Bitterheten personifierad

Idag är jag ledig. När vaknade jag, då? Klockan sju. Kunde jag somna om? Nej. Var det fint väder ute? Nej. Regnade det? Ja. Det här slår nästan aldrig fel. Det faktum att allt är skit när jag är ledig, alltså. Klockan sju vaknade jag, och kunde inte somna om. Jag är ledig, HALLÅ. Då ska man vila ut. Sova. Länge.

När jag jobbar och klockan ringer kvart över sex så känner jag att jag utan problem skulle kunna slänga ut klockjäveln genom fönstret, ut på vägen, och hoppas på att en bil kör över den. Jag har aldrig faktiskt utfört detta men tanken tittar fram lite titt som tätt då jag ligger i sängen. ALDRIG är jag morgonpigg en dag då jag jobbar.
 
Sedan har vi vädret. Jag jobbade på midsommar, blev så jävla glad när det började regna i samma stund som jag klev innanför dörren på jobbet. Men hur länge regnade det då? Tjugo minuter. Tjugo minuter av glädje. Sen sken solen. Hur ofta skiner solen på midsommarafton? Sällan, om inte aldrig. För två somrar sedan, nu skämtar jag inte, så blev det ALLTID molnigt i samma stund som jag lämnade Karlslunds ålderdomshem. EN ledig dag hade jag sol. Då var jag väl sjuk, eller nåt, säkert. 
 
Har attityds- och positivitetsproblem idag.  


En dag mindre.

Snart kommer Malm och Josefin hit för lite skitsnack och (förhoppningsvis!) fotbollstittande. Mysigt. På torsdag har jag tvättid. Det tycker jag ska bli spännande. Imorgon är jag ledig. Då drar jag till stugan och njuter i min ensamhet. Ja, så mycket hade jag att säga. Nu ska jag äta makaroner och korv, tror jag. Malin är kocken, dagen till ära. 

 

-I just wanna be in your arms.

Något saknas här

Min finaste i världen har åkt iväg och ska vara borta och jag saknar honom redan. Jag sov som en kratta inatt, hatar att sova själv. Hua. På fredag åker jag och hälsar på :)

Vaknade tidigt, till råga på allt, och låg och läste i nån timme innan jag klev upp och umgicks med lillalillasyster. Har dammsugit och skurat också, skitjävladuktigt. Det är lite roligt med en ny lägenhet så man får pyssla och göra iordning. Plus att jag fullkomligt och villkorslöst älskar mina nya garderober. Känns fint det.

Mami o papi drog iväg till le fraaaance imorse och blir borta i två veckor, om jag inte missminner mig. Malin lämnar mig på onsdag för Peace and Love. Blir med andra ord väldigt tomt för Anna här. Jag kanske överlever.

Nu ska jag dona lite, hörrni. Puss ♥


Midsommar

Jag firar min midsommar hemma i en tom lägenhet. Tom på folk, då. I ett badkar, tänkte jag också att en del av mitt firande skulle ta del. Min familj är på annat håll, min älskade är på annat håll och jag jobbar. Slutade nyss och börjar kvart i sju imorgon. Jippi! Tänkte nu vara busig som få och  strunta i att man inte får duscha/bada efter tio och tappa upp ett bad. Ingen i det här huset är väl hemma på midsommaraftonen ändå. Busigt! 

Hoppas ni andra som har ett liv har det trevligt ikväll ♥




Jag och baby på Grönan för nån helg sen :)


Hjärndöd



Lika mycket som jag hoppas att det blir regn på midsommarafton så hoppas jag att denna låt inte blir årets sommarplåga. Kom igen, nu.


Ojsan

Vad längesen. Jag har börjat jobba, kanske därför. Excuses. Sååå.. jag har börjat jobba, som sagt. Går bra, tycker jag. Känns sköööönt att jag kommer få lön sen. Jobbar midsommar, of course. Håller tummarna att det blir regn för alla andra, hihi. Busigt. Nästa vecka åker min andra hälft ner till Stockholm och jobbar hela sommaren. Mycket ledsamt och ensamt, men tur med, pengar är ju fint det :)  Kommer ändå att sakna ihjäl mig litegrann.

Just det, vi har flyttat också. La familja alltså. Sålt huset och flyttat in i en lägenhet. Inte fullt iordning ännu men det är på god väg. Jadå, det känns helt okej.

Sen hade jag inget mer vettigt att säga. PUSS

Just.

Igår när jag kom till Johan efter att ha gjort en inte så asbra insats på fotbollsplanen så hade han bakat mig chokladfoundanter (fan, vad hette dom?), och laddat upp med Dagboken. Har jag världens bästa pojkvän, kanske? Det råder inga tvivel.

No surprise.

Jag har krockat en till bil. Där. Jag sa det. JYK:en står nu på en verkstad någonstans och är ynklig. Vänster framdäck och framskärm (eller nåt) är båda demolerade. Stackars JYK:en. Jag vill å det starkaste påpeka att det hela inte var mitt fel. Typ. 

Jag skulle svänga vänster och när jag gör detta så kommer en gubbe i sin bil, förmodligen blind, döv och dum i huvudet, och kör om och IN i mig. Högst otrevligt. Ja, jag skulle ha kollat i backspegeln litegrann kanske men jag skulle svänga in på en parkeringsplats och körde assakta. Huvudsaken är att varken jag eller Johan gjorde illa oss, tycker jag. Jaja, JYK:en återkommer förmodligen om några veckor. You'll be missed, JYK. Heh.  

Nu döma i Ljusdal. Assisterande,  faktiskt. PUSS

RSS 2.0