Bättre saker kunde man göra

Tisdagkväll och vad gör Anna? Jo, hon städar sin brors lägenhet. Sjukt rolig kväll. Men är man i desperat behov av pengar och har en slö bror som är i desperat behov av städning så blev det ju perfekt, då.

Annars så blir jag säkerligen sjuk(are) till nyår. Skulle som vara typiskt min tur, ungefär. Men inte dör jag av det heller. Inte ett vettigt ord har jag att skriva, som vanligt. Därför säger jag väl hej då nu då och återgår till städningen som suuuuuuuuger mer än livet.

Juldagen

Äre idag då. Tog en tripp till Ljusdal imorse, väl värt den långa och ofantligt dryga bussresan dit. Så kan det vara, då.

Ikväll är det Perssons pack och mer pepp än vad jag är kunde man väl vara, va? Känner mig inte aspigg, på nåt vis. Känner mig lite konstig i kroppen och knoppen.. Men en utgång blir det nog iaf, om än en lugn en.

Så mycket vettigt hade jag att säga så därmed avslutar jag. Hej!


Dopparedan

Julafton! Wiho. The day of days, typ. Julklappar, julmat och massa, massa mys med familjen. Att det är snö i massor gör inte saken värre, direkt. Nej, idag får man inte vara annat än glad. Därför bjuder jag på två fula mobilbilder från min 2 megapixelskamera, hehe. Puss och god jul!  ♥






Vi är cepe






Såhär roligt har jag och Malin när vi äter mos och korv på Combigrillen. Bjukkar på det här, jag.


Jag har en smart syster

Malin är ett klantarsle och sprutade nyss brunkräm över HELA min NYMÅLADE byrå. När hon skulle torka bort det så frågade hon helt allvarligt: "Tror du det blir bättre om jag tar blött vatten?" Nä, vafan. Ta lite torrt vatten, vettja.


Nu kan hon inte ens skylla på sitt blonda hår..

For the record, så hjälpte inte ens blött vatten. Min nymålade och fina byrå är nu förstörd. TAAAACK.


Julbord

Gud, så gott det är med julmat. Nyss hemkommen från kilafors herrgård där jag, tillsammans med min underbara och älskade familj, åt riktigt mycket julmat. Så mysigt sånt där ibland, tycker jag. Att bara åka iväg tillsammans med familjen och bara sitta och ha trevligt. I alla fall tills någon blir sur och grinig, men det kanske hör till. Hehe.

Nu sitter jag och väntar på finbesök här så städningen är ett faktum. Jag gör fan inte annat än att städar dessa dagar. HAHA, vem försöker jag lura?

BAJBAJ.

 

Bjukkar på en sommarbild nu när det är 26 (!) grader kallt ute. Sjukt.


Ibland saknar jag dom här






Ibland så mycket att det gör lite ont..


WOHO

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vilket glädjerus jag fick nyss. YES!!!!!!!!!!!!!!

(vanligtvis gör jag inte hundra utropstecken efter varandra men det här är ett special occasion)

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lättnad, lättnad, lättnad.

GAH

Vet ni vad jag hatar? Att min bror har "lånat" min kamera och vägrar lämna tillbaka den. Får jag inte en ny i julklapp blir jag jävligt grinig.

Se hela bilden
(förhoppningsvis blir inte bilderna så suddiga med den jag får i julklapp....)


Doning

Vad jag donar idag. Jag har även insett att jag visst måste ha en till garderob, annars blir det svårt att få plats med mina kläder.. Hm. Håller på att lägga in kläder i min nymålade och relativt fina byrå och hänger in massa i ena garderoben. Ska kanske rota fram en säck och slänga ner Fredriks kläder som fortfarande hänger i den andra. Det vore ju nåt, det. Han bor faktiskt inte ens här längre. Då får han skylla sig själv. Höhö.

Nuså, återgår jag till detta slavarbete. Det är helvetesvarmt i mitt rum, förresten. Hejsvej.

Duktigast.com

Nu har jag målat färdigt min byrå efter alldeles för lång tid. Jag måste börja planera mer, verkligen. Nu ligger jag här och ligger, typ. Funderar över hur värdelöst det är att inte ha ett jobb. Egentligen är det väl inte jobbet jag saknar utan mer det man får av att jobba, pengar. Varför kan inte bara Steve Jobs ringa mig och fråga om jag vill bli VD för Apple? Bara en tanke från min sida, liksom. Tror jag skulle klara det galant. Come on, liksom. Hur svårt kan det vara?

