TGIF

Längesen jag kände av att det var fredag, men idag gör jag det. Har sovit som en stock heeela veckan. I stil med när jag jobbade i Uppländs Väsby och bodde hos Johanna. Insane. Ikväll ska jag och Johan åka till stugan och mysa med att laga mat och kramas. Underbar fredag!

Nu ska jag äta något sen kommer en sammanfattning av min första vecka som elevassistent. Jag vet att ni dör av spänning.


Vi var på aik-malmö i somras.


Story of my life

Idag började jag på min praktik. Jag (trumvirvel) tar hand om barn. Eller, ja, jag är lärarassistent (läs; rastvakt). Så basically jobbar jag 7 timmar om dagen, 40 timmar i veckan, och får 3000 kronor i månaden. Grymt! Man bara måste älska att vara mig nu.  


Nyttig helg

Fredag: Tårta, kakor.. lite mer tårta+ett gäng kakor till. Drycken var cola och senare på kvällen, alkoholhaltiga.

Lördag: Maxhamburgare + chilicheese + strips och dip, pizza, godis, fika, godis och så cola.

Söndag: Maxhamburgare + chilicheese + strips och dip, chips, plankstek (tre gurkbitar och en tomat var närvarande på plankan) och så coca-cola givetvis.

Det känns som att sallad är ett bra alternativ för mig nu. Kanske för resten av livet.  


Födelsedagsbarn

Igår fyllde min lilla lillasyster 18 stora år. ♥ Hehe. Hon var kalasfull och fick många fina presenter.

Jag och älsk och bror joinade henne på SportIn där det var Karaoke. Malin var så full att hon sjöng Gyllene Tiders "Sommartider", stannade en förbipasserande kille mitt i sången och sa att han var skiiiitsnygg och körde några sköna moves.

En mysig kväll som avslutades med fet mat på Max. Smarrigt värre.Malan som numera är 18 bast och får dricka öl på krogen, bli inskickad i finkan och rösta på socialdemokraterna.


Jaa, just det.

Jag var på en intervju för en praktikplats på en skola. Märk väl att det var en skola. Inte en praktikplats för maratonlöpare.

Intervjuaren: Såå.. vad gör du på fritiden då, Anna?
Jag: Jaaaadu, jag tränar mycket (eeeh.. vänta...Va'sägerja'?!), ute och springer mestadels (men snälla...). Jag tycker det är viktigt med  bra kondition (HAHAHAHA, alltså.. VA?!). Sen läser jag mycket och blablabla osv, osv.

Varför gör jag såhär? Varför försöker jag lura i någon som inte bryr sig ett skit ifall jag tränar eller inte?
Jag tror jag försöker lura mig själv.


Anna - återkomsten.

I'm back in business. Grymt, eller vad?  Folk har säkert slutat läsa min blogg nu. Ja, jag erkänner att jag kanske inte hade asmånga läsare tidigare men jag har nog ännu färre nu då det var närmare tre månader sedan jag hade regelbunden uppdatering. Men känner man inte för det så känner man inte för det, som dom säger.

Ska jag göra en snabb uppdatering av vad som hänt i mitt liv de senaste tre månaderna? Nej. Jag ska lägga upp en bild eller fyra sen jag och baby var på Korfu och semestrade i en vecka. Dit längtas det tillbaka, om man säger.  


Värsta bildbomben för att vara mig! Och två inlägg på en endaste kväll... förvänta er inte att detta ska hålla i sig. Hörs när vi hörs då ♥


Om du vore domare hade du fattat

Jag är assisterande domare (springer på linjen) i en fotbollsmatch och drar en offside.


Gubbe i publiken: Du vet att man räknar offside från när bollen slås och inte från när spelaren tar emot den, va?

Jag: (stannar upp, vänder mig om och ser på gubben) VA? Men Gud.. tänk att ingen har lärt mig det på de SEX domarkurser jag har varit på...  Och tänk att de inte lärde mig det när jag var på assisterande-kurs.. eller att jag inte har sett det när jag har läst igenom regelboken.. Har du läst den förresten? Har du varit på domarkurs? Har du gått på linjen och dömt någon gång kanske?! 

Gubben: ??????

Jag: Tänkte väl det.

Okej.. Så gick det inte riktigt till, kanske. Men om jag hade fått bestämma så hade jag gjort sådär. Istället sprang jag snällt vidare på linjen, tyst som en mus.


RSS 2.0