ÄNTLIGEN (och las vegas)

Jag har varit utan internet i TVÅ OCH EN HALV DAG. Det känns som en halv livstid i min situation. Jag vet inte hur jag har överlevt. Jag har haft ett flertal nära döden-upplevelser under dessa näst intill outhärdliga dagar. Jag har känt mig halv, om ni förstår vad jag menar. Som om jag har saknat nåt, Typ min högra arm eller nåt, Det har varit förfärligt. När jag berättade om mitt problem för Jason så ringde han direkt och såg till att en karl kom hit och fixade det. Jason sa: "Jag blir tvungen att ringa på direkten så att du inte blir galen." Det var sanningens ord i det ögonblicket. GALEN var vad jag blev. CRAZY, som vi säger här. Nu känner jag mig levande igen och mår relativt bra under omständigheterna. Fortfarande inte riktigt återhämtad efter all drama men nästan.

Under veckan har inget speciellt hänt men helgen som var så var jag ju i Las Vegas. Jag känner mig så häftig. Allt var som förväntat, tycker jag. Massa superstora byggnader och massa ljus och lysen och sånt överallt som bara blinkade i olika färger och var allmänt coolt, liksom. Pågrund av ordspråket: "What happens in Vegas, stays in Vegas" eller, om ni så vill "What happens in Vegas comes home on your penis or vagina" så kan jag ju inte berätta allt vilket alldeles säkerligen är lika bra. Det var jag och den brasilianska tjejen (som visade sig vara riktigt skoj) som åkte iväg tillsammans med hennes värdfamilj som betalade för kalaset, mycket snällt. Vi fick bo på ett asfint hotell som vi dock inte avnjöt så mycket. Vi kom dit lördag eftermiddag och åkte direkt in till the strip där alla stoooora och balla hotell och byggnader är. Där gick vi runt lite och sen tillbaka till hotellet för att göra oss iordning för utekvällen.

Utekvällen började på hotell Rios kasino där vi hängde lite, drack några drinkar. Kollade på en ashäftig show som inkluderade pojkar i kalsonger och tjejer i trosor och bh. Såg även en "bartendershow" där bartendrarna jonglerade med flaskor och balanserade en massa flaskor på huvudet och så, riktigt häftigt. Efter Rio blev det ett annat hotell som hade nattklubb. Där började det spåra lite.. efter för många tequila och margaritas så var jag på topp och eventuellt lite över toppen. Träffade ett gäng sköningar som var asroliga. Hade huuuur kul som helst och efter en resa hem som är heeelt borta för mig så kom vi till hotellet och jag bestämde mig för att slagga på toalettgolvet i några timmar. Kom iaf hem till hotellet vid fem på morgonkvisten och elva skulle vi iväg igen och se mer saker. Jag mådde som en överkörd kattunge och hade även där några få nära döden-upplevelser. En av dom värsta bakfyllorna, so far (med några undantag). Men det var en helfestlig resa, så att säga. Las Vegas var ballt som attans, helt klart. 


1) Finfina New York, New York. Väldigt häftigt hotell och sevärdighet, eller vad man säger.
2) För att ge er en vink om hur på gasen jag var så tog jag bilder med koner. (Det här är en i raden av många) Jag spelade även in en film med en kille som jag trodde var med i the Jonas Brothers.


Nu ska jag och Monica kolla på Sober house. Det är braaa. Sov gott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0