Emosarna och Anna

Del två i denna historia utspelar sig i Hollywood, på Sunset Blvd. Key Club. Åkte dit för att Danny hade bjudit dit oss och för att se hans band spela. Var ett häftigt ställe. Men när vi kom dit, gash. Utanför klubben står kanske hundra pers, alla iklädda randiga/rutiga/prickiga/trasiga/lack-kläder som ofta slutade strax innan dem började. Rosa eller grönt skulle man nog ha i håret för att komma in gratis, tänkte vi. Folk var målade i ansiktet a la Kiss och utklädda till värsta porrsakerna..Där kom vi i jeans och t-shirt och pumps. Men desto mer normala framstod vi som då, kan man tycka.

Ja, med folkmassan utklarad så kom vi in och lyssnade på lite olika band. Var bra, må jag säga. Efter det joinade D oss för öl och öl och mer öl. När klubben stängde så åkte vi vidare till några han kände, det kan ha varit det konstigaste jag har varit med om..Tjejen vi åkte till var tydligen en sån som piskar folk. Det hade hon som jobb, liksom. Det var fullt med sexleksaker i hela lägenheten. Mycket lurt.

Vi vart ju inte kvar där aslänge utan kände att det nog var bättre att åka hem..D bad om ursäkt typ femtusen gånger för att han tog dit oss, asgulligt, haha. Såå, jag och Marina styrde kosen hemåt. Men inte innan en liten godnattpuss hade skett..

Ligger här nu. Ska snart dra iväg och käka lunch med brudarna. Subway it is!

Trötter och lesser.

Bajstrött nu asså. Ligger i sängen och sooomnar snart. Skulle ta hand om ungarna i en halvtimme men det blev tre timmar. Då blir man ju kanske inte glad. Inte på en lördag, hallå. Kollade lite på E.T med dom, var ju lurre det.

Nurå, kanske man skulle ta ett litet nap. Vore nåt det. Sen Hollywood och sunset. Spännande.
Adjöken fröken.


Mexico och Anna

Igår följde jag med Marina till Irvine som är två timmars körning från mig. Vi åkte dit för att hon skulle se hennes pöjk spela i nåt band. Kul, tänkte jag och hänkade. IAF, när vi kommer dit så inser Marina att hon har glömt sitt ID-kort (KLANT) och vi ska typ säga till nån att vi är där med bandet och sådär, aspinigt. Marina fick visa alla kort hon hade i plånboken men ändå så märkte vakterna henne på händerna med kryss så hon inte fick köpa nåt i baren. Hihi. Det tyckte jag var roligt. Så då fick jag köpa åt henne istället, mindre roligt.

Hur som helst. Vi kommer inte på det där stället och det är, seriöst, bara latinofolk där.  Jag och Marina och bandet var dom enda vita människorna där. Jag fick lite panik och folk vägrade lämna oss ifred... Var mycket jobbigt. Men det var ooooerhört trevligt ändå, när vi lämnades ifred. Det spelades bra musik och vi dansade och sen spelade det där bandet och det var mycket bra, helt enkelt.

Jag blev inbjuden till en spelning på en klubb i Hollywood ikväll. Trummisen (sööööt) skulle spela där med sitt riktiga band, eller nåt, så ikväll ska vi dit och kika. Är en häftig klubb dom ska spela på också så det är coolt. Ska bli riktigt roligt :)

Nu ska jag passa sovande barn. M och J ska iväg i typ en timme och barnen sover så what the hell, då kan jag ju fan passa dom. Jag har ju ändå inte mycket till liv så.

Hejsvej.


Det går ju inte.

Migrän på väg. Känner jag mig själv rätt kommer det snart svartna för ena ögat, jag kommer bli bajsirriterad och må illa och huvudet kommer sprängas, typ. Monica kommer inte hem förrän om en timme men jag ligger ändå i sängen medan barnen ser på tv. FAN. Har inte haft migrän på över ett år, typ. Enda botemedlet för min del är alvedon och sömn. Helst skulle jag vilja ha pappa här med. Pappa är bra när jag har migrän.

