bajsbajsbajs.

orkade inte ens tänka på en rubrik. Är på sagolikt dåligt humör idag. Vet inte varför men det har väl med en kommande skitvecka att göra. Känner att jag vill slå ner någon och skrika rakt ut och springa femtusen mil. Ungefär. Men det kommer ju inte hända, direkt. 

Jason tror fortfarande att jag är rasist, jag vet ärligt inte varför.. Men han tror det och det bevisade han ju idag när han ringde och sa: " det kommer komma en kille som ska fixa våran tv. han är svart, bara så du vet. Men du kan släppa in honom, för han ska bara fixa våran tv ". Störd han är.

Nu ska jag försöka sova och få timmarna att gå så att dagen är slut snart. Först måste jag stå ut med ungar i tre timmar till. Efter min sovning, alltså. Jobbigt värre.

hejsvejs.


Go ahead and do it

Idag så var jag trött, jag vet inte varför. Igår så var jag till Santa Monica och shoppade lite. Understruket lite.  Blev en t-shirt till migoch ett par solglasögon till syster. Var inte på bästa humöret heller, kanske, med pms som en grinig gammal kärring som inte sett folk på tre år och relativt bakis från fredagen men hey, det får man ta ibland.

När jag sedan kom hem vid sjusnåret och kom hem till ett tomt kylskåp, ett tomt skafferi och en tom fruktskål så blev jag om möjligt ännu grinigare. Gick och la mig i min säng och tyckte synd om mig själv - det är det jag gör bäst. Läste min bok, Slumdog millionare som är bra, och somnade sedan med kläderna på, lyset tänt och i en ytterst märklig ställning som säkerligen gav mig nackvärken jag har idag. Vaknade ca fem timmar senare av smärta och svettighet. Orkade dock bara släcka lyset och knäppa på fläkten. SÅÅÅ, nu vet ni det.

Idag blev även det en rätt lökig dag. Sov till efter nio vilket var oerhört bra eftersom jag somnade typ före nio. AJA, åkte in till gymmet och var allmänt lat och sedan hem där mina pojkar (Jonah o Jackson o Jason) var så snälla och ville tvätta min bil. JIPPIE, tänkte jag. Duschade och gjorde mig iordning och kom ut till en skinande ren bil (nästan). Så åkte jag och Daniela till ett nytt köpcentrum. Bajsstort och vilseledande med alla dess affärer och gångar. Jag hittade bästa presenten EVER till Josefin och Sara. Måste ju köpa födelsedagspresenter till lite folk. Jag är så jävla stolt över mig själv för vad jag köpte. Åh, jag är så kul. Köpte sedan ett par skor till mig själv fastän jag bara skulle köpa presenter.. men what the hell.

Sen åkte vi hem till Daniela och kollade på americas next topmodel, dom har maraton av det på söndagar. Poppade lite popcorn och var allmänt feta och onyttiga. Nu ska jag väl inte äta på två veckor. HAHA.

JAG KOMMER HEM OM TVÅ VECKOR. Är världsmycket exalterad. OCH OCH OCH Josefin har bokat sin biljett hit! Så 12e maj entrar Josefin the States, så att säga. Mycket roligt, tycker jag.

Det här blev ju långt, fastän jag inte hade mycket vettigt att säga. Men men. Deal with it. Sov gott och HÄRRÅ!


Party like a rockstar

Nä, inte direkt. Men vi gick ut igår. Först så åkte vi till candle light som var ett superfint ställe där vi inte ens behövde parkera själva utan dom hade såna där folk som gjorde det. Fancy, tänkte vi. Så när vi skulle gå in så accepterade dom inte våra europeiska passgrejer som ID :(  Jävla fancyfolk.

Så vi tog vårt pick och pack (bilen) och åkte vidare till en italiensk resturang/bar och satt där och myste och pratade och några av oss var till och med modiga nog att dansa lite. CRAZY. Efter det blev det Blue, en klubb där vi dansade och dansade och dansade. Var mycket roligt och hela kvällen var lyckad trots jävla folk som inte accepterar mitt id-kort som jag (läs; Marina) har knåpat ihop. However, idag är som vanligt inte superkul men trots allt så mår jag relativt bra och ska åka till Santa Monica med Marina och Miao snart. Ska bli mysigt. Jag tror att det är fint väder men jag har inte orkat kolla..

