Helgen närmar sig

Två och en halv timme, sedan infaller min helg. Hemma är alla redan snorpackade och har suttit klistrade framför Idol. Men det gör inget, för idag är jag glad.

Daniela kanske kommer tillbaka till mig på helgen innan jag åker. Lycklighetsfaktorn är så hög nu. Halloween är imorgon och jag ser fram emot ett hejdundrandes party. Ikväll ska jag jobba på en fest tillsammans med Amanda i några timmar, lite extra cash tackar man inte nej till. Och det är två veckor kvar tills jag får hälsa på Emma i Seattle. Så himla enkelt allt känns idag, helt plötsligt.

Jag har pratat med en nykter och glad Sara på telefon och en full och ännu gladare bror också. Det är trevligt, tycker jag. Nu ska barnen ner från sin nap och jag ska hitta på något bra att göra så att timmarna går så fort de bara kan. Mot helg!


Långt och tråkigt

Jag skrev ett långt, förhållandevis tråkigt och rätt så personligt inlägg men jag sket i att låta internet och massa folk ta del av det. Bloggen är inte rätt ställe för sånt, antar jag.

Jag har pratat med Emma idag och hon gör mig glad och får mig att skratta. Vänner som henne får man vara rädd om. Jag har pratat med Elin och jag tycker att hon är bra. Jag har tränat med Jason och har ont i hela kroppen. Imorgon är det fredag, det får man se fram emot. Det var det. Nu lägger jag mig.

Victory's within the mile, don't give up now.


♥ Good times


I'm still broken

Jag har inte skrivit på ett tag och känner att jag inte har ork eller inspiration. Har varit ute på massa tok sen sist och fixat massa inför Halloween. Jag vill vara gladare än vad jag är.

Palla depp egentligen. Men det är så jävla svårt nu, när jag snart ska åka hem och ångrar mig ena sekunden och längtar jättemycket nästa sekund. Men det blir bra nu, att komma hem till familjen.

J jävlas med att utsätta mig för träningspass som nästan leder till döden. Sist hade jag blodsmak i munnen en halvtimme efteråt och jag har fortfarande träningsvärk och dagen efter hade jag magsjuka, i det närmsta. Men han tycker det är så roligt så jag ställer upp för laget.. och lite för mig själv. GUD, det är så jobbigt. Ikväll ska jag genomgå helvetet igen.

Nu ska jag återgå till att göra iiiingenting. Hejpa.

ursäkter

Upptagen söndag (opigg,ikea och vilsen), jävla ont i magen och sjukaste träningsvärken jag någonsin haft måndag. Återkommer tisdag med nya krafter, förhoppningsvis. Snyt dig och kom igen, som pappa uttryckte det.

Kan vi hoppas på inget illamående inatt? Hoppas, hoppas, hoppas.

God-jävla-natt, hörrni.


..

Jag är ledsen och det är jobbigt att vara ledsen själv. Jag vill vara med min familj.

Farmor, du har det bra nu på ett bättre ställe. Alla fina minnen kommer alltid finnas kvar i allas hjärtan men just nu känns det tomt och det gör ont. Jag hoppas att du är bland dina tomtar och djur nu och har det så bra som du bara kan.

Vill också säga att jag älskar min pappa så oerhört mycket och han är stark. Han har tvingats gå igenom detta utan hjälp från sin bror och jag kan inte ens beskriva hur vidrigt gjort jag tycker det är. Familjen ska alltid komma först. Tragiskt. Jag är stolt över min älskade, älskade pappa ♥

Sov gott, farmor.

.


Vila i frid, älskade lilla farmor.


Håhå, jaja.

Fredag och jag känner för att lägga mig ner och sova i femton timmar. Eller femton dagar, men det går väl inte. Är trött bortom sannolika gränser och jag vet inte om jag pallar göra nåt ikväll, egentligen. Var tänkt att jag skulle åka till Janine i LA och stanna tills imorrn men nej, jag vet då rakt inte om det finns nån energi till det. Vi får se.

Nu ska jag sova, i alla fall. Det är ett som är säkert. Sweet dreams till mig.