Det kan även vara false alarm. Hoppas kan man ju alltid. Härrå.

Oh, gash.

Idag är det kallt och regnigt här där jag bor. Det gör ju inte humöret på topp, kanske. En dryg huvudvärk hjälper inte heller direkt till. Något som däremot gjorde mig på rätt bra humör var att äntligen få prata med Johannsingen! Smida framtidsplaner och bara snacka skit gillas skarpt. Vilket väder det än är.
 
Har haft en hemlängtansdag idag. Ingen speciell anledning, är nog bara vädret och en början till en förkylning som får en att känna sig asdepp. Skulle inte banga på Sverige nu.. Men imorgon känns det nog bättre. Kanske redan ikväll då jag ska iväg på nån spelning. Hoppas det blir kul.

Nu ska jag vara mami igen. Ha't bra.


Shut up and drive

Idag är jag lite av en pms-kossa.  Inte så roligt, kan tyckas. Nej, det är ju faktiskt inte det. Jävligt irriterande är det.  Inte bara för mig utan för alla stackare som kommer i min väg idag. Fruktansvärd, känner jag mig. Skulle kunna ligga i min säng och böla hela dagen men det får jag inte. Såna dagar existerar inte längre för mig, tydligen. Kanske på lördag.

Nästa fredag är jag ledig. Har huset för mig själv så jag har planerat heeeela dagen. Ska ha det så skönt, så skönt. Underbart. <3

           Vill att älskade systeryster ska komma hit NU. Saknar :(

Fotboll!

Champions League-finalen och jag har suttit fänglsad i soffan i 90 minuter. Jag vet inte jag, men nån toppmatch tycker jag inte att det är. Minns förra året, då jag satt på en bar på Rhodos och tittade och matchen fick avgöras genom straffar. Det var grejer, det. Kanske hela atmosfären var bättre, iofs. Jag är iaf glad att jag får titta på fotboll. Det saknar jag sjukt mycket. Speciellt såhär i sommartider. Det är hårt.

Annars då, så tog jag mig upp ur sängen imorse, uppenbarligen. Har träningsvärk men det kan jag leva med. Det betyder ju att jag har muskler iaf. Skönt att veta.

Ska snart åka och hämta Jackson. Så blir det alla tre barnen på halvdag idag. Det gör inget. Är trötter men det känns ändå ganska bra. Har liksom en bra dag. Kul dä å. Blev bara joll det här så nu slutar jag. Adjö. 

Blame it

Har man inte tränat och inte ens knappt rört på sig på 14 dagar så är Bobbys bootcamp ett helvete. Min kropp strejkar och jag är mycket tveksam på om jag tar mig upp ur sängen imorgon. Sånt som återstår att se. Jag har (nästan) kommit över min förälskelse i Bobby, förövrigt. Han uppförde sig mycket märkligt sist vi var ut.. Mycket märkligt. Det är synd att han är en sån tjusig pojk.

Igår var jag ju som sagt till Hollywoodskylten. Jävligt turistigt men hey, jag är ju turist! Man måste ju se den skylten tycker jag. Kändes cooooolt. Så nu har jag sett två coola saker på 24 timmar. Elefanter och Hollywoodskylten. Lägger därför in bilder på båda :D


Den är så jävla sööööööt :) 


 

Man ser ju typ mest av mig istället för Hollywoodskylten men obv. så måsta jag ju bevisa att jag var där. Tog även, som tidigaqre nämnt, en tripp förbi Beverly Hills. Stannade typ mitt på nån jävla motorväg för att ta bild med den där skylten. Kändes häftigt det.

Nu: Dusch och sen soooova.

Apa, apa, vill du ha en apa?

Rubriken kan, med lite vilja, sammanlänkas med att jag var på zoo idag. Elefanterna var mitt faboriitdjur. Dom var så stora och sååådär. Tyckte jag var häftigt. Lejonen gillade jag också. Såg coolt ut.  Nog nu med mina nördfasoner. Nu ska jag berätta det äckligaste som hände idag.

