Lördagskväll

Dagen har spenderats i Valbo tillsammans med mamma, Malin och Johan. Blev lite shopping, woho!

I fredags hängde jag och Johan i min stuga där jag blev bjuden på finmiddag a' la Johan, vilken kock jag har. Supergott var det och det blev en jättemysig kväll med mys framför brasan.

Tänkte slänga upp bilder på mina kläder men, för ovanlighetens skull så krånglade det med bilduppladdning så jag ger upp. Spenderar lördagskvällen hemma på. Har varit ute och ätit med Josefin och sen hälsade vi på Linda som hade Melvin och Malin på besök. Mys! Är trött som attans, så att somna till tv:n känns lagom pensionärspoängsaktigt och lockande nu. Heh.

Puss!


I'm yours to keep, baby.

Ett snabbt konstaterande

Shit, vad jobbigt det är att skotta snö. Träningsvärk imorgon? Ja. Stan nu.

Little miss Sunshine

Vad jag gör uppe nu vet varken ni eller jag så vi lämnar det. Ska strax ut med hunden och sedan eventuellt ner på stan en liten sväng. Glasbanken, som folk så nördigt kallar det.

Ikväll ska jag äntligen åka till Ljusdal och det låter lite konstigt, men jag längtar mycket. Finaste Johan kommer hem, ju.

Nu återgår jag till mitt fina humör och kliver upp ur sängen. Ha en bra dag! ♥

.

Det vackraste man kan hålla i sin hand,
är en annan hand.





27/1-2010

HAHA, vet ni hur jag stavade tjugosjunde första gången jag skrev rubriken? "Sjugosjunde". Jag dör. Sen blev jag osäker på hur det egentligen stavas, ni vet när man tänker efter för mycket liksom? Så det blev siffror istället.

Hur som helst, min tandläkartid blev flyttad till kvart över fyra istället för elva för att, håll i er nu, min tandläkare var sjuk. Jag klagar inte. Ska nu, efter en skön sovmorgon, dra iväg och träna med Malm. God morgon!

God natt!


trött, lite sne och nyduschad lägger jag mig nu tillsammans med lillasyster och sover.

Puss! ♥


Ett liv sökes

Idag har jag lunchat med min bror, fint. Han jagade upp mig ur sängen. Jobbig kille, typ.

Efter lunchen så hade jag för trejde gången en tid på arbetsförmedlingen och hoppades innerligt (lite ljug) att det för en gångs skull skulle bli av. Och det blev av. På dåligt humör och fientligt inställd som jag var så kunde jag inte hjälpa att inleda samtalet med några spydiga kommentarer men E-M fick mig att mjukna till sen. Vilken mysdam!

Sökt jobb idag också. Uppenbarligen vill inte en endaste människa anställa mig, tack och bock. Man känner sig så viktig och speciell, på nåt vis. Nog med skitsnack. Nu väntar väl tv:n efter en ytterst aktiv dag för att vara mig. Och vansinnet fortsätter; Imorgon ska jag till tandläkaren!

Hejdå.

Söndag

Gårdagen blev riktigt trevlig till slut. Förandet hos Malm var det hög mysstämning på. Kan det bli annat när man sitter tre tjejer och snackar strunt? Nope.

Idag har jag åkt skridskor med Josefin. Det var det hög mysstämning på också. Inte ens ont i fötterna, fick jag. Det var asroligt. Det var flera år sedan jag åkte så det var oerhört trevligt.

Nu tjatar Malan på att hon vill ha godis, så jag får väl skjutsa ner henne på HK. Vad gör man inte för att få henne att hålla käften? Haha. Ikväll blir det söndagsmys framför Köpinggänget och Johan Falk! Puss ♥

Bad day

Idag vaknade nog jag på fel sida. Eller så har hela veckan bara varit fel, fel, fel. Men det är bara att vänja sig och få fel att verka rätt. Har just kört ett litet träningspass på pappas gym. Vad jag nu ville säga med det. Jag är duktig, eller nåt? 

Nä vafan, jag låter rubriken tala och bara skiter i det här nu. Hoppas att en utgång höjer mitt humör. Hur nu det ska gå när man befinner sig i bollan? Håll tummarna.
Hej!

Skypedejt

Hade nyss skypedejt med Emma som bor i Seattle och som jag umgicks sjukt mycket med då hon och jag bodde i T.O samtidigt. Fