minnen ♥

Låg just och läste min gamla blogg (bloggis.se/annawestlund) och insåg hur mycket jag har tyckt om mitt liv. Att jag trots allt har haft det bra liksom. Det är inte direkt att jag saknar det som var (eller, klart man gör), man måste ju gå vidare men jag kom på mig själv med att ligga och le medan jag läste. Massa minnen med Johanna Malm som jag tyckte var så mysiga och jag insåg att jag saknar henne och minnen av Daniel som jag också blev glad av att läsa. Och min operation och allt runt omkring den och den där förbaskade skoltröttheten som gjorde en helt slut. Jag kommer ihåg känslan av när man hade prov dagen efter och på kvällen innan låg jag alltid i sängen eller satt vid mitt sminkbord och pluggade och jag var så less och så jävla trött och ville bara sova. Varje gång. För det mesta gick det ju bra, så :)  

Saknar såklart klassen och allt som var med dom. Sp3b for the win! Och alla andra sköningar som man hängde med i skolan, såklart.



Jag blev lite nostalgisk, känner jag.
Nu är det snart dags för american idol.
Pussokram

I can't resist you

Jag har tänkt på några saker. För det första så har jag tänkt på varför jag har gått upp i vikt men det är ju ett rätt enkelt svar. Jag äter på tok för mycket onyttigheter och så kan det gå ibland. Det är säkerligen också för att jag i början var så galet sugen på snus och åt istället för att snusa, liksom. Ja, det är mycket som spelar in känner jag. Jag tänker ändå att när jag kommer hem på riktigt igen i november så kommer jag nog gå ner i vikt igen. Hoppas jag.

Det andra jag har tänkt på är hur ungar kan ha sån knepig fantasi. Typ Jonah är praktexemplar. En gång så kom jag upp i hans rum så var hela hans säng blöt (kiss) så jag ba: "Men Jonah, vad har hänt?" så säger han utan en sekunds tvekan "Det var Jillian". Man ba: yeeeeeeah right. Hon ligger och sover i sin spjälsäng men ooook.
En annan sak med livlig fantasi var igår när vi åkte bil, så vare massa moln på himlen så kommer Jonah ba: "Anna, look up in the sky. It's Dumbo and his mouse." Så fortsatte han se hus och två gubbar som brottades och en fjäril och massa andra knepiga saker som molnen var formade som. Man vet ju själv att man kan se typ nåt som liknar en fisk, eller en hund eller i extrema fall ett ansikte.. men det där var.. konstigt.

Det tredje jag tänkte säga var att jag vaknade upp höromnatten och kunde inte känna min arm. Jag var ju typ fortfarande inte riktigt vaken så jag trodde att jag hade blivit förlamad och började förtvivlat slå på armen och försöka lyfta och flytta på den men det gick som inte. Fick sån jävla panik så jag reste mig upp och började hoppa och flaxa med armen. Då kom känseln tillbaka och det var ju bara vanlig sockerdricka men fan vilken panik jag fick.

Det var det. Ikväll är det american idol. SKOJ. Plus att Daniela fyller år så vi ska väl fira henne med. Skoj, det med.
Pussokram


Anna did Hollywood

Jag har ingen aning om man kan skriva så men jag menade iaf att jag var i Hollywood lördag till söndag. Och Anna did Hollywood låter ju coolare än "jag var i Hollywood lördag till söndag"... tycker jag. Hur som helst, jag var i Hollywood. Ja. Det var en brasiliansk karnival så jag, Daniela och Danielas brasilianska polare Vivi åkte dit lördag klockan 22 typ. Var där 23.30 och drog dirr till klubben där det brasilianska partyt skulle hållas. Var packat med folk och jag var lite orolig att jag skulle vara typ den enda europeiska människan där men det var lugnt, det fanns fler. Nästan alla pratade portugisiska dock (ett språk jag numera hatar). Jag kände mig för det mesta helt efterbliven när jag stod med folk som pratade ett helt oförståeligt språk. Klubben var riktigt cool och vi dansade och jag tror att brasilianare gillar europeiska folk för jag har aldrig tidigare i mitt liv blivit bjuden på så mycket att dricka av olika människor. Även en lesbian blev kär i mig där. Spännande.

När klubben stängde var det efterfest hos nån och jag var lindrigt sagt sjukligt trött. Alla ville fortsätta festa men efter tre timmars sömn natten innan, bara portugistalande människor och en hel del att dricka så ville jag enbart sova. Efter mycket om och men så fick jag som jag ville och gick och la mig och sov som en bebis. I fyra timmar. Sen var det dags att upp och hoppa och åka in till Hollywood blvd för Oscarsgalan. Såg bara en kändis pga stängsel, avstånd, poliser och massa folk. Kändes rätt ocoolt men det var roligt.

Jag har sovit sju timmar på två dygn vilket inte är likt mig och min kropp strejkar litegrann nu. Den vill sova. Jag somnade klockan nio igår. Jag hade mobilen brevid huvudet och när jag vaknade hade jag två missade samtal och två nya sms. Så trött var jag.

Jag har även fetångest över att jag i fredags gav sötaste killen fel nummer till min mobil. Såklart inte avsiktligt men så jävla klantigt. Så kan det gå. Vi kanske stöter på varann igen, man vet aldrig.

Nu ska jag fixa med tvätten och snart leka mamma igen. Elin gjorde även denna gång om min blogg, förresten. Tack förä ! :) Sötis : elincaash.blogg.se .
 
XOXO

görommig

renovering typ..


Shopping

Glömde säga att jag och Monica var iväg och shoppade igår också. Det blev ett par till skor, ett par Ed Hardy. Såååå coola. Köpte även två tröjor att ha till leggings, en lite "finare" klänning, en handcreme och två läppglans. Man måste älska shopping, för det äger. Shoppingen här, oooh. Så nice. Det var det. Jag ligger i min säng nu och har en inte alltför skoj bakfylla men hey, jag hade kul igår iaf. Det är det enda som spelar roll, right?

Sova nu. Har fortfarande inte tagit mig till duschen.
Pusspuss

I'm counting down the days.


Boooyaaaa.

Fest igår. Var roligt. Idag=inte fullt så roligt. Igår var iaf riktigt skoj. Drog till P6, som är typ en bar med ett litet dansgolv, först. Dom stängde två men vi ville som inte sluta där så vi åkte vidare på efterfest till en tjej som förövrigt var miss equador 2006 och kom trea i miss universum samma år. Från det kan ni ju dra slutsatsen att hon är fetsnygg. Så hon och hennes modellkompisar som alla kom från typ Cuba eller Panama eller nåt annat exotiskt land hängde där tillsammans med ett gäng killar.  Alla dessa sydamerikaner som ska lyssna på spansk musik och shakea ass som fan. Det funkar inte tillsammans med en svensk. Men jag gjorde mitt bästa och ett tag där så hade jag det. Sen sket jag i det och gick till grabbarna istället. Det blev mycket roliga konversationer och jag hade bara allmänt roligt, liksom. Sådär så att man inte vill att det ska ta slut. MEN, everything comes to an end ,som dom säger. För min del tog det slut klockan 6.30 då jag låste upp dörren till mitt hus. Innan dess hade jag hunnit med snabbmat, en trasig bil och att lära en assöt kille säga "jävla rövhål fitta kuk" . Känns bra, måste jag säga. Monica väckte mig tre timmar senare så det är min sömn idag.. Kommer vara grinig som fan.

Ska även ut på bus ikväll, eventuellt att jag kör.. Vi ska till Hollywood för Daniela som ju är från Brasilien vill till nån brasiliansk klubb för det är nån brasiliansk karnival. Säkert asskoj, får jag hoppas. Imorgon är det ju Oscargalan i HOLLYWOOD. Där vi är alltså, så vi ska stanna i Hollywood och leta kändisar på söndag. Fan vad rätt av mig.

Nu ska jag eventuellt ta en dusch eller lägga mig ner och låtsas vara död. Vi får se.
Adjöken.