Halloween is coming up

Jag har aldrig riktigt klätt ut mig på halloween. Det är ju skiiiitstort här med denna dag så jag tänkte också slå på stort och, eventuellt, köpa en kostym. De är inte så jättefarligt dyra men grejen är ju att jag bara kommer använda den en gång. Aja, det kanske är värt det, vi får se. Jag vet inte riktigt vad jag ska vara än, så HELP ME.

Har hittat en bra sida, med hjälp av Josefin såklart. Här kommer några förslag;


Fotbollsdomare, för det ÄR jag ju faktiskt. HIHI.


Vixen Pirate Wench Adult Costume
Pirat, tycker jag är lite gulligt så.

Adult Sexy Swedish Sweetie Costume
Swedish Sweetie Costume, stod det. Var är det svenska, då?

Tacky Tourists Adults Costume
HAHAHA, det här skulle vara så jävla roligt!

Thumper Adult Costume
Det här har alla på sig på Halloween, har jag sett i amerikanska filmer.  No way, säger jag. 

Flamingo Costume Adult
Hehe, Flamingo. Skulle aldrig vara en fågel då jag hatar fanskapen men den var lite skoj.

Jani, jag har big probs här. Om jag inte orkar (läs; har råd) att köpa en kostym så ska jag vara en kissemiss :D Köpte ett par lårhöga, vita och svarta strumpor, men en vit rosett högst upp, till Halloween ifall jag skulle behöva. Så behöver man ju bara köpa kattöron och firra en svans och klä sig i svart. Det lät tamme tusan billigt och bra det.

 Meeeeen, får jag höra vad ni tycker? Några förslag?


Good morning, sunshine

God morgon, alla underbara!

Torsdag idag, vilket betyder fredag imorgon. Logiskt, eller hur?
Jag är trött idag och fortfarande less över att filmen var så kass igår.
Jag kan som inte släppa det helt och hållet.

Jillian målar och jag städar.
Inte just nu städar jag då, för nu ligger jag här och hökar.
Men om en minut ska jag städa, igen.

Ville bara önska alla en fin dag från ett soligt och varmt Thousand Oaks ♥

Skämt

Alla ni som hade tänkt se "årets läskigaste film", Paranormal Activity; Gör det inte!

Jag kom nyss hem från bion och ja, det kan ha varit en av de sämsta "skräckfilmer" jag någonsin sett. Nu kan jag kanske inte skryta om att jag har sett varken Halloween eller Fredag den 13:e eller så men ett gäng har man ju sett i sina dar och denna var def en av de sämre. Jag och Camilla övervägde seriöst att smyga in till en annan film men det var så knasiga tider. 

Den handlade om ett par som upplevt konstiga saker i huset där de bor (ljuset går av och på, saker försvinner osv) så de ringer nån snubbe som ska fixa det men han kan inte. De bestämmer sig för att börja filma hela händelseförloppet så hela filmen visas genom filmkameran som de själva filmar med. Dessa två människor bär aldrig, aldrig, aldrig någonsin ge sig in i nån filmbransh. Det var guppigt och man såg väggar och golv och tak typ en tredjedel av filmen. Vi satt och väntade på att något läskigt skulle hända men det var inte förrän i sista minuten av filmen (seriöst!) som demonen (som jagade kvinnan där) kom in i sovrummet, osynlig, och släpade med sig denna kvinna ut men hon räddades av sin man. I nästa scen besätter demonen kvinnan och hon mördar sin man och gör ett scary-face in i kameran, sen är det slut. EN minut av hjärtklappning. That's it. Bra recension av mig, jag vet. Tacka mig inte, jag gör det för er skull. HAHA.

Nu ska jag sova och, tack vare den sämsta regissören genom tiderna, inte vara rädd. Gooood night ♥





BAJ

Nu drar jag till Camilla i Woodland Hills för en kopp fika, som dom säger. Tummen upp för det.


Att jag sedan ser smått utvecklingsstörd ut på bilden, det bjuder jag på.