Så var det med det. Nu ska man kanske hoppa in i duschen och bli fräsch for once.
ALOHA

StädarN

Ball rubrik, tycker jag .

Idag har jag städat. Heeeeela huset. Det var det jobbigaste jag har gjort. Dom bor ju i ett rätt stort hus, så att säga. Och dom har en klumpig jävla fittdammsugare som jag släpade runt i hela huset. Uppför trapporna, runt dörrar och hörn och allt vad som finns. Svettigt och relativt oskoj. Har städat alla barnens rum, mitt rum, M och J's sovrum, alla badrum, köket, vardagsrummen samt tvättstugan och även micron och kylskåpet och spisen. Jag hoppas på en löneförhöjning. 

Annars då, så kommer M och J hem ikväll. Mycket skönt. Igår firade jag och Janine att det var sista kvällen med en vinflaska, ett gäng smirnoff ice och lite chips. Det gjorde vi alldeles rätt i. Var dock inte så kul att Jillian vaknade och asgrinade halv tre inatt och att jag inte kunde somna om förrän halv fem. Men det gör inget för inatt kan jag sova hur mycket jag vill och imorgon hur länge jag vill. SKÖNT. 

Nu ska jag väl städa lite till så att det är perfekt när dom kommer hem. Bra jobbat av mig. 
Puss  

I'm just not that into you!

Hur kan en person ha så svårt att fatta att man fakitskt inte vill träffas?! Man tycker att han borde förstå hintarna men han gör ju inte det. Är killar dumma i huvudet eller är det här ett alldeles säreget fall där killen i fråga är helt jävla efterbliven?

Ni vet den killen som jag gick på "dejt" med? Jacob. Skämta inte om han har visat sig vara sveriges drygaste och mest efterhängsna person. Han smsar mig varje dag, svarar jag inte så ringer han. Svarar jag inte när han ringer så lämnar han voicemail. Ringer jag inte tillbaka så smsar han dagen efter eller senare på kvällen igen. I förrgår så skickade han till och med ett MMS med en bild på sig själv där det stod: "New shirt yay lol". LOSER. Ofta jag bryr mig. NEJ. Plus att det var en ful skjorta. Såklart så svarade jag inte. Så skrev han igår igen och frågade hur jag mådde osv. Jag har gett han solklara hintar på att jag INTE vill träffa honom men han fattar helt enkelt inte. För någon dag sen så svarade jag faktiskt på ett sms och vi skrev lite fram och tillbaka. Pratade bland annat om att jag tog hand om alla tre barnen så skrev han typ: "Det låter som att nån borde ta dig på middag och till stranden i helgen" Så svarade jag: "Eller så borde jag sova i 48 timmar i helgen." Så skrev han: "Du kan sova på stranden" så skrev jag typ: "Kommer vara så jävla trött" och så skrev han : "Sorry I'm so excited to hang out with you but I think you're kinda chill." Så svarade jag inte såklart. Då skrev han efter typ fem minuter: "Let me rephrase: I think you're pretty AND chill."  Jag svarade inte. Så efter en timme eller så så skriver han: "Sry :/"  Vad vill han mig? VAD VILL HAN MIG? Kan han inte bara inse att jag ju inte vill träffa honom.  Så jävla irriterande, tycker jag.

Jag får väl skylla mig själv också för att jag är ett jävla fegarsle som inte kan säga rakt ut att jag inte vill något med honom. Men Janine har pushat mig nu så snart ska jag ta tag i det här och berätta för karln att jag inte vill något alls med honom. I'm just not that into him, helt enkelt. Måste bli lite modigare och våga säga nej!

Med det sagt så ska jag lägga mig och vila.

