vilken sopa..

En gång, när det var vinter, var jag på arbetsintervju. Den här vintern var det stört mycket snö, kanske ni minns. Jag hälsar på intervjuaren (eget ord) och sedan utspelar sig följande konversation:

Intervjuare:
Hon som var här innan dig fattade inte att man skulle gå förbi huset innan man gick upp bakom och in hit.
Jag (ett ljus går upp för mig): Ahaaa...Nähe! hahaha.
Intervjuare:
Näe, så hon plumsade genom värsta djupa snön och gick upp för en oskottad trappa och sånt. Var helt svettig när hon kom fram.
Jag: Hahahahaha
Intervjuare: Hahaha
Jag:
Hehe... heh.

Snacka om en perfekt beskrivning om hur jag också tog mig dit..


Smile like you mean it.


Sol ute, sol inne.

Vilken helg det har varit! Långfredagen spenderades hemma på, med pizza och onyttigheter och min fina pojkvän. På lördagen så var vi in till stan en sväng, sen mötte vi upp Stefan och Bella på Snaps. Det var sommarvärme och helt underbart. Senare på kvällen blev det biljard och en utgång. Idag åkte Johan upp till Ljusdal och jag har hängt med Sara. Nu ska jag städa hela lägenheten.. Så helgen avslutas inte direkt lika bra som den inleddes. Men man kan inte få allt här i livet, antar jag.

Stefan och Johan på Snaps.

 

Snyggingar ♥ haha! På 54.


.

Livet är allt bra orättvist ibland. Kanske inget sker av en mening, anledning, orsak ens. Vad vet man, egentligen? Det är bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa.

jaså, det säger du?


Lördag

hej alla ni läsare! (ca 5 st..?)

Idag är inte vilken dag som helst på denna blogg, för idag så är det Annas pojkvän, Johan, som skriver dagens inlägg istället. Kul va!? Nåja, för att göra en lång historia kort så startade denna helg med att hoppa på tåget för att åka raka vägen upp till härliga Ljusdal för att träffa nära och kära. Senare på kvällen blev det förfest samt utgång. Trots en ganska folktom järnvägskrog så blev resultatet av det hela, dock med hjälp av stora mängder alkohol till oss båda, väldigt lyckad!
Idag lördag har vi hittills varit sängliggandes pga bakfylla. Nu laddar vi inför kvällens fotboll nämligen, El classico!

Hoppas ni alla haft en lika rolig helg som vi hittills har haft det. Hade gott! :)


Elfte april

Efter en helg i Bollnäs är vi nu tillbaka i storstan. Fredagen var min födelsedag och det bjöds på supergod mat av familjen och jag fick mysa med dom och med min finaste. Fick massa fina presenter också, alltid trevligt.

Lördagen spenderade jag och Johan framför tv:n med massa kinamat, chips, choklad, vin och en film (som jag lyckades somna ifrån..). Återhämtning, kallas det, tror jag. Så jädrans skönt.

Klämde in en fika med Nathalie också, asmysigt att träffa henne. Det var för längesen.

Snabb update om helgen där. Har tyvärr ingen tjusig bild att bjuda på, då pappa stod för fotografjobbet och han inte gjorde något lysande jobb. Men han är bra ändå.

Puss på er!

5:e april

Natten är avklarad, men först skulle vi sitta fast i en hiss i 50 minuter. Det är ingen dröm jag har haft sen jag var liten, direkt. Jag höll mig, mot alla odds, lugn ändå. Jag är grym.

Idag ska jag träffa Sara. Tänkte föreslå sushi och en promenad. Hur chict låter inte det för att komma från mig? Väldigt. 

I helgen blir det som sagt Bollnäs och även Ljusdal. Fina Therese och sötaste Tuva befinner sig också på sistnämnda plats och det blir ju oerhört trevligt. Världens gulligaste bebis, är det där ♥ Men mest så ser jag fram emot min J. Väldigt mycket.

Ha en fin dag!

God morgon!

Ny vecka. Min måndag kommer att bestå av personalmöte och sen jobb över natten. Det var väl bara det jag hade att säga egentligen. Kan berätta att jag i helgen åker till Bollnäs. Det ska bli sååå skönt, tycker jag. Har haft riktigt tråkigt här nere nu den senaste veckan.

Så var det med det. Ha en fin måndag ♥

Söndag

Idag är det söndag. News flash? Dagens tråkiga väder samt en dryg huvudvärk har resulterat i att större delen av dagen har spenderats på hemmaplan. En kort utomhusvistelse blev det. 6 minuters tur- och returpromenad till Hemköp för inköp av chips och läsk. Grymt.

Sedan har jag- hör och häpna- lagat mat. Kycklingklubba. Mums. Smetade på lite smör, soja, saltopeppar, citron och grillkrydda. Mums igen. Allt enligt instruktioner från min mycket matlagningskompetente pojkvän. Det blev bra. Han är bra.

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa. 

Här är en annan middag jag lagat för ett tag sedan. Det händer inte ofta så bildbevisen är få..Det är lördagkväll, ju...

 

..så vad passar bättre än korv med mos, rött vin och Marabou choklad? Mums! Underhållningen, kvällen till ära består av Körslaget och en bok.

Hälsningar/ Kultjej_89


Svensk som jag är

Ja, vi svenskar gillar ju att diskutera vädret så det är väl lika bra att leva upp till förväntningarna.. Vart FAN tog sol och 12 plusgrader vägen?!?! Inte till Rissne i alla fall. Här är det grått, grått och grått. Och inte några 12 plusgrader, heller, som utlovat. Jävla skit-SMHI.. Bygger upp förväntningarna och lovar i det närmsta sommarväder och sen bah: "HA-HA! In your face, svenska befolkningen. REGN!" Jag känner bara: enough! Gemä lite finväder, lite plusgrader, lite möjlighet till vårkläder! Kom igen, våren.. Snälla?

Så, då var min kvot av väderprat fylld för dagen. Tack för uppmärksamheten.

Utanför vårt fönster. Ser det här ut som +12 och sol, SMHI?Sötaste

För några dagar sedan, när jag kom hem från jobbet, så hade Johan åkt hem till Ljusdal och då möttes jag av den här lappen i hallen, plus typ 10 lappar till uppsatta lite varstans i lägenheten med fina ord på. Hur kan man inte vara kär i Johan Jonsson? ♥


RSS 2.0