Ssssnake

I fredags när jag kom hem från min nagelfixning så hade M förskräckt upptäckt en skallerorm (rattlesnake) alldeles utanför huset. Hon hade nästan klivit rakt på den. Det var en bebisorm, den lilla jäkeln, och tydligen så är bebisarna mycket farligare än vuxna för de små sprutar in obegränsat med gift i en och om Jonah, Jackson eller Jillian hade blivit bitna så hade de typ dött på fläcken. Jag, M och J hade med lite tur överlevt. Men hey, ingen blev biten! Yiho. Lyckades, med J vid min sida, ta kort på lillormen. Usch, det kryper i en när man ser en på så när håll och vet att den är giftig.



Alldeles utanför dörren låg den och lurade. Jag zoomade fullt eftersom jag inte vågade gå så nära. Därav kass bildkvalité.



På nästa bild hade den rullat ihop sig till en liten boll. Hua. Läääskigt.




TILL GERTRUD

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN, ELIN (a.k.a Gertrud, a.k.a hängtuttsmormor)!! Välkommen in i en 20-årings värld vilket inkluderar besök på systembolaget (lagligt) och även dyra tandläkarbesök. GREAT.



Den här bilden gjorde jag då helt själv i paint dagen till ära. Elin ska då ha något alldeles särskilt när hon fyller stoooor flicka. De lila slingorna i håret kan ni se som en liten extrabonus (jag tycker det blev riktigt snyggt och ska försöka övertala Elin att göra det, höhö)

IAF, grattis Elin. Jag saknar dig. LOVE till min alldeles egna svettgertrud. 

Yours truly, Åke.


Ny vecka

Måndag idag, hörrni. Eller tisdag i Swedenland. Skitsamma. Helgen har varit sådär toppensuperbra och en sån helg som får mig att tänka; VARFÖR stannar jag inte ett år till?

I lördags var det Amandas födelsedag. Vi var 10 personer som åkte på vinprovning på tre olika vingårdar i Malibu. Magiskt. Jag älskar vin. Inte nog med det så åkte vi runt i en husbil, typ, och drack vin i den också. Vi började vid tio på morgonen och för att orka med kvällen så tog jag och Amber en välbehövlig nap när vi kom hem till henne vid sex eller så. Nio var vi reeeady och gjorde oss iordning för en kväll ute på en bar. Var magiskt, det med. Roligt som, ja, som fan. Mycket folk. Mycket roligt folk och hög musik och goda drinkar. Mer behöver man inte. Ögongodis fanns det också. Tackar man ej nej till. Ramlade in hos Amber någon gång mitt i natten och slocknade dirr.

Suuunday färgade jag håret och blev ännu blondare. Trivs asbra i det, faktiskt. Blondes have more fun, eller hur säger man? ;)

Hyrde även en film, tillsammans med min älskade ovärdeligt goda vän Amber. Hon är bäst. Vi såg The Haunting in Connecticut. Jäklarns bra film, hörrni. Based on a true story, också. Se den, vettja. Låg och höll antingen Amber eller hennes bror Jonathan i handen under hela filmen. Jag är en riktig fegis när det kommer till skräckisar men envisas med att fortsätta titta på dom. Pallar inte, inte, inte lägga upp bilder. Stå ut med min dryga bildtorka.

Mindre än en månad tills jag hälsar på Emma i Seattle. JAG LÄNGTAR. Saknar Emma. Men hon har det så bra så jag är verkligen glad för hennes skull :) Over and out för min del nu. Adjöks.

Finally!

Tog äntligen tummen ur och köpte en resväska. Inte bara en, utan fem. Fick förmodligen världens bästa deal. Riktigt nöjd, känner jag mig. Som en sån där tant som handlar med kuponger på Ica och sparar pengar och känner sig liksom sprickfärdigt nöjd när hon långsamt traskar ut genom gliddörrarna med fulla påsar i var hand. Så känner jag mig. Ni förstår?




YAY! Nu kan jag äntligen åka hem. Jag kommer göra det med stil också.



Stylish! De resterande väskorna är inuti den där.




Ett pumpadoftande ljus. För Halloween-stämningen, såklart.



Ovanifrån :)



Betalade 82 dollar och sparade 119 dollar. NÖJDFACE på Anna.