Nu har jag i alla fall storslagna planer inför framtiden. Eller.. okej, då. Inte storslagna men det beror ju faktiskt på vad man jämför med. Mina storslagna planer går ut på att göra om i mitt rum. Eller egentligen inte ens göra om men nu när jag har målat byrån så kommer den upp hit. Så ska jag ta bort mitt vita, fula sminkbord och istället sätta upp en stor spegel på väggen. Kommer bli FRÄNT, känner jag. Allt detta ska ske innan jul så nu måste jag ta några heldagar till det här. Det kanske inte låter som mycket jobb men om ni hade sett mitt rum så skulle ni förstå. Det ser fruktansvärt ut. Ja, så nu vet ni vad jag kommer hålla på med fram till jul. Har jag tur kan jag lura med Sara också. Hon är min trogna tjänare. Det gillar jag för om inte hon är med blir det inte så mycket gjort, heh.

Nu blev det långt och drygt men nu har jag mina planer nedskrivna. Det är väl en start i alla fall? Tyckerå jag.

The Quiz

You look nice alright
And I like the way you nod after everything I say
Like it actually means something to you 

And I like your record collection
Townes and Jens with a hint of Rickie Lee
And you've cleaned up the bathroom, made a really nice soup
but a bit too much sci-fi in your shelf with DVD's 

But there are things you need to know about me
I'm weak right now, so weak right now
I need proof before I dare to open this heart
So I've prepared a quiz for you

Would you freak out if I said I liked you?
Do you walk the line?
Is your IQ higher than your neighbours?
And is it very much higher than mine ?

Can you sleep when I grind my teeth?
Do you look away if I slob when I eat?
Will you let me be myself?
Can you at all times wear socks? Because I'm still scared of feet

And if I'd fall, would you pick me up?
If I'd fall, would you pick me up?

Do you talk in the middle of Seinfeld?
Do you read more than two books a month?
Do you get racist or sexist when you've had a few?
Is it fine if I make more money than you?

Have you slept with any people I work with?
Is there anyone you'd rather wish I'd be?
Do you still keep pictures of old girlfriends?
Are they prettier than me?

And if I'd fall, would you pick me up?
If I'd fall, would you pick me up?





Snö och uppe med tuppen

Dagens skräll nummer ett är att jag klev upp tjugo i åtta imorse.
Dagens skräll nummer två är att det var ASMYCKET snö ute.
Dagens skräll nummer tre är att jag målade, helt själv.

Skräll nummer två gjorde mig på utomordentligt bra humör och så fort jag såg snön på marken glömde jag min morgontrötthet och grinighet och drog på mig uggsen och började med stor iver (okej, lite överdrift) att vispa bort snön från bilen. Just nu älskar jag snö mer än choklad. Helt sjukt, jag vet.

Nu blire stan med mammsen och förhoppningsvis kan jag få några nya tillskott i garderoben med hjälp av mammas plånbok och generositet eftersom att min egen plånbok gapar så jävla tom. Deprimerande.

Adjöken.

Måndag igen.

Väntar på att segelin ska vakna och ringa mig. VAKNA.

Har haft en mysmyshelg. Det är ju bra. Idag hade jag egentligen tänkt vakna 10 men som ni vet så fungerar inte alltid mina planer så jag sov till kvart över 12 istället. Skönt det. Nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig lite freeesh, typ.

Hejsvej.


Ursäkta röran..

..elin bygger om. Jag å andra sidan, sitter och väntar på besök. Så trevligt :)

I veckan har jag, Sara och lillalillasyster städat hela Fredriks lägenhet grundligt. Han kommer inte känna igen sig när han kommer hem från Thailand. Förhoppningsvis så har han en ny kamera med hem till mig. Annars kan han åka tillbaka, tycker jag.

Poppning av musik nu, gott folk. Adjöks.


DH

Vad spääännande! Vem dog egentligen? Jag hatar att vänta. Vill ha NU, NU, NU! Så spännande det var.

Imorgon blir det handboll, blir spännande det med. Vilket spännande liv jag har.. eller?