Over and out

Känner mig superslut, supertrött och allmänt seg. Har sovit middag i två timmar och är som ett vandrande lik. Tur att Janine är här och tar hand om barnen med mig. Med M och J i Cabo blir det jobb dygnet runt och inte ens på nätterna kan jag slappna av för att jag har ansvar för alla tre barnen. Plus att Jackson sover med mig nu och han har nån konstig sak för sig där han måste kolla varje gång han vaknar till (vilket är ganska ofta) ifall jag fortfarande är kvar i sängen så han slänger ut lite random med armen och oftast så slår han till mig rakt i magen, ansiktet eller bröstet så då vaknar ju jag också. Så inte nog med att jag vaknar nästan varje halvtimme för att lyssna på babymonitorn..

Ikväll ska vi iaf åka in till gymmet och få tid iväg från barnen. Skönt! Det märks då att jag inte är redo på långa vägar att bli trebarnsmamma än :p Tur det, känner jag. 

Nu ska jag bestämt koka kaffe och försöka vakna till lite. För jag är så jävla trött och skulle kunna sova i fleeera timmar till. Men icke.

Adios, amigos.  


TWILIGHT

Såg Twilight igår och jag må säga att den var himla himla bra. ASBRA, helt enkelt. Jag har ju läst alla böckerna men av olika omständigheter missat filmen. Så blev jag minst sagt överlycklig när jag såg att den fanns att hyra direkt på tvn igårkväll när jag var sjukligt uttråkad. Det blev en myskväll i soffan med popcorn och cola och Edward ♥.  GAAH, han är så sexig ju. Filten blev lite blöt av mitt dreglande. Så snygg är han. Jag vill också flyga genom skogen med honom..Det gör jag också. Ibland.  ASBRA film iaf och jag hade mysiga drömmar inatt.

Nu ligger jag i sängen och käkar frulle. Ska snart pallra mig upp och klä på mig. Avvaktar lite dock. Är apatrött men jag måste väl.. snart.

Edsbyn förlorade och jag är glad, så glad. OJ, vad glad jag är. Äntligen inge mer jävla guldbyn. Silverbyn kan ni ha ni.


So long.


Lördagstråk

Idag känns som en exceptionellt tråkig lördag. Jag vet inte ens varför jag skriver just nu. Jag har ju inget alls att skriva om.  Eller jo, bion igår kan jag ju skriva om. I love you, man. Den var rolig. Jag skrattade mycket och det är ju bra. Jag kom hem halv nio efter bion och hade då inget som helst att göra så jag städade mitt rum. En fredagskväll. Jag har ett roligt liv. 

Ikväll ville jag kanske gå ut eller i alla fall kolla på en film med nån men nej. Jag sitter här och har nada att göra. Men nåt ska jag väl hitta på. Har redan varit till gymmet. Tråkigt att shoppa själv. Monica kanske vill åka och fixa naglarna med mig. Det tar ju ungefär en halvtimme så nu har jag bara x antal mer timmar att fördriva. 

ÅH. På tal om ingenting så blev jag förjävla glad när jag fick veta att Edsbyn förlorade idag. Det gjorde min dag så jävla mycket. Inget mer guldbyn, ÄNTLIGEN. Silverbyn, bah. Vad skönt det känns nu, tycker jag. 

Annars så flagnar jag i ansiktet. Ashett. Ansiktskrämen är min bäste vän nu. 

PUSS

Biobio

Japps, ska på bio ikväll. Med svenska tjejerna Malin och Caroline (tror jag hon heter). Vi ska se "I love you, man". Den verkar vara rätt rolig. I övrigt ska jag försöka ut och springa så fort jag slutar i 30 minuter för det är allt jag hinner om jag ska hinna med biojäveln.   

Igår hade jag personlig tränare-tid. Det var roligt. Skulle gärna göra det igen om det inte vore så förbaskat dyrt för en som inte tjänar asmycket pengar.  Det får jag leva med.

Såååå på söndag åker Monica och Jason till Cabo och jag och deras gamla au pair Janine ska ta hand om barnen tills på fredag. Det kommer säkerligen inte bli så roligt att vara trebarnsmamma i fem dagar men det får man ta. Jag får ju mer pengar :D

Inget mer att säga förutom att jag har legat ute i solen och solat ryggen nu ;p Man måste ju vara lika på båda sidor, liksom.