15-10-09

Ja, inget speciellt med denna torsdag. Förutom att det är Malins födelsedag, då. Barnen har varit griniga, tror dom har växtvärk, dom stackars små liven.

Igår såg jag och M på Dr. Phil. Jag kollar seriöst aldrig på det. Hatar snubben. Men M ville se för de handlade om nya sextrender bland ungdomar. Hon skulle inte ha tittat för efteråt var hon så nojig och ville aldrig att Jillian skulle växa upp. "Jaha, så måste man oroa sig för sånt också, då.." Det var faktiskt rätt sjuka "trender" just nu.

En kallades "rainbow". Den gick ut på att tjejerna hade olika läppstift på sig på en fest och killen som hade mest färger på sitt könsorgan (vet inte vad jag ska kalla den) vid slutet av kvällen vann.  Den andra "trenden" kallades "tåget" där x antal tjejer stod på knä med sina munnar öppna och killarna gick från en tjej till nästa och fick ett bj.
M var helt i chocktillstånd och klargjorde att när hon var ung, då minsann låg man bara med sin pojkvän och inte med vem som helst bara för kul. Både M och J har berättat att de inte kommer låta något av sina barn sova över hos sina pojk/flickvänner innan de är åtminstone 20 eller är förlovade. Detta är tydligen mycket vanligt här borta.

Jag kan tycka mig minnas att jag sov hos min pojkvän som jag hade när jag var 15. Det gör väl, typ, alla i Sverige? Inte är väl det nån big deal? Mina föräldrar är liksom ändå rätt strikta sådär och lät mig inte göra vad som helst när jag var yngre och jag hade speciella tider då jag var tvungen att vara hemma och så.

Tänkte bara på det sådär, som i förbifarten.
Adjöken.

 

Idag är ingen vanlig dag..

..för det är Malins födelsedag, HURRA HURRA HURRA!!

Min älskade pälskade lillasyster fyller idag, värdelösa, 17 år! WIHO. Ett år närmare krogen, "frihet" och körkort. 
Spelar ingen större roll att jag missar denna födelsedag så länge jag är med på nästa :)
Det enda tråkiga är väl att jag missar tårtan.. men det är lika bra det. Hoppas du får en great födelsedag.
Du vet att jag önskar att jag vore hemma. Jag saknar dig så det gör ont. 

Jag älskar dig, pärlan. Grattis ♥


Halloweenstämning och shopping

Nu, mina vänner, ska jag äntligen ladda upp lite bilder. Har varit galet dålig på det nu. Sorry, sorry.
Först kommer en utdragen text om hur min dag var. Skrolla ner om ni vill skippa det. Den var inte så intressant.

Jag var skittrött hela dagen och sov halva förmiddagen, kändes det som. Vaknade till vid lunchdags när jag tog mig ut i regnet. Det har regnat och varit grått i två dagar nu. Så himla tråkigt.

På eftermiddagen så lekte vi i regnet, byggde hus, målade pumopor och Halloween-bilder. Var rätt mysigt faktiskt. Har blivit en sucker för ljus nu. Har alltid doftljus tända och tycker det är så mysigt, så. Vuxenpoäng på den?

Nu på kvällsningen så var jag iväg och kollade på en resväska till hemfärden. Ska väl ta tummen ur och lägga ut pengar på det. Sen drog jag till Barnes & Noble och läste Dan Browns nya bok. Såååååå bra är den och den är för dyr för mig att köpa nu. Spara, spara, spara. Hm.

Har just tittat på ANTM med M och J. Det var det, här kommer bilderna. Lite blandat är det.

 

Två små minipumpor för att skapa den rätta stämningen inför H-ween.



Asmysig stämning på mitt rum. Pumpan ovanpå klockan har jag själv målat ditt ansiktet på. Ja, man är väl konstnärlig av sig.



Min nya ring. Lägg gärna (inte) märke till mitt avskalade neonrosa nagellack. I guess you just did.



Mitt nya fred-örhänge. Coolt som fan. Har ett i andra örat också. Har kan ni även se mina nya ascoola piercing som jag gjorde för en vecka sedan. Den lilla silvriga pricken.

