Det är okej att vara en nörd

Jag gillar't. Snart, så.

Jag är rolig

Mitt favoritskämt, all times, är när när någon säger : "Jag hörde att det var en som vaska ihjäl sig ifjol" varpå jag (som alltid vaskar (korten ofc, när man spelar kort) skiiiitlänge för att nån ska säga det där) får svara: "Hon som la sig i dog hon å!" HAHAHA. Jag tröttnar liksom.. aldrig. Andra tycker att det är roligt första gången, om ens det, men jag fortsätter och fortsätter.. gång på gång. Jag är en rolig tjej, jag. 

Ps. Är det okej att lägga in en parentes i en parantes? Förmodligen inte. Ds.

Jag trodde först att den här var från midsommar förra året, och tänkte att det passar ju bra att lägga in den nu då. Men den är visst från Valborg förra året, kom jag på. Den duger ändå. Han är fin ♥


Jag är sjuk

Urinvägsinfektion är inte nå roligt. Alls. Jag är redan urtrött på tranbärsdryck och citronvatten. Idag fick jag antibiotika och håller alla tummar på att detta slutar. Jag är less på att vara kissnödig. Jag är less på att gå på toaletten sjuttioelva gånger på en minut (eller så..).

Idag har jag dock helkurerat mig, och kommer således att vara frisk imorgon, for your information. Jag har till och med haft tjocka sockar på mig för att jag inbillar mig att det hjälper att vara varm om fötterna..vad nu dom har med urinvägarna att göra. Hörrni, det här kan inte gå fel. Jag är ju typ värsta doktorn. Self treatment at it's best.

mums!


RSS 2.0