Adjöken fröken.

Redish is speaking

Igår var det 28 grader varmt och strålande sol. Då måste man ju gå ut och ligga vid poolen, tänkte jag. Sagt och gjort; när barnen somnade så blev det bikini och en solstol vid poolen. Det var jääääätteskönt. Tills jag vaknade en och en halv timme senare. Då vare inte så skönt. Speciellt eftersom att jag inte hade nå solkräm på mig. Då gjorde det mestadels ont. Men jag var utvilad, iaf. Röd som en rädisa levde jag resten av dagen och ingen fick röra mig (det var väl inte direkt nån som gjorde några försök heller, men). Knallade iväg till gymmet efter desperata försök att sminka över min brändhet, kan inte säga att det funkade men jag försökte ju iaf. Svettades extra mycket eftersom att min hud typ brann. Sexigt värre kan jag säga. Men hey, sån är jag.

If you can't trust me, we shouldn't even be together.

Huvudet fullproppat

 Jag har kommit fram till att amerikaner (ja, jag drar ALLA över en och samma kam här) är fan irriterande asså. För det första så är det samma visa varje gång man träffar en ny människa. Dialogen går såhär: 

- Åh, är du från Sverige? 
-Japps.
- Vad gör du här då?
-Jobbar som au pair.
- Hur länge har du varit här? 
-Fyra månader.
-Oj, du är ny då. How do you like it here?
-I really like it. 
- Varför? (VAD ÄR DET FÖR JÄVLA FRÅGA?) 
- För att det är så annorlunda från där jag bor i sverige.
-Jasså? På vilket vis då?
Så måste jag komma på nåt svar till det. Varför kan jag inte bara få gilla att vara här? Varför måste dom ha ett svar på VARFÖR jag gillar det här. Jävla bekräftelsebehov eller? Och efter det så följer utdragna konversationer om min familj jag bor med här, barnen jag tar hand om, hur det kom sig att jag åkte hit, hur jag fick kontakt med familjen, om sverige osv. 

VARJE GÅNG äre så. Nu för tiden så säger jag helt enkelt att jag gillar vädret här. Det finns det nästan inga förljdfrågor till. Bara hur vädret är i Sverige och det är ju inte så svårt att svara på. Skitväder det bah.

En annan sak är att alla jävla amerikaner vill vara nåt dom inte är. Alltså, typ, svensk eller italiensk eller tysk eller norsk. Så när jag säger att jag är från sverige så är det alltid nån som ba: "Shit, jag är också svensk ju!" Man ba: "jaha, hur då?" Så kommer längsta utläggningen om att dennes persons mosters kusins förra pojkväns mammas hund faktiskt var svensk. Men den är död nu. Ungefär så är det. Eller som när jag träffade en från gymmets flickvän så presenterades vi så kom det ju fram att jag var svensk så hon ba: "Jag är också svensk. Och norsk och italiensk och dansk" Typ. Vafan, jävla irriterande. Som att dom försöker skapa nåt speciellt band på nå vis. Men det lyckas ICKE ska jag säga.

Ett ytterst oorganiserat inlägg men jag kände hur jag måsta få ur mig alla dessa arga tankar jag går omkring med i mitt huvud. Nu ska jag vänta på att malin puppan ska ringa mig. Så kan jag berätta allt det här för henne med. Bara för att det är så intressant.

Adjöken.

Bra jobbat

Det var en spännande upplevelse att läsa bloggen imorse när jag vaknade. Hade svaga minnen av att jag hade skrivit men mindes inte riktigt vad. Det var ju inte på värsta viset, iaf. 

Det var faktiskt riktigt roligt igår. Det ljög jag inte om. Var packat på stället vi var och massa roligt folk från gymmet. Himlarns trevligt får jag lov att säga. Träffade Bobby som ju är the love of my life still även om jag inte är hans love. Fick ÄNTLIGEN min bild på honom. Den ska jag förstora gånger hundra och göra en tapetvägg av. Nä, det ska jag inte men jag skulle kunna görat. Där kom min lilla besatthet fram, visst.