Hade även tänkt lägga ut en bild på min nyinhandlade jacka, som förvrigt är snygg som tusan, men i brist på ork och energi så ger jag upp det och lägger mig och lyssnar på lite musik :)

Natti ♥


Förvirrad

Har ni någonsin kört bil och insett att ni skulle ha svängt för ungefär fem minuter sen? Undrat var ni egentligen är och insett att ni har åkt på tok för långt? Inte? Tänkte väl att jag var rätt ensam om det..

Over

Desperate Housewives är slut och jag är i extas, som vanligt. Hur kan det vara så bra? Älskar att Jonathan, Ambers bror, lånade mig säsong 1 som jag inte har sett. Underbart. Kanske skulle lägga mig och se det nu?
Annars visas House just nu också.. Svårt att välja, faktiskt. Älskar båda lika mycket, skulle jag tro.

Min kamera är fortfarande inte laddad så ja, imorgon utlovas lite bilder. Jag har haft en sjukt bra dag, för övrigt. Hårt pass på gymmet imorse, lunch med Amber och Jonathan på dagen, shopping med M och Amber på eftermiddagen och häng med Ambers familj på kvällen, så avslutas dagen med DH. Bättre söndag kan man inte önska, skulle jag vilja säga.

Mycket långa inlägg på slutet här nu, men jag har mycket att skriva. Mest skriver jag för mig själv så jag bryr mig inte så mycket. Det är ungefär 6 veckor tills jag kommer hem och jag har panik. Här är allt självklart, jag har ett jobb, jag har fritidsintressen, pengar och vänner. Fritidsintressen i Sverige = dricka vin och öl och hänga med de bästa människorna i världen. Jobb i Sverige= Not so much. Not so much, leder till No money. No money leder till No life. Kort och gott så kommer jag bli en Nolifer när jag kommer hem.

Vad som blir skönt med att komma hem är att jag kan ringa folk när jag vill och prata hur länge jag vill. Mamma och pappa kommer ta hand om mig och jag kommer att älska det. Jag kan träffa mina ääälskade vänner när som helst jag vill men faktumet återstår att jag inte kommer ha något jobb och jag känner inte, inte, inte för att plugga. Jag vill inte oroa mig för detta nu men det går inte att stänga ute ur mitt lilla huvud. Jag gör mitt bästa, men det går inte. Någon som känner för att ge mig några miljoner? Jag tar tacksamt emot alla allmosor ni vill ge ;)

Det får bli House. Jag har aldrig sett avsnittet som visas. Awesome. Hejsvej.

♥; 

Inte som tänkt

I detta inlägg hade jag tänk publicera bilder på min Halloweenstämning i mitt rum, bilder på mina nya inköp och några bilder från dagen, men med tanke på att batteriet i min kamera PRECIS dog och Desperate Hosewives börjar om åtta minuter så skiter jag i det. Imorgon, kära ni. Imorgon.

Jag har varit på lunch idag med Amber och hennes bror. Hennes bror är helt hysteriskt rolig och jag önskar att han vore fem år äldre och inte bög. Då hade han varit min pojkvän, NU. Tyvärr så är han 17 och bög. Lika härlig, ändå.

Efter lunchen så blev det kaffe och sen shopping på outletsen. Helt underbart härlig dag. Blev lite nya, onödiga, inköp och jag är sååå nöjd. Älska outlets. Nu är det helt plötsligt sex minuter tills DH börjar så jag klickar "spara & publicera", pronto.

Adjöks.

Sova gör jag bäst

Zonia och jag var på bio idag. Mycket rolig film. Innovation of lying, hette den. Genom filmens namn kanske ni skarpsinnade kan dra slutsatsen att filmen handlade om uppfinningen av lögner. Mycket bra uppfinning. Ärligt, små vita lögner är mycket bättre än att säga en jätteelak sanning. I de flesta fall, vill säga. Hur som helst, i filmen så talar hela världen sanning och tänker högt, jämt. Mycket underhållande för biopubilken men deprimerande för de mindre lyckligt lottade i samhället som får all skit på sig. Så en dag säger en man något som inte var sant. En lögn. Galet. Alla tror på honom eftersom alla talar sanning, hela tiden. Så är det såklart en kärlekshistoria och dittan och dattan. Underhållande och sevärd, tycker jag.