DET LÅG EN DÖD FÅGEL MITT PÅ VARDAGSRUMSGOLVET imorse när jag skulle hämta Jillian. GASH. Panikade som fan, ofc. ASSÅ, jävla fåglar. Kan dom sluta terrorisera mig? Försöker dom driva mig ur huset eller vad är det frågan om ? Isf så tycker jag att dom har gått lite långt nu.. jag menar, döda en av sina egna. Börjar likna en organiserad terroristgrupp... Men jag är inte paranoid. Som tur var kom Edgar och räddade situationen. TACK!!!

Har funderat på hur Johanna och Malin har det i utlandet. Dom borde väl vara hemma nu? Eller? Om någon kunde informera mig så vore ju det bra. Man vill ju inte gå och vara orolig i onödan, om man säger.

Nu ska jag antingen lägga mig och vila eller plocka upp barnen... vet inte än.
Keep it fresh.

God morgon

Idag är det, som jag nästan anade, inte världsfint väder.. Less man blir. Så vi funderar på att var turistiga och åka till Hollywoodskylten. Har ju inte sett den än och det måste man väl göra innan man åker hem, kan jag tänka. Ja, så blir det nog. Nu blir det frukost och sen göra sig iordning. Skönt att vara ledig :)

 


Änglar och Demoner

Såg den bion till slut. Ångrar det inte. Inte, inte. Var en mycket bra film. Jag och Malin fick en smärre chock när vi såg Stellan Skarsgård på bioskärmen. En  trevlig överraskning, tyckte vi. Satt där bland alla usa-människor och kände oss lite stolta sådär.  Hur som helst, det var en grymt bra film. Önskar dock att jag hade hunnit läsa boken innan jag såg filmen men man måste ju göra undantag ibland.

Annars då, så är jag ledig imorgon. Är memorial day här. Jävligt skönt. Man tackar ju inte nej till ledighet, om man säger. Åker till stranden om det är fint annars stannar jag hemma och hänger vid poolen med massa folk som tydligen kommer hit imorgon. Grillning och grejer står på schemat här hemma och det tackar man ju inte gärna nej till heller. Så vi får se vad morgondagen har att erbjuda helt enkelt.

Nu väntar sängen och eventuellt lite Harry Potter. Vart lite exalterad när vi kom in på bion och såg Harry Potter-postern. GASH. 15 juli. Känns bra, känns bra.

Har förövrigt slängt upp lite bilder på min resdagbok från när Sara och Josefin var här. Supertjusiga bilder, om jag får säga det själv ;)

Natti natti. Puss

Duktig anna

Idag har jag ju sovit en hel del. Vaknade klockan åtta men låg kvar i sängen till halv ett, halvt sovande och halvt vaken. Skönt och jag känner mig rätt så utvilad nu. Gäspar fortfarande en hel del men det går nog över.

Vid ett åkte jag till Oaks mall men handlade ingenting! Spara pengar är min nya grej. Känns bra. Skulle egentligen ha varit på bio med Monica ikväll men Obsessed, som vi ville se, har slutat visats tydligen. Ska istället gå med Malin, svenska tjejen. Kanske, men bara kanske, att vi tittar på Angels and Demons.. har ju inte läst boken än och i regel så måste jag läsa böckerna innan jag ser filmerna. Får se hur vi gör. Vi bestämde att vi skulle träffas utanför bion och välja den film som verkade bäst. Lite spontant sådär.. hihi.

Nu ska jag lägga mig och läsa Harry Potter. Kärlek, kärlek. Inte lång tid kvar tills filmen kommer ut nu! Åååh, vad excited jag är! (nördig också men det bjuder jag på)

hare bra. Pussis

Älskar att sova

Det är sjukt skönt att sova, ju. Allt är så bra när man sover. Det borde jag göra oftare. Anyway, så somnade jag helt utpumpad igår klockan sju. Fan vad trött jag var. Hade ju tänkt vara social med M och J men det sket sig. Vaknade lite förvirrad klockan åtta imorse och undrade vad som hade hänt.. Skönt som tusan var det, iaf.