Var roligt att gå ut med Monica och se henne full. HAHA. Jag skrattade så himla mycket. Tänkte även som så att när jag går ut med min "chef" eller vad hon nu är, så borde jag ju inte bli så full. Det vore inte bra, tänkte jag. Men det tyckte Monica att det vore. Så hon tjatade som fan på att jag skulle köpa mer drinkar och kanske ta en shot eller varför inte en öl? Om jag inte gjorde det så gick hon och köpte åt mig. Burrigt.  Var iaf sjukt kul.

Idag mår jag bättre än jag trodde att jag skulle göra. Ska till och med in till gymmet (kanske) om ett tag. Och sen ut i skogen med Miao och co. Spännande och förjävla bra av mig en dag som denna.


Där är han. Bobby. Och jag ser typ helt mupp ut för jag var lite nervös och mycket exalterad. En nörd är jag också. haha. Det kan jag ta.

Gonatt.

På topp nu. Om några timmar: inte så topp. Klockan är halv tre och jag har just kommit hem från en utekväll med Monica och Daniela. En utav dom bästa so far. Var riktigt skoj ,får jag lov att säga. Kännar att jag anströnger mig för att skriva och stava rätt just nu så jag kommer barage upp och åtekomma imorrn eller måndag.

ska tydligen gå på hike imorrrn... får se hur det går. Inte förrns halv fyra på eftermiddan s å det borde va lurre.  Nu borde jag sova.. kanske kan gå till gymmet imorrn till och med,.. får se hur det blir med det. Gash, mycket sjuka saker hände inatt asså.. galet. men det var skoj. Japps . Gonatt.

Whopp whopp.

Idag var jag fruktansvärt duktig när jag klev upp klockan sju och åkte till Jasons bootcamp. Hade ett fåtal nära döden-upplevelser men det gick bra. Jag tog mig igenom det. DUKTIGT.

Ikväll ska jag ut med Monica och eventuellt Daniela. Vi ska möta upp några tränare från gymmet så det blir säkert en trevlig kväll (bobby, bobby, bobby ♥). Först ska jag följa med Monica när hon ska fixa sitt hår för att jag ska ta reda på hur mycket det kostar att få mitt hår att se någorlunda bra ut. Sen blir det nog en nagelfixning. Det är så mysigt, tycker jag. 

I övrigt är jag ASOROLIG över min älskade Johanna som bara blir sämre, verkar det som. Tycker att hon ska bli frisk nu för jag tycker synd om henne och vill att min pärla ska må bra. Jag tänker på dig, iaf.




Inte mycket annat att säga, känns det som. Har just tagit en dusch och sitter och tuggar på ett äpple. Nu ska jag göra något vettigt. Hihi.


Puss o kram.

He's just not that into you

Igår var jag på bio. På "He's just ot that into you". Var en helt okej film, tycker jag. Är egentligen inte så mycket för romantiska tjejfilmer men den här var faktiskt rätt rolig. Och det var många bra skådespelare : Jennifer Aniston, Ben Affleck, Drew Barrymore, Scarlett Johansson, Jennifer Connelly, Justin Long mfl.   Det kan som inte gå fel, på nåt vis.Den handlade iaf om dejting. Om vad man ska göra och inte göra och hur man läser motpartens tecken. Var rätt kul, faktiskt :) Var där med Malin, den svenska tjejen och idag kommer en kompis från sverige och hälsar på henne så i veckan så ska vi gå på bio och ut och äta alla tre. Mysigt. Det är roligt att prata svenska. Fast det känns askonstigt också, på nåt vis..

GÅRDAGENS GLÄDJE blev när jag såg att hp6 har premiär sjuttonde juli. WIIE. I'm counting down the days. Totally. Om jag så ska gå själv på biojäveln så ska jag se premiären. Så äre bara. HP i mitt hjärta.
 

När man minst anar det

Dejten igår var trevlig. Jacob, hette han för övrigt och var väldigt trevligt. Han bjöd på mat och så vilket var snällt av han. Var i alla fall några trevliga timmar med trevligt prat och så. Orkar inte skriva nå mer om det. Känner inte alls för att skriva, faktiskt..