Ska ta en short story om huspartyt igår. Det var faktiskt mycket roligt. Proppat med folk, det spelades beer pong, musiken var hög, drinkarna var goda. Ja, det blev kanske liiite för mycket av det goda men så kan det gå ibland. Jag är här och jag lever, all that matters. End of story.


Klokckan är 20.52 här, det är lördagkväll.  Vad ska Anna göra? Sova. Det är så givet, så givet. Mina ögonlock väger för mycket just nu för att orkas hålla sig uppe mycket längre. Det är ascoolt att gå och lägga sig före nio en lördagkväll, tycker jag. God naaatt.


Jag saknar Daniela ♥


Bu-fucking-hu.

3-0? 1-0? Skit samma, nu lägger jag mig på vardagsrumsgolvet och gråter i några timmar. Det bästa laget vinner alltid, har jag hört. Sverige är väl inte bättre än såhär, då.


Bu-fucking-hu.

3-0? 1-0? Skit samma, nu lägger jag mig på vardagsrumsgolvet och gråter i några timmar. Det bästa laget vinner alltid, har jag hört. Sverige är väl inte bättre än såhär, då.


Våga vägra älska amerikans tv

Det blev en konstig rubrik. Hur som helst, jag är ytterst upprörd och ja, förbannad riktigt. SÅKLART så visas inte Danmark-Sverige. Förvånad, någon? Den visas om två timmar. När matchen är slut, liksom, så börjar dom visa den här i segjävlaAmerika. Jag kan helt enkelt inte leva i ovisshet så länge utan följer slaviskt Aftonbladets Marcus Leifbys direkta matchrapport.

Jag vill se matchen. NU! Jag hade även en dröm om den här matchen för två nätter sedan. En mardröm, that is. Jag drömde att Sverige förlorade med 3-0 och jag och pappa blev så ledsna att vi låg på golvet i vardagsrummet och grät i flera timmar, säkert. Mina drömmar eller mardrömmar har aldrig sannats förut så jag är lugn. Jag tror på oavgjort eller vinst, såklart. Nog om det.

Ja, det räcker inte med att jag inte får se matchen. Jag har en ångestladdad bakfylla efter en, minst sagt, galen amerikansk husfest. Men jag hade säkert roligt. Tills.. ja, tills. Vem vet? Nu ska jag dö lite i sängen en stund. HOPPAS NI NJUTER AV MATCHEN, FÖR FAN. Det gör inte jag.

It's FRIDAY!

Jag älskar fredagar. Men inte mer än vad jag älskar lördagar. Fast fredagar är rätt bra också. Man ser liksom ljuset i tunneln, så att säga. Älskar lediga helger, kanske man kan sammanfatta det hela.

Ikväll ska jag träffa Camilla, en svensk tjej som bor ca 30 minuter härifrån. Tydligen så ska vi till hennes granne på hemmafest. Ska bli roligt att socialisera sig lite efter en vecka utan att ha träffat en enda människa, förutom familjen.

Annars då, i helgen? Ska på bio med Zonia på lördag. Hon är en såndär helskön tant i sina bästa år. Mysig, sörrni. Så på söndagen så ska jag luncha med Amber och efter det så har jag nemas planer. MÅSTE tvätta bilen, sa M. Vi får väl se, säger jag.

Efter ett något rörigt inlägg så avslutar jag med att säga: DET ÄR FREDAG, NJUT! ♥

Dåligt inflytande? Jag?

I bilen på väg hem från skolan.

Jonah: I wanna hear the song: I am a jerk, i know, iknow.
Jag: Eeeh.. it's not on right now..
Jonah: What about : I wanna take a ride on your discostick?
Jag: No! That one's not on either.. 
Jonah: I WANNA HEAR IT. I WANNA TAKE A RIDE ON YOUR DISCOSTICK!!!! I AM A JERK, I KNOW!!!

Jag hoppas innerligt på att han inte säger så när han sitter i mammas bil.. Jobbigt läge. Kanske skulle bränna en skiva med massa barnvänliga låtar?