Idag hade jag tänkt att jag skulle ut på en morgonpromenad eller liknande men det skiter jag i. Japps, det gör jag. Ska istället åka iväg och träffa Daniela tror jag.

Vill att Malin ska in på msn nu, för tusan! Saknar min lillasyster ju :( Men nu äre inte långt kvar tills dom kommer. Först kommer broder i mitten av juni. Inte långt kvar.

Nä, nu ska jag antingen somna om eller kliva upp. Vi får se hur det kännns.

BAJ.


EMO

- Hej, jag heter Anna och jag är emo.
- HEJ ANNA.

Nåt sånt borde jag ha nu. Emo som fan är jag. Dumma Sara och Josefin som åkte hem igen. Jag hade det ju asbra när dom var här, om en säger. Jag bölade som en fjant när jag släppte dom på flygplatsen och ville helst stå där för evigt, typ, och aldrig släppa taget. Men det går ju inte. Till slut såg jag mina älskade, älskade vänner försvinna in och bort från mig.

Vi har hur som helst haft det superduperbra! Vädret har varit helt underbart under hela tiden och vi har skrattat och tagit för många ciggisar och bara haft allmänt jävla roligt. Jag önskar att det alltid kunde vara så. Vi har shoppat som galningar (ja, även jag..) och Sara gjorde en tatuering (cool-sara). Jävligt snygg blev den. Men det skiter man väl i.

Var till Santa Monica och Universal Studios och Hollywood och Malibu Beach. Alla såna där turistställen som man "måste" se när man är här. Coolt, sörrni.

Var ut på bus förra lördagen med dom och det var fruktansvärt roligt. Igår var jag och Sara ut på bus. Var också väääldans roligt. Jag har helt enkelt haft det förbannat kul dom här dagarna och jag önskade verkligen att dom aldrig skulle ta slut. Men det gör det ju alltid..

Idag har jag, trots allt, varit stolt över mig själv. JAG hittade till flygplatsen, själv (typ). Hittade ut från flygplatsen och sen in till Hollywood (efter en ofrivillig omväg till Beverly Hills) och sen till parkeringshuset och sen överallt i Hollywood och sen hem från Hollywood. SHIT, vad bra jag kände mig. Det var det.

Ikväll ska jag tydligen kolla på UFC. Sug. Har städat mitt rum nu. Kärlek till det. Och Malin, sorry för mitt kassa msn-nötande men jag har ju haft besök, om en säger. Ska absolut bättras på nu! :)

Puss o kram på eeeeeeer.

Besök

Sara och Josefin är här nu och det är såååå trevligt.  Trevligt att inte vara själv liksom. Och trevligt att få prata svenska, tycker jag. Hemskt mysigt. Ikväll ska vi åka och shoppa och det ska bli roligt. Nu grinar Jillian så nu läre jag jobba lite igen.

Sara snackar om nån jävla tickande klocka och är allmänt cepe. Säger att jag kommer vara sist att få barn. Tacka fan för det.

Ha det bra, hörrni! Puss

Yeah, baby

God morgon!

Ligger i sängen och gör absolut ingenting. Ska pallra mig upp typ nu och ta mig ut på en promenad.
Igår blev det som sagt slumdog millionare. Älskade inte filmen. Kan vara för att jag läste boken innan och dom hade tagit med typ en tredjedel från boken och gjort om hela historien typ. Kände mig helt lost.

Idag har jag nemas planer. Känns bra det. Kan jag enbart tare lugnt. Daniela kanske ville ses senare men vettefan om man pallar. Får se, helt enkelt. Hon skulle till kyrkan först. Hon har försökt få med mig till kyrkan. Näheru, säger jag bara. Not gonna happen. Lite sugen att gå till nån gospelkyrka, dock. Lyssna på coola tanter som sjunger gospel. Härliga tider.

Nä, upp och hoppa nu Anna! 


Lördag hela dagen.