Let it rock

Blä. Idag har jag sådär jätteont i ryggen som jag hade när jag först kom hit. Det liksom hugger i nedre delen av ryggen och jag går som en gammal kärring och kan inte ens lyfta Jillian. Ringde till pappa för jag hade så ont, inte för att han kunde göra nåt annat än att trösta mig men, och han sa att jag nog hade sträckt en muskel och att det bara var att vänta på att det skulle gå över och att jag måste vila. Jag sov nästan ingenting inatt för det gjorde så ont men när jag väl sov så drömde jag att jag skulle flyga tillbaka till sverige och att jag var och handlade saker som jag ville ha med mig hem. Kommer ihåg att jag handlade blåbärspannkaksmix, sirap och nå chokladaktigt. Det tyckte jag var viktigt :p

Så ikväll hade jag ju tänkt åka in till gymmet och göra min intervallgrej som jag har gjort ett gäng gånger nu men antagligen så kan jag inte det vilket suger för då vet jag inte vad jag ska göra.. funderar lite på att åka iväg och köpa nagellack och lite hemmaspa-saker och bara ha det allmänt mysigt och bli lite fräsch kanske. Kanske till och med ta ett bad. Får se vad som orkas. Förhoppningsvis så kan jag åka in till gymmet och göra nånting iaf. Det vore det skönaste.

Nu ligger jag rakt upp och ner i min säng och väntar på att Elin ska ringa på funken. Skoj :D framförallt skoj att prata svenska och inte bara skriva. Såå, nu ska jag ligga och tycka synd om mig själv en stund innan elin ringer.

Pusssokram

Sweet dreams

Mmm. Ligger i min säng nu och äter jordgubbar, blåbär och vindruvor :) Mycket smaskigt får jag lov att säga. Har även druckit så mycket vatten idag att jag har kissat typ femtusen gånger (intressetomtar hoppar). Igår blev det gymmet men jag var så seg i benen att jag inte orkade nästan nåt. Var konstigt ändå eftersom jag vilade i söndags.. Hm. Men ska på boot camp ikväll, får se hur det går.

I helgen blev det som sagt bus, sa jag det? Jag vet inte. Jag och Daniella var ut på Bogies, som var rätt ballt. I början var det typ mest gamla människor och par (det var trots allt all hjärtans dag) där och vi funderade p åatt dra nån annanstans. Men med lite mer alkohol i kroppen och när den yngre skaran började trilla in så blev det riktigt trevligt :) Träffade återigen lite nytt folk och eftersom det var alla hjärtans dag så var man tvungen att pussas också. Så kan det gå. Var i alla fall roligt där.

Söndagen var ju såklart inte fullt så rolig. Vaknade nio, klev upp och såg på film och pratade med mamma och pappa och sen låg jag i sängen mest hela dagen. Var iväg och fikade med Daniela på eftermiddan och sen satt jag barnvakt på kvällen. Det var ytterst påfrestande men det gick bra. Blev sängen tidigt och det var så jääävla skönt. Tror nästan att min säng aldrig har varit skönare.

Nu ska jag äta mer jordgubbar för det är sååååå gott och somrigt (två m?). HIHI. Hale bra. Puss påle.

Ny dag, nya möjligheter. Right?

Dagen började klockan sju. Klev upp, gjorde mig iordning och åkte iväg till Jasons boot camp. Sen åkte jag och Monica till Santa Monica en sväng för ett litet doktorbesök. Sen har jag städat mitt rum. Och SOM jag har städat. Jag har plockat, dammsugigt, dammat, vikt kläder, flyttat på saker och till och med torkat ur mitt skoskåp. Sånt som funtade människor säkerligen gör rätt ofta men som inte händer så ofta om man heter Anna Westlund. Men idag hände det. Känns förjävla bra, om jag får säga det själv.  MYCKET BRA. Jag känner mig så duktig och jag tror att till och med perfektionistsara skulle vara stolt över mig. Och det, människor, är ett svårt test att klara.

Ikväll ska jag och Daniela ut på bus. Boogies ska vi till. En nattklubb där vi hade tänkt att shakea lite. Hon kör - jag dricker. Bästa lösningen ever. Nä, men det ska bli kul.