MORD (känsliga läsare varnas)

Tidigt igår morse hittades My, brutalt mördad, på ett trappsteg í huset på 3663 Lang Ranch Parkway. De övriga som bor i huset är skakade. Speciellt Anna Westlund, 20, som var den som stod närmast My.
- Jag kan inte förstå det, säger Anna. Hur kunde något sådant hända här?
De första misstankarna riktades mot familjens äckliga hundvalp, Gio, och det visade sig senare att denna misstanke var korrekt. Gärningsmannen föll på att han hade det vita ludd, som man fann runtomkring My's sargade kropp, i mungipan.
- Vi är alla mycket skakade, fortsätter Anna upprört. Något måste göras åt denna helvetshund som lever rövare i det här huset!

Känsliga läsare varnas för starka bilder


My, efter att hon flyttats från dödsplatsen till Annas säng:










Vila i frid, min älskade älsklingsmy.


Det är inte lätt

Monica och jag pratade om graviditet igår. Såhär såg Monica på Jillian:

"We called her an accident for the longest time, but now, we call her a surprise"

Haha, hur gulligt är inte det då? :)


Överraskningsbarnet med sin bunny som hon nog skulle dö utan :)


Syster

Ibland får hon till det. Hennes råd till mig över min hemfärd: 

"Don't cry because it's over, smile because it happened"



Älskling


Sugmärken, fisar och spyor

Efter en timme på gymmet, på en asskickande bootcamp-klass, så har jag lärt mig några saker här. Följande lärde jag mig, fick jag reda på och insåg jag.

Jag lärde mig -  Att sugmärke heter "hicky" på engelska. Mycket intressant vetskap, om jag får säga det själv. Orsaken till denna lärdom var att en ful tjej hade ett stort hicky mitt på halsen. Smink, någon?

Jag fick reda på - Att Monica aldrig någonsin fisit, pruttat, släppt sig, skitit, vad ni nu vill kalla det, inför Jason. De två har varit tillsammans i tio år. Gifta i åtta. Aldrig. Måste hon göra nummer två så går hon till den våning där Jason inte är. Jason kallar henne tydligen "Phantom pooper". Är det jag som är ett äckel eller är det seriöst folk som inte är äckliga inför sin partner? Helt galet, ur mitt perspektiv, då. Alltså aldrig. Inte ens av misstagen har hon råkat gjort en smygfis. Jag är imponerad. You go, girl.

Jag insåg - Att det är jävligt äckligt att lyssna på någon som spyr. Puker, som vi kallar honom, spyr tydligen varje tisdag under denna klass. Vanligtvis ca. 30 minuter in då vi gör sprints. I sopkorgen. I samma rum som vi tränar, liksom. SNUSK. Inte nog med det, hans "kompisar" hejar på honom medans han utför denna vidriga handling. Jag vill slå till dessa idioter till män över käften. IRRITERANDE. Vill i samband med detta be om ursäkt för mina egna, rätt så rejäla, uppkastningar genom åren som folk mer eller mindre tvingats lyssna på. Men seriöst, fy fan vad äckligt det låter. UEEEEEEEEÄÄÄÄÄÄK.

--

Ja, lärorikt värre. Med detta i tankarna så kryper jag nu ner till kojs, som man säger, och sover som en stock. God natt, gott folk.


Må bra-saker

- You look beautiful today. You always do, but there's something extra today.

- Your English is perfect!

- I love you.

- God bless you.




(I was flying, now I'm crashing)





Lagom dag

Dagen började med ett pass på gymmet, en lyftklass, och den följdes av 30 minuters joggning. Bra jobbat! Helt sjukt vilken träningsvärk min otränade, stackars kropp har nu. Ajaj.

Efter det åkte jag hem och pratade med päronen. Visste ni att pappa är en av de få som kan få mig på riktigt bra humör fort när jag är ledsen? Det genom att bara finnas där och vara uppmuntrande och bäst. Emma hjälpte också till, så tack Emma. Det betydde mycket.