Rubriken syftar helt sonika på Calle som sa en smart sak en gång och det var ju vad man minst anade.

"  sanningen är inte alltid det man vill höra, men det är vad man vill veta "
                                                                    - Calle på fyllan.

Vilken poet han är. Haha.

Dejting?

Jag är ju inte så mycket för det där med dejting. Vet inte vad det är bra för, liksom. Men hur som helst, så träffade jag en (eventuellt flera) kille i lördags och jag gav honom mitt nummer helt random. Så smsade han dagen efter och det enda jag vet om pöjken är att han kan lite svenska och att hans pappa nog har ett hus i trollhättan. Vet inte namn och har inte en blekaste hur denna människa ser ut. Ikväll ska jag på middag (eller fika, kanske) med honom. Det kommer ju minst sagt bli spännande. 

Det är en nackdel med att gå ut här. Jag har väldigt dåligt minne redan i nyktert tillstånd. Svårt att komma ihåg namn och även ansikten. Och här är det bara nya människor, nya namn, nya ansikten och massa prat och man pratar typ om samma saker med alla för alla vill höra varför man är här, hur det är i sverige, hur man trivs här osv. Då blandar man ju lätt ihop folk om man är en virrpanna som jag är.  

JAJA, det jag ville säga är att jag tydligen ska ut på dejt. Vet inte om det är en dejt ens. Men jag ska på middag iaf. Så nu vet ni det. Kommer bli skämmigt när jag måste fråga om namnet.. aja, hoppas jag slipper det. 

PUSS 

Mår som förtjänat.

Söndag och en inte så härlig bakfylla på mig. Blev lite mycket igår, eventuellt. Men det var roligt. Träffade Bobby, the love of my life, ute. Det är synd att det inte är ömsesidigt men jag överlever väl den smällen. Vi dansade massa och sista timmen spenderades på toaletten, men det är sånt man får ta.

Hemkomsten skulle jag vilja ha på film. Monica berättade för mig att jag hade stått i kanske tio minuter och försökt få in nyckeln i låset. När jag väl fått in den så hade jag gått in och slängt igen dörren ashårt. Sen måste jag ha gått till toaletten för där inne var mina skor och nycklarna. På vägen från toaletten till mitt rum så måste jag ha bestämt mig för att jag inte ville bära på mina saker längre för dom låg utspridda över heeela golvet utanför mitt rum och mobilen låg i bitar. Så klockan elva knackade Monica på min dörr och frågade om jag levde. Mitt svar fick bli: "I don't know yet.." 

Idag blir det degigt.  


Effektiv dag!

Idag har jag varit rätt effektiv, om jag får säga det själv. Klockan sju klev jag upp imorse och tog en promenad på dryga timmen. DUKTIGT. Klockan tio befann jag mig på Jacksons amerikanska fotbollsmatch. Det var den sista för säsongen så det var ett litet party efteråt med tårta och munkar och mackor och allt möjligt. Smaskigt! Och smågrabbarna fick troféer och diplom och så, himla gulligt :)  Jag tog kort på allt men av någon anledning så försvann nästan alla. Dumma kamera!

Det var drama, drama, drama där. Mycket spännande. Coachen har precis skiljt sig och hans fru var där. Hon är en sån där med silikontuttar och stora glasögon och en liten klänning som visar mer än den döljer. Men rätt trevlig. Hur som helst, så är det värsta bråket mellan dom. SPÄNNANDE. Coach berättade en historia för barnen, den handlade om ett monster. Slutet var iaf: "And that was my wife. She scares me but don't let her scare you!" Jag skrattade så jag grät nästan men jag tror inte att hon tyckte att det var så kul. Men jag tyckte det. Var även massa mer drama runt dom två som var rätt kul att se. Nåt som inte var så kul var när de skulle gå hem och började bråka om vem som skulle ha barnen med sig hem..det var rätt sorgligt mest. Har aldrig sett sånt live förut så ännu en ny erfarenhet för mig.

Efter det så åkte jag och Monica och shoppade. Tog en bild den här gången till och med!