Jag kan inte fatta att jag har varit här i över tre månader. Det betyder att det är mindre än två månader tills jag kommer hem. Och jag kommer hem innebär att jag är 20 år och 20 år innebär systemet och systemet innebär VIN och annat smask.  Det känns ju rätt coolt. I övrigt så har jag inget att säga. Internet fungerar som smort igen. Bara för att jag skrev det så kommer det väl gå åt helvete med internet igen. Det vore ju typiskt.

Nu kom barnen hem. Hörde jag på Jonahs förjävliga skrik. Jävla drygt en dag som denna. Eller drygt för jämnan när han grinar och för tillfället är i trotsåldern. Hans favorituttryck är "NO". Sen grinar han. Döda mig.

Adjöken


ÄNTLIGEN (och las vegas)

Jag har varit utan internet i TVÅ OCH EN HALV DAG. Det känns som en halv livstid i min situation. Jag vet inte hur jag har överlevt. Jag har haft ett flertal nära döden-upplevelser under dessa näst intill outhärdliga dagar. Jag har känt mig halv, om ni förstår vad jag menar. Som om jag har saknat nåt, Typ min högra arm eller nåt, Det har varit förfärligt. När jag berättade om mitt problem för Jason så ringde han direkt och såg till att en karl kom hit och fixade det. Jason sa: "Jag blir tvungen att ringa på direkten så att du inte blir galen." Det var sanningens ord i det ögonblicket. GALEN var vad jag blev. CRAZY, som vi säger här. Nu känner jag mig levande igen och mår relativt bra under omständigheterna. Fortfarande inte riktigt återhämtad efter all drama men nästan.

Under veckan har inget speciellt hänt men helgen som var så var jag ju i Las Vegas. Jag känner mig så häftig. Allt var som förväntat, tycker jag. Massa superstora byggnader och massa ljus och lysen och sånt överallt som bara blinkade i olika färger och var allmänt coolt, liksom. Pågrund av ordspråket: "What happens in Vegas, stays in Vegas" eller, om ni så vill "What happens in Vegas comes home on your penis or vagina" så kan jag ju inte berätta allt vilket alldeles säkerligen är lika bra. Det var jag och den brasilianska tjejen (som visade sig vara riktigt skoj) som åkte iväg tillsammans med hennes värdfamilj som betalade för kalaset, mycket snällt. Vi fick bo på ett asfint hotell som vi dock inte avnjöt så mycket. Vi kom dit lördag eftermiddag och åkte direkt in till the strip där alla stoooora och balla hotell och byggnader är. Där gick vi runt lite och sen tillbaka till hotellet för att göra oss iordning för utekvällen.

Utekvällen började på hotell Rios kasino där vi hängde lite, drack några drinkar. Kollade på en ashäftig show som inkluderade pojkar i kalsonger och tjejer i trosor och bh. Såg även en "bartendershow" där bartendrarna jonglerade med flaskor och balanserade en massa flaskor på huvudet och så, riktigt häftigt. Efter Rio blev det ett annat hotell som hade nattklubb. Där började det spåra lite.. efter för många tequila och margaritas så var jag på topp och eventuellt lite över toppen. Träffade ett gäng sköningar som var asroliga. Hade huuuur kul som helst och efter en resa hem som är heeelt borta för mig så kom vi till hotellet och jag bestämde mig för att slagga på toalettgolvet i några timmar. Kom iaf hem till hotellet vid fem på morgonkvisten och elva skulle vi iväg igen och se mer saker. Jag mådde som en överkörd kattunge och hade även där några få nära döden-upplevelser. En av dom värsta bakfyllorna, so far (med några undantag). Men det var en helfestlig resa, så att säga. Las Vegas var ballt som attans, helt klart. 


1) Finfina New York, New York. Väldigt häftigt hotell och sevärdighet, eller vad man säger.
2) För att ge er en vink om hur på gasen jag var så tog jag bilder med koner. (Det här är en i raden av många) Jag spelade även in en film med en kille som jag trodde var med i the Jonas Brothers.


Nu ska jag och Monica kolla på Sober house. Det är braaa. Sov gott.

