Hackad!

Haha! Anna, du har alldeles för lätt lösenord ;)

Tänkte bara slänga upp ett litet inlägg här eftersom mitt seghuvud till syster aldrig gör det. Hon hänger ju bara i ljusdal nu förtiden också. Vem vill hänga där egentligen?

När du läser det här hoppas jag att det förgyller din dag, Anna ;)
älskar älskar älskar älskar dig, så du vet :D

Jag är nog världens bästa lillasyster!

tionde i fjärde

Idag styrde jag och Johan kosan mot Gävle. Blev en relativt kort dag där men hann med att byta mina byxor, köpa smink som var välbehövligt och inhandlade även en tröja och underkläder. Tacka vet jag presentkort. Skönt med lite nytt.

Ikväll så sitter jag och Malin och myser i soffan. Chips och cola, såklart. Och så blev det körslaget i väntan på El Classico. Imorgon drar jag till Hudik och tjänar lite pengar och rör lite på mig. Fin mix, det där.

Jag har typ, INTE, fått i gång min kamera så bra. Jag är ju, inte helt okänt, fruktansvärt oteknisk. Ska göra ett nytt försök sen. Nån dag. Kanske när jag har sällskap av någon som är mer teknisk än vad jag är.

Så var det med det. Ha det fint. Puss

Ryck

Sjukt, här har jag inte skrivit ett inlägg på två veckor så kommer det två stycken på EN dag. Ja, så kreativ jag är. Har inte ens något vettigt att skriva. Är bara sagolikt uttråkad. Nöter spotify. Ska lägga mig i mitt finstädade rum med min bok som jag läser. Fredag idag, va? Äh, vafan. Det har jag inget emot. Det är skönt.

Skrev jag i mitt förra inlägg att jag skulle duscha? Well, den snara framtiden har inte infunnit sig ännu men snart nog ska jag orka med det också. Haha. Näe, måste göra ett ryck nu. Imorgon blir det Gävle med finaste J för att få ett larm borttaget (?!) på mina byxor som jag köpte i påsk. Kooooonstigt. Kanske lite mer shopping då jag fick något presentkort igår :) hihi. 

SÅ, dusch nu då. Så säger vi så. Förhoppningsvis. ♥

Bööörfdäj

Igår var det min födelsedag, det är ju trevligt. Jag bakade, med assistans av min älskade. Jag fick även en mycket, mycket bra present av denne älskade, nämligen två biljetter till Lars Winnerbäck i sommar. Wiho!

I övrigt så fick jag en digitalkamera, så nu ska jag ta asmycket kort. På allt och alla. Yeeah. Sen lite annat smått och gott, böcker och smycken och presentkort och såna saker. Tack för allt! Jag hade en finfin födelsedag så tack alla som gjorde den till det den var.

Annars då, så har jag inte gjort många knop idag. Lika bra det. Ska ta och hoppa in i duschen inom en snar framtid. Äta kanske man också skulle göra? Blir nog bra det här. PUSS

RSS 2.0