Sen sist så har jag hunnit duscha, varit iväg och fixat naglarna, förstört fyra av de fixade naglarna, varit iväg på en marknad med familjen, åkt två karuseller med jackson, nött dator och ätit en macka. Det tycker jag är att hinna med rätt så mycket ändå.

Ikväll ska jag, M och J se Slumdog Millionare. Har läst boken så nu blir det skoooj att se filmen. Imorgon har jag inga planer alls vilket känns asbra. Ska bah chilla och chilla. Det blir fina fisken det.

På tisdag kommer Josefin hit :) Wihoooo. Äntligen får jag skeda lite. Fick även reda på idag att min kära bror kommer hit femtonde juni. Blir mycket besök för min del nu här. Jag klagar inte!

Nuså, ska jag byta om till asbekväma kläder och leta mig ut till soffan. Skönt. Hejsvej!

House of Blues

Blev lite av en dramakväll igår, faktiskt. Mjau grinade i två timmar när vi kom till House of Blues för att jag och Marina fick gå in gratis och hon betalade 50 dollar. Sen var hon allmänt sur heeela kvällen och pratade inte med oss. Vi blev lite nervösa eftersom hon ju faktiskt var chauffören men jag bestämde mig för att skita i det. Så jag festade och hade kul, och träffade många roliga folk. 

När konserten slutade (hon som uppträdde hette Tarja nånting och var förut sångare i Nightwish) så freakade Mjau och hon och Marina började typ bråka som fan. Ingen hit, kände jag. Sen säger Mjau typ att hon inte vill skjutsa hem oss plus att hon kör som en jävla idiot (jag trodde jag skulle dö minst tio gånger) så jag ringde till Brian och Mjau gick med på att skjutsa oss dit för det var närmare. När vi väl kom dit så vägrar Marina gå ur bilen och säger att Mjau måste skjutsa hem henne, eller nåt. Jävla jobbigt, kände jag och lämnade dom två att bråka. 

Sen freakade Brians tjej över att han var full och inte hemma så det hela slutade med att hon hämtade oss, var grinig som fan, och körde hem mig. Inte den bästa kvällen, kanske.. Inte har jag blivit nå större fan av rock heller. Lika bra det. 

Nu ska jag nog eventuellt duscha. Adjöken. 

Bestämt!

Bara för att jag har ett oerhört intressant liv ( eller hur var det nu igen? ) så uppdaterar jag IGEN. Ville bara berätta att jag trots allt går på den där rockgrejen på House of Blues. Det kan nog bli roligt, tror jag. Hoppas jag. Jarå. Men gud. Jag ska gå och se ett band som jag aldrig tidigare har hört talas om plus att sångaren är finne. Förbandet är tyskt. Båda är typ rockband. Säkert skrikare. Jag gillar ju inte ens det.. Jag kanske börjar gilla det ikväll. Efter x antal öl och några glas vin så gillar man det mesta. Blir nog bra det här. 


Wish me luck! 

Barabababa, I'm löövin it.

Vädret håller i sig och jag älskar sommar. ÄLSKAR. Det är så myspysigt, på nå vis. Man blir som glad när man vaknar när solen skiner och man svettas litegrann sådär. Myspys. 

Idag kom Brian över igen. Han är arbetslös och extremt uttråkad. Så iaf, så kommer han över hit och det får man inte klaga över för lite sällskap dör man inte av. Han grillde åt mig idag. Mums. Sen drack han öl och jag vatten så låg vi vid poolen och chillade. Badade även idag. Det är något som inte händer ofta, kan jag säga. Men svettfaktorn var hög och poolen såg onekligen lockande ut. Den är inte uppvärmd, kan jag tillägga.

Ikväll vet jag inte alls vad jag känner för.. Om jag ska åka till House of Blues i Hollywood och se någon rockkonsert med någon finsk sångerska jag aldrig har hört talas om eller åka till Hannah och Brian och dricka Margaritas. Vi får se vad jag känner för.

Nu ska jag vara tjänstefolk och vika barnens tvätt.
ADIOS.


Go zumba!