För mycket fritid

Jag har alldeles för mycket fritid här. Jag har ju fan skrivit två gånger på en dag nu. Illa, illa. Men vad gör man inte för att underhålla (?) sin stora (?!) skara läsare? Jolå, jag fixade min mobil. Är nu stolt ägare till nån mobil med nåt sorts tangentbordsaktigt krams på och jag har ingen aning hur den fungerar (bild kommer senare).  Det löser sig säkert. Jason ska ha lektion med mig om hur den fungerar. Jag är typ en av de mest otekniska människorna i världshistorien.

Glömde även säga i mitt förra inlägg att jag ju ska till Las Vegas i helgen. Den nya au pairen från brasilien, Daniela. Hennes värdfamilj bjuder oss på resan dit och hotell. Så det är ju asnice. Hoppas bara hon är rolig. Det vet man aldrig. Det ser jag iaf fram emot. Känns bra att jag har något inplanerat varje helg i februari nu. Så har man något att se fram emot och längta till när man jobbar och står i :) Och believe me, det krävs inte mycket för att underhålla mig just nu.. 

Nu ska jag sova så att jag orkar upp imorgon. Min nästäppa känns lite bättre men ögonen rinner fortfarande, för er som bryr er ;)

Natti för mig och god morgon för er. PUSSIS

Irriterande

Idag har inte varit någon vidare bra dag, får jag lov att säga. Det började lite redan igår då jag kände mig bättre i min förkylning och åkte till gymmet i brist på annat och gick i rask takt i uppförsbacke i 30 minuter och sen joggade/sprang i 15 minuter. Sen gjorde jag bara ett gäng situps och sen hemfärd och dusch och idol. Man kände ju lite i skallen, halsen och näsan att gymmet kanske inte varit det smartaste beslutet.

Det bevisades ju imorse, när jag vaknade. ONT i huvudet. Ögonen är som göta kanal, ungefär. Näsan är täppt enda upp till hjärnan, minst. Men ändå, tänkte jag, så kanske det går över. Det är ju ändå värst på mornarna, oftast. Så med positiv anda tog jag mig upp ur sängen för att påbörja min dag. Det kändes liksom rätt bra ett tag där.  Sen så kom barnen ner. Jag hade såklart laddat upp med alvedon, förkylningspiller och näsdroppar så jag var beredd. Hade tänkt mig en dag ute i parkerna där barnen kunde leka och jag sitta och tycka synd om mig själv. NEJ, då börjar det regna. Fan vad roligt. Så har det öst ner hela dagen. Jag tog mig dock till affären för att köpa lite choklad för mens har jag ju också. Och ögonen rinner fortfarande och näsan rinner nu också på grund av näsdropparna. Det känns som att mitt huvud är vadderat.

SÅ, idag har jag alltså irriterat mig på det mesta. Kan skriva en liten lista för att ni ska få klart för er hur lättirriterad jag faktiskt har varit idag. 

Jag har irriterat mig på:

- Folk som andas högt (en gubbe i kassakön andades ashögt framför mig så blev jag skitirriterad)
- Folk som kör alldeles för sakta (så att man inte kan byta fil i tid och missar sin avfart)
- Folk som kör för fort (som gör att det blir obalans och man ändå inte kan byta filjävlel)
- Folk som irriterar sig på mina barn i affären (skaffa egna jävla barn och försök hålla dom lugn i en gång full med godis!)
- Barn som inte kan hålla sig lugn i affären eller någon annanstans.
- Jonah som inte lät mig sova middag fastän jag behövde
- Regnväder som gör mig alldeles jävla bitter (jag har nog blivit bortskämd här)
- Skype som har laggat alldeles för mycket idag och fått mig att skrika rakt ut ett par gånger
- Min dator som man INTE KAN KOLLA PÅ FILM PÅ
- Mig själv för att jag är så jävla lättirriterad

Så kan det gå. Ikväll ska jag fixa mobilen. FINALLY! Tre månader utan mobiltelefon är som att ha gått naken i tre månader. Mycket påfrestande.

Vill även ägna en rad eller två till min vän Johanna som snart fyller 20. ASLEDSEN att jag missar din födelsedag. Och alla andras 20-årsdagar också för den delen. Men nu äre ju din som är på tur. Men vi får ta igen det när jag kommer hem. Ska göra mitt bästa för att skicka ett kort så att du vet att jag älskar dig ändå.

Tack för denna gången. Adjö.


RSS 2.0