Sen dusch och iväg och hämta mina närmare 150 framkallade bilder och in på en pysselaffär och köpa massa klistermärken för att sen åka hem och scrapbooka. Så mysigt var det. Jag och M valde ut bilder, skrattade och hittade passande klistermärken till bilderna. Det var så himla roligt och det gör ju faktiskt fotoalbumet mycket skojigare att titta igenom. Alldeles pysslig och huslig kände jag mig också.

Nu ligger jag i mitt rum med tända ljus och musik forsande genom öronen. Underbart. Bara väntar på att Desperata Hemmafruar ska börja. Mycket spännande. Ska läsa i nån timme så kanske timmarna går snabbare.

Puss ♥

Life goes on.

Varit och shoppat med M idag, det gillas. Impulspiercade örat gjorde jag också, wild and crazy som man är. Shoppade bara en väska och ett doftljus. Hittade förmodligen väääärldens snyggaste skor (det gör jag alltid), och dom var inte så farligt dyra. Dom satt som handen i handsken. När jag väl fick in fötterna.. Det var asjävlasnygga, mörkbruna boots med klack. Jag var en sekund från att köpa dom, sen insåg jag att det tog ungefär 5 minuter att få på mig dom och ännu längre för M att dra dom av mina fötter. Och man vet ju inte om man kommet ha någon hemma hela tiden som kan dra av en skorna, liksom. Nej, jag letar vidare. Oj, vad intressany det där måste ha varit att läsa om.

Tränat har jag också hunnit med. Hur länge håller det i sig denna gången? Förhoppningsvis till slutet av November då jag åker hem. Nu ligger Gio och buffar på mig och vill mysa så nu blir det god natt för min del. 

Bryt ihop och kom igen. 
What to do?

En dålig jävla dag

Att jag inte har stuckit ner huvudet i sanden och gömt mig idag är ett jävla under. För mycket händer under för kort tid. Orka. Over and out.


I'll miss you

Daniela kom över med presenter till mig idag. Hon är så superdupergullig att jag blir varm i hjärtat. Hon hade med sig en ram med en bild på oss två. Det stod "Best Buds" och hon hade spelat in ett röstmeddelande så att jag aldrig skulle glömma henne. Som om det kommer hända. Sen fick jag även en sjal och ett supersött hejdå-kort. Kul att jag får presenter när hon ska åka bort. Men hon fick av mig också, faktiskt. Vi är allt bra generösa, jag och Daniela. 

Ikväll har vi sista kvällen tillsammans och det kommer bli tårar och jobbigt. Det är väl det enda negativa då med att vara här. Att folk åker härifrån.. Men det är en del av proceduren, så att säga. 

--

Vi har målare här nu, som håller på att måla om huset. Jävligt drygt, är det. Dom stånkar och stönar och är högljudda och dom har täckt alla fönster med plast som man inte kan se igenom så att det känns som att man sitter i finkan, typ. Men det blir väl snyggt tillslut, får jag hoppas. Måste stå ut med dom i en flera dagar till. Jobbigt värre. 
 
Bjukkar på lite bilder senare, på presenterna och på målarna kanske, om ni har tur. RAOUR.
Nu åter till mina älsklingar. Puss!


Jag börjar imorgon...

 

(ignorera BH:n)


Jolå s'att...

Nu har jag suttit i några timmar och fipplat med bilder som jag ska framkalla och sätta in i mitt USA-album. Mycket knåpande och trassel men är äntligen fäääärdig. Nu ska jag ju vara här i två månader till så det lär väl bli en till framkallning innan jag åker hem. Så himla mysigt.

Ikväll ska jag till Daniela. Med mig följer en fet chokladtårta som hon får av mig. Snällt, va? Jag ska hjälpa henne att packa, men kommer inte vara till någon hjälp alls då jag är totalt efterbliven då det gäller att lägga ner saker i väskor. Allt blir bara tok för mig då. MEN, once again, så ställer jag upp (?) för laget.

Annars då, så känner jag mig lite bättre så här på eftermiddagen. Det är ju bra, det. Nu har jag nada mer vettigt eller ovettigt att skriva så jag avslutar nu, medans jag är på.. topp ?


RSS 2.0