Torsdag som sagt och i vanlig ordning så har jag och M varit iväg på zumba! Tydligen så skakar jag inte på rumpan så mycket som man ska i danserna men vad förväntar hon sig? Jag är faktiskt från Sverige. Hon får vara glad att jag inte har ramlat än..Men med min talang så kommer det snart också, kan jag erkänna. Hur som helst, så är det väldigt roligt. Zumba! 

Annars då, så är det fortfarande varmt och skönt fast klockan är snart nio på kvällen. Det tycker man ju om, liksom. Man blir så glad när man går ut på kvällen så fryser man inte. Skönt. 

ÅH, just. Jag var på bio igår ju. Ghost of Girlfriends past. Matthew McConaughey är en snygging så den var bra. Eller ja, väldigt förutsägbar och en riktig tjejfilm men även rätt så skoj.  Jag gillade den i alla fall. Mycket bra filmer som kommer ut här nu så nu blir det bio för fulla muggar. Mysigt med bio, tycker jag.

The Ghosts of Girlfriends Past Poster - Click to View Extra Large Image

 

En minut

Typ så lång tid har jag på mig att skriva det här inlägget. Dagen har varit oförskämt skön och det är bara torsdag. Gillas skarpt. Åkte till en park imorse och bara satt medan barnen lekte. Skönt. Åkte hem och firrade lunch åt barnen och la dom. Sen kom Brian och vi hängde vid poolen i några timmar medans barnen sov. SÅÅ skönt. Det är bäst väder här nu, om jag får säga det själv. Såhär skulle man kunna ha det jämt, känner jag. Jag älskar sol och jag har bränt ryggen. Men hey, jag klagar inte.

Det tog fyra minuter. Men det gör inget.

Dagens..

i-landsproblem: Min påbörjade finne (läs; böld) i pannan som gör att jag får huvudvärk och det är säkert den som ligger bakom min irritation idag också. Äckliga finne.

u-landsproblem: M hade eventuellt svininfluensan när hon kom hem från Mexico!! Men doktorn sa att vi inte kunde veta säkert för man kan bara testa typ fem dagar efter man har fått viruset. Och doktorn sa även att media överdriver sjukdomen något katastrofalt eftersom det är typ som en vanlig influensa och bara vissa med nedsatta funktioner av nåt slag blir riktigt sjuka. STILL. ÄCKLIGT.

irritationsmoment: Jonah. Han slår fan alla jag någonsin har träffat. Han irriterar mig så lätt, så lätt. Idag gjorde han det genom att inte kunna gå ordentligt i flip-flops. FAN, vad irriterande.

positiva inslag: Josefin kommer snart hit. Det ses det fram emot oerhört mycket. MYS.

knäppaste: Var massa barn i parken när vi kom dit så frågade dom Jonah om han ville vara med och leka Titanic. TITANIC? Vilka ungar leker Titanic? By far det knäppaste jag har hört. Ninjas och Kung fu panda är ju normalt. Men Titanic? What's next? Dagboken?


Suuundag.

Vilken fyndig blanding mellan söndag och solig dag jag kom på där, tyckte jag. Fnissar litegrann åt mig själv nu, faktiskt. Har haft en sjukt skön dag idag. Vaknade elva. Låg och drog mig i sängen till tolv. Hade blivit längre om inte M hade jagat upp mig för hon tyckte inte att jag skulle ligga i sängen när det var så fint väder ute. Gick ut, låg i solen ett tag. Tröttnade på det efter en timme och åkte till Starbucks med Marina. Vi han sitta i fem minuter innan två random guys kom och typ satte sig med oss och började snacka. Dom visade sig vara riktigt trevliga så vi blev sittandes i nån timme innan Marina var tvungen att skynda sig till jobbet.

Så åkte jag hem och bytte om och tog mig till gymmet. Svettades som fan i värmen. Skönt vare. Nu har jag tagit en dusch och ligger i sängen och bah chillar. Var jag arbetslös så skulle varjje dag få se ut såhär för mig. Skööönt. Men nu är jag inte arbetslös utan imorgon ska jag leka med barnen igen. Så kan det vara.

