket känns rätt skönt men ändå inte på nå vis. Då tare slut. Sommaren och det. Alla börjar skolan och det gör inte jag. Känns konstigt. Eller ja, inte alla. Men dom som är yngre än mig, då. Och ja, det kanske inte spelar så stor roll egentligen, nu när jag tänker efter. Så vad har jag att klaga över?

Jag har ändå haft en bra sommar. Fastän jag har jobbat. Jag har ju i alla fall tjänat pengar, och det är ju bra. Det har varit en mysig sommar. Den kan jag ändå inte klaga över. Så var det med det. 

Jag har bokat en utlandsresa till Kreta. Inte bara jag då, Sara Norin också. Den 31 augusti åker vi och blir borta i åtta dagar. Så jävla skönt och bäst och underbart. I'm loving it. Och med det avslutar jag dagens bloggning ;p

Vad är det som gör att huden blir knottrig av nåt som man hör
Melodier kan få det mest sargade hjärta att slå

Inte en bra dag

Den här dagen kunde faktiskt ha varit bättre, men det är den inte. Jag mår som en överkörd kattunge och jag får helt klart skylla mig själv. That's it. Det finns ingen eller inget att skylla på, möjligtvis all denna jävla alkohol. Låg och degade i sängen till klockan sex och sen bar det av till take off för att äta lite. Det gick ju inte så bra. Min mage var inte sugen på tacotallrik. Jag tvingade i mig litegrann iaf. Mår fortfarande som en överkörd kattunge.

Men det var roligt igår, ändå. Bortsett från några väl utvalda delar. För allas bästa skriver jag inget om det. Men in på tranan kom jag iaf efter riktigt mysigt förande hos Anne. Det var i bilen ner som det började spåra, fast det gjorde inget för jag kom in ändå så. Inne på tranan var det förmodligen roligt, har ett par stycken minnesluckor men det är så det ska vara. Keep on rockin'.

Hemvägen var rolig. Jag och Nathalie på äventyr. Ojojoj . Det var skojsigt. Jag fick inte lägga mig fastän jag ville, men efter mycket om och men kom jag iaf i säng. Det var skönt. Imorse mådde jag, som tidigare nämnt, som en överkörd kattunge. Det är det bästa sättet att förklara hur jag mår, faktiskt.

Imorgon börjar jag fittjobbet kvart i sju och jag kunde inte vara mer oladdad. Men det är bara att gå dit och tänka på pengarna. Det blir säkert  bra. Har en helvetesvecka framför mig, ska inte bli roligt.  Jobbar alla dagar utom tisdag. Hela helgen och måndag. Inte skoj alls.

Nu ska jag göra nåt annat ovettigt. Typ åka och köpa godis. Eller lägga mig.

There are many things that I'd like to say to you, but I don't know how.
Take me somewhere nice.

RSS 2.0