Jag är ensam för första gången jag kom hem nu, lurt det med. Men snart får jag sällskap, hoppas jag. Det var inge roligt att vara ensam, insåg jag snabbt. Nu ska jag skrämma bort mina hjärnmonster med hjälp av lite tv ;)
Adios.

Dagen idag

Less jag blir på att springa runt som en idiot. Arbetsförmedlingen, skatteverket, arbetsgivare, arbetsförmedlingen igen. Men hey, är man en no lifer så är man. Käka på stan med tjejerna var mys. Nu sitter vi och hökar i Fredriks lägenhet, för ovanlighetens skull.

Ska strax iväg o mysa med Malin o Bettan. Blir bra det.

Såg förövrigt The Ugly Truth igår, vilken mysfilm! Kärleksfilmer is the shit.
Nu återgår jag till hökningen och väntar på att Malin ringer. Puss!

Lessve

Less jag är nu. Söka jobb är väl ingen höjdare. Arbetsförnedringen känns inte som nån höjdare. Måste få fyra arbetsgivarintyg på fyra dagar. Det funkar inte så, sa tanten i receptionen till mig. Dom har faktiskt andra uppgifter också. DAAAH, typ.

Det var enklare i LA. Men nu ska det bli bra här också. Skriver ett personligt brev just nu. Pappas data är bra för han har inte msn så det kan inte störa min koncentration. Det tar däremot fejjan och mobilen hand om. Men jag gör mitt bästa. Jag har ringt runt som en idiot idag och ingen verkar falla för man onekliga charm. Vad är det för fel på folk? Hehe.

Back to work. I wish.
Hejhej

Helgen

Jag har haft en bra helg. Mys i fredags med film och sådär. I lördags var jag till stugan med mami o papi, träffade Babbsan som sa att jag såg tunn ut. Hon börjar bli gammal, hon å.

Lördagkväll spenderades med bästa tjejerna+vin+rappakalja. Även Malin kom förbi med Melvin, såååå mysig bebis. Han och jag tog ett bad tillsammans. LÄTT bästa killen jag har badat med. Kärlek till Melvin.

Efter en flaska vin och sådär så blev det Ljusdal, av någon outgrundlig anledning, och Stadt. Det var oväntat roligt och kvällen fick ett bra slut. Hemskt trevligt. TAAAAAAACK MALIN OCH ELIN för att ni skjutsade oss.

Idag blev det Lucia i Kilafors, mysigt att sova i en kyrkbänk. Hehe.
Nu sitter jag i brorsans lägenhet med Sara och Malan och myser lite. Blir väl till att sova snart, kan jag tänka. Alla är vi lite trötta. Höhö. Puss på er.

Lööööööördag

Sitter med mina älskade vänner och myser nu. Bollnäs är bra ändå det, tycker jag. Med det sagt så vill jag ju inte stanna här förevigt. Men ett tag till går prima skinka det. Jag har underbara vänner.

Ljusdal kan det bli ikväll å, trevligt det. Hoppas jag.

Nu blir det mer vin  så allt blir lite mer dimmigt. Aaaawesome. Puss

.

Why do all good things come to an end?

SARA

Sara sa att hon inte läste min blogg för att hon inte står med i den så ja, jag tillägnar det här inlägget till henne. SARA GRIP, vilken jävla tjej. Läser du inte nu så får du stryk. OCH vi kommer inte gifta oss med varandra som planerat. MMMM, den du. MOAHAHAHAHAHA.

Nuså, får det vara nog med kärleksfullhet (är det ett ord?). Jag älskar dig, Sara Pip. PUSSPUSSPUSSPUSS och lite skedning.

Tiiisdag

Igår så tog jag vaccinet mot svininfluensan. Jag ignorerade faktumet att man sprutar in ägg och valfett och tusen miljoner andra suspekta ämnen i kroppen. Härligt! Jag var helt säker på att jag skulle bli skitsjuk, no surprise, tänkte jag. Men vet ni? Jag blev inte nå sjuk alls. Fick typ inte ens ont i armen så mycket. Crazy Daisy, kände jag då. Jag är fortfarande i chock och väntar på att det ska komma.

Nu ska jag se Flickan som lekte med elden. Jag och Malin ska trycka ner oss i min säng och kika. Vi har sovit med varandra varje natt sen jag kom hem, -1. Mysigt. Adjöken, fröken.

RSS 2.0