En röd klänningsaktig sak som även är snygg till jeans.
Sommarklänning som kommer vara apasnygg när jag blir brun och tjusig.
Kuvertväska, mycket användbart.
Solglasögon från Steve Madden.
Slängde även in en mina Ed Hardys där som jag köpte förrförra helgen : )


Jag köpte också lite underkläder och sånt men kände inte riktigt att det var nåt jag ville lägga ut här :p

Slutligen så måste jag säga att jag älskar den här låten :

<object width="480" height="295"><param name="movie";

Superduperlåt! Jag nöter den som en tok just nu.

Nu ska jag göra mig iordning snart. Först ska jag ta ett litet powernap :D

TGIF

Ja, helg igen om några timmar. Veckorna går sjukligt fort. I veckan har väl inte så mycket hänt. Jag har varit sjuk, varit ute på promenad och trott att jag skulle bli mördad. Läs mer om det äventyret på min resdagbok. Jag träffade även en svensk tjej, Malin hette hon. Var förjävla skönt att sitta och prata svenska i några timmar. Man blir liksom direkt kompisar på nåt vis för att man har  samma språk.. Det är konstigt men så är det. Hur olika vi än var (och det var vi, tror jag) så satt vi ändå och pratade i timmar nästan bara för att prata.

Ikväll ska jag till Marina och hennes nya hus och laga mat och dricka lite vin och sen vidare ut på nå bus. Imorgon är det väl lite oklart men jag ska kolla på Jacksons football game klockan tio och sen är resten av dagen oplanerad men en eventuell utgång med Daniela. Får se om man är laddad för en tvådagars efter en veckas sjukdom. Kanske är jävligt dumt.. men hey, sån är jag. Har även ett eventuellt dejtförslag men är nog inte upplagd för det.. speciellt eftersom att jag typ inte vet hur grabben ser ut.

Nu ska jag tvätta och städa. Vuxenpoäng till mig :)
Puss

elins påhitt

Utmanad blev jag av elin, så jag får så lov att fylla i, då.

1) 4 TV program jag brukar se:
House, american idol, criminal minds, sober house

2) 4 saker jag gjorde igår:
Sov
Låg i sängen
Kollade på tv
Nötte dator (inte en så kreativ dag)


3) 4 saker jag längtar till:
Min Sverigeresa
Shoppa i helgen
Tills familj/vänner hälsar på mig här
Att kramas med alla sverigisar. 


4) 4 saker som står på min önskelista:
Kamera
Skor
Sverigeresa
Mobil


5) 4 saker jag tycker om att göra:
Umgås och ha trevligt
Shoooppa
Sova är inte helt fel

Träna tycker jag också om ibland.

6) 4 saker jag avskyr:
Att vara sjuk
Att kräkas
Regnväder
Att inte ha så mycket pengar som jag vill.


7) 4 saker jag åt i går:
Alvedon
Glass
Kinamat
Hostmedicin

8) 4 bloggar jag utmanar:
Alla jag känner har redan blivit utmanade :p

Sjuk, igen.

Jädrans förkylningar eller vad det nu är jag ständigt råkar ut för. Eller ständigt och ständigt.. men två gånger på en månad bara. Det är ju inget man önskar sig i födelsedagspresent, precis. Och den här jävla gången är det värre än förra så jag tycker otroligt synd om mig själv, inte helt otippat. Börjar känns liiite bättre nu, kan vara för att jag har knarkat medicin värre än värsta knarkaren på plattan ungefär. Så ska det vara när man är sjuk, tycker jag.

Missade au pairmötet idag, skit samma. Missade utgång ikväll. Eller jag förstörde för alla genom att bli sjuk för tydligen så kan dom inte gå ut utan mig. SÅKLART. Då får dom skylla sig själva! Hm.

Ligger i sängen nu, har legat här mest hela dagen. Tagit mig upp för att kissa, hämta vatten och även mat. Känns bra. Gör ont i hela kroppen när jag rör på mig. Och när jag ligger stilla med för den delen. Hostar även som fan. Tror syster smittade mig över internet! Snart måste det gå över. På måndag är det tillbaka till verkligheten. Living the dream. WOHOO.  Typ.

RSS 2.0