Lördag

Idag har varit en inte så händelserik dag än så länge. Molle, kattjäveln, har bajsat i min säng för andra gången på kort tid. Jag har hjälpt Malin med engelskaläxan. Jag har duschat. 

Hade en mysig kväll med Malm igår. Tacos och alkohol stod på menyn. Jag tackar och bockar för trevligt sällskap.

Nu ska jag ner på stan och träffa mina älskade vänner. Sen kommer min loved boyfriend hit och vi drar till stugan och myser. Det var för övrigt hans födelsedag igår och jag hade tänkt överraska honom med frukost på sängen. Det slutade med att vi vaknade och det var försent och jag fick säga: "Snäääälla, låtsas sova så kommer jag med tårta och sådär". Man kan ju inte vara perfekt jämt.

Adios


22-feb-2010

Måndag, igen. Om exakt en vecka börjar jag jobba, lite smått. En liten stund. Man får hoppas på det bästa. Har drabbats av någon valångest och kan inte för allt i världen komma på vad jag vill göra med mitt liv eller var jag vill bo. Det känns som att det är dags att veta det nu, typ. Hatar att vara vuxen.

Amanda Jensen i lördags var ingen höjdare och det blev en tidig kväll för mig och älskade. Lika bra, det. Kul att Johannsingen var hemma, mindre kul att jag såg henne typ sammanlagt tio minuter på hela kvällen. Så kan det gå. Vi får väl mysa när jag kommer ner till huvudstaden.

Idag är jag äcklig och trött så nu ska jag duscha och sen sova- problemen lösta. 

Puss!

Long time, no see

Har inte haft ett dugg vettigt att skriva i den här bloggen på senaste tiden så jag har skitit i det, helt enkelt. Jag har faktiskt fått lite jobb som kommer resultera i lite pengar. Men hey, bättre än inget.

Ikväll ska jag på Amanda Jensen. Ska demonstrativt sitta i rockbaren när hon spelar och "sjunger". Har alltid och kommer alltid, hata Amanda Jensen. Förstår mig inte på henne.  Hur som helst, det blir nog roligt.

Har myst i Ljusdal igår, inatt och idag med min bästa Johan ♥ Det är fint, det.

Nu ska jag ta mig an mitt äckligt stökiga rum. Aaah, det är så jobbigt.
Puss!

Ny dag

Ikväll åker jag hem igen. Ljusnan cup i helgen blir mysigt det. Måste ta igen från när jag missade den förra året. Jag och Malin ska nöta, som alltid. Men innan Bollnäs ska jag nog ta mig in till stan en sväng, samt packa ihop mina saker även fast jag inte blir långvarig uppe i norr. Lika bra det.

Vecka i huvudstaden

Vaknade idag upp ensam här i Stockholm. Var väl inte så jättetrevligt men det funkar.

Igår var vi in till stan och shoppade ytterst lite, fikade med Johannsingen, träffade Malin P och sen gick vi på bio. Sherlock Holmes var ju asbra, Johannsingen?! Det var en mysmysdag. Sen åkte vi hem och jag slockande.

Jag ligger fortfarande i sängen. Den är ju så skööön. Ska snart pallra mig upp, göra mig iordning och dra mig till affärn för frukosthandlingen. Dötomt i alla skåp här. Men nu får jag ju välja själv vad jag vill äta. Ben and Jerry's, kanske? Mmm.

Ha en finemang dag, för det ska jag ha. Puss!

RSS 2.0