Natt

Johan ♥ Anna. Fint va? Nu ska vi sova. PUSS


ordinary day. Inte.

Jag kan inte sova. Det hör inte till vanligheterna, men inatt sover jag själv. Då är det lite svårt, ibland.If I'd say you were the one, would you believe me?

 


Let the sun shine

Meeen, vad härligt väder vi fick! Man bara skiner som solen itself, nästan.  Pollenallergin drar väl igång nu då, nån känning har jag. Är trött som bara attans och har en dryg huvudvärk. Men ändock, så tänker jag ej klaga. Någon viskade i mitt öra att det ska bli regn imorgon, men jag tänker hålla alla tummar på att det blir SOOOL igen.

Orkar inte plottra mer, har noll viktiga saker att säga. Noll, verkligen. Hehe. Puss

God morgon!

En fin lördagsmorgon som denna sitter jag och trycker i soffan och är för lat för frukost. Ska strax iväg och döma också. Knöttas for the win. Nervös, som vanligt. Ska mysa med älsk i stugan ikväll. Slappna av. Sköönt.


Nyår 09/10


Bloggnörd

Jag DOG när jag såg Bella & Tyra show igår. Pinsamt, på gränsen till så jävla PINSAMT. Mer vill jag inte bloggnörda mig, tack. 

Idag har jag och mitt hjärta, som vanligt, ätit på Finess i Ljusdal. Har tänkt på det nu, när jag har hängt mycket där, att det finns inget riktigt mysigt fik i Bollnäs. Enjoy går det typ bara utför för, Roy's har väl bäst mat men mysigt? Nope. Krokanen är väl inte alls så mycket att hänga i julgranen plus att det är kissdyrt där. Det enda som man får lite myskänsla på är Lilla K's som ligger vid Mobackes. Nä, vi skulle alldeles ha haft ett mysfik här med. Kan inte någon bara styra upp det? 

Ikväll leker jag med lillasyster. Mysigt ♥

 


Det här med rubriker, alltså

Ja, SÅ inte min grej. Rubriker, alltså. Jag sitter hos Johan och drömmer mig bort lite (han tränar fotboll). Jag vill till Paris och London och Rom och alla såna trevliga Europastäder. Nån dag ska jag åka. På riktigt. Inte bara i huvudet, heh.

Har just varit iväg och handlat livsnödvändig mat (läs;godis och cola) och ska nu inta sängläge med en bok och vänta på att min babe kommer hem igen.

PUSS

Det finaste jag vet.

Lämna mig aldrig, älskling ♥


Försöker du säga nåt med det, eller?


Jag skulle kommentera ett inlägg på Josefins blogg. Jag kan självmant placera in både mig och Josefin i kategorin "nördar" och undrar bara om verifikationsfunktionen försökte påpeka detta? Äh, nörd är coolt.

Min dag.

Jag har lekt med Johan idag, vi lämnade in kläder på Erikshjälpen. Eftersom att det inte var på eget initiativ så blir det inga vuxenpoäng men hey, en god gärning. Johan åkte hem och jag åkte till mitt älskade (stor överdrift) Folkuniversitet. Där lyssnade vi på en gubbe, på en cdskiva, som sa att vi var duktiga och att vi skulle tänka framåt och våga. Så jävla spännande och ett sånt sjukt bra sätt att spendera dagen på. Ironin bara flödar hos mig nu. Hatar stället.

Så, nu har jag solat med lillasyster och ska precis städa rummet. På riktigt, alltså. Jag säger inte bara så. Ärligt.
Hejsvej!

Söööndag, söndag.

Jag tycker inte om att vara nervös. Det är fel sorts pirr i magen. Men så fort man stoppar pipan i munnen så brukar det gå över. Min andra halva följer med som moraliskt stöd och mami och papi skulle också kika förbi. Nu läre det gå bra.

Borde byta om och snygga till mig. Sagt och gjort. Nu kör vi.

saturday night fever

Lätt. Idag spenderades halva dagen i Ljusdal, en liten bit av dagen i Trönö och en liten bit av dagen på E4an mellan Gävle och Bollnäs. Nu sitter jag i Bollnäs. I huset som jag har bott i hela mitt liv. I huset som vi ska flytta ifrån. Det blir säkert bra. Men det känns lite konstigt.

I övrigt så är jag trött. Jag ska döma imorgon. Extra cash i fickan, fint. Tänkte sortera mina lådor men det skiter jag i ikväll. Det man kan göra idag kan man göra imorgon eller någon annan dag, liksom.

Hejsvej.

Lightvalley

Här sitter jag nu. Jag läser en miljon bloggar på Johans minidator och Johan spelar Fifa på den stora datorn. Vilket liv vi har, vi två.

Igår tog vi bilen och styrde kosan mot Hudiksvall där de tydligen har mycket och bra affärer, något jag levt 21 år i ovetskap om. Hur som helst, Gina hade rea som fan. Massa kläder för 29 kronor styck. Man ba: WOW, typ. Så JA, jag blev tvungen att köpa en kjol, två linnen och en tröja. Man kan inte göra annat när det kostar så lite. 116 kronor, stod det på kvittot. Fint det. Men nöjde jag mig med det? Nä. Jag handlade BH och trosor och ett par shorts. Inte på rea, dock, men har man fyndat så mycket så kan man kosta på sig, tänkte jag.

Det hela avslutades på donken, inte helt otippat. Mycket mysig dag, tycker jag. Så, nu blev det längre än väntat det här inlägget. Nu ska jag återgå till min bloggläsning. Hare bra rå, HEJ.

Update

Snabb uppdatering. Svårt att slå det tidigare inlägget som min söta syster skrev ♥

Sitter i soffan och häckar med henne i skrivandes stund. Vad som händer i mitt liv? Ja, ingenting direkt. Jobbet börjar om en månad ungefär, det är väl det man väntar på. Jag har varit på Järvzoo sen sist, grymt! Jag och älsk var där och hade det supermysigt. Jag har varit barnvakt. Det var spännande. Gick över förväntan, Alvin var en ängel typ.

Nä, nu ska jag till Ljusdal och umgås med min bästa Johan. Det tycker jag om.
PUSS

RSS 2.0