DH ikväll, inget annat inplanerat och inget annat blir det. Nice.
Pusssssssssis

bilder




Shopping!

Kom hem nyligen från en trevlig shoppingrunda med M. Innan shoppingen hann vi även med att hälsa på Brian som hamnat på sjukhuset på grund av sin rygg. Vet inte vad som är felet men nåt allvarligt är det iaf för han går på starka droger, sörrni. Det var kul att göra honom glad när vi kom där som en liten överraskning.

Jag skulle ju inte shoppa meeeeen ni vet hur det brukar gå. Blev en supersöt kjol och en asgullig klänning. Jag gjorde ändå inte slut på nå pengar. Bra jobbat av mig. Presentkort is the shit! Tänkte lägga upp bilder och vara duktig men min kamera är fuckad så det kanske kommer imorgon.

Sitter och kollar på tv nu och riktigt myser. Helt själv är jag och imorgon kan jag sova hur länge jag vill. Eller ja, tills jag blir väckt av barnen. Men jag kan alltid stoppa lite musik i öronen och somna om. Lite till tv (Harry Potter) så ska jag sova sen. Skönt.

God natt :)


fågeljävlar

tro på fan att en till fågeljävel letade sig in i huset. Detta resulterade i att jag låste in mig på toaletten, insåg att jag var sen till att hämta Marina och var tvungen att, tryckt mot väggen, smyga in i mitt rum och hämta mina skor. Försöka vara så osynlig som möjligt medan jag sprang fort som fan mot ytterdörren och flydde från äcklet. Hela resten av familjen var hemma och tyckte att det var hysteriskt roligt att jag var så rädd för fåglar. När jag nästan grät av rädsla så tyckte dom inte att det var så roligt nå mer. Det kan dom ha, dom. Fan jävla fåglar. ÄCKLIGT. Sjukdomar och skit bär dom väl på å, tänk ja.



Dead birds=good birds. Fortfarande äckligt. Jag ryser fan i hela kroppen. EUW!

Party, party

Igår blev det Sunset Blvd och Viper room. Marinas "kille" fixade ett sånt där vip-bord som innebar gratis vodka och superservice. Var mycket trevligt. Två balla band spelade och det var riktigt, riktigt roligt! Det var typ som en bar med en scen och ett dansgolv. Johnny Depp, för övrigt, grundade det stället. När jag hörde det så hade jag mina hemliga önskningar om att han skulle vara där men det var han ju såklart inte..typiskt. Ett litet instick sådär bara. Så var det två våningar liksom men vi var på övervåningen för dit vart vi uppvisad av dörrvakten när vi kom. Trevlig karl, det. Dissade efterfest pga tråkig chaufför men det är sånt man får ta igen en annan gång, helt enkelt. Idag är jag ytterst glad över att jag inte gick vidare när klubben stängde. Var iaf en lyckad kväll! Lite bilder från kvällen:














Det var en rolig kväll iaf. Och nu ska jag göra något ovettigt som att sova eller så.. ska iväg och shoppa med Monica sen. Eller ja, hon ska shoppa och jag ska titta på för jag har då rakt inte råd att handla nåt. Men det är inte helt fel det heller, tycker jag. Hejsvej.

För ingenting

Jag känner mig trött och slutkörd. Vet inte om det känns bra eller dåligt för jag orkar inte alls känna efter. Känner bara att ögonlocken är tunga men det kan jag inte göra så mycket åt. Barnen driver mig till vansinne idag och jag drömmer mig bort. Gör inte allt helt rätt idag. Men det är det ingen som vet.

Räknar ner dagarna tills jag får besök här borta. En länk till Sverige känns alltid bra. Inte alltid, kanske. Jag var ute och promenerade igår och kom då på mig själv med att trivas rätt så bra. Det har jag inget emot att jag kom på. Det är trots allt väldigt fint här.

When everything feels like the movies,
you bleed just to know you're alive.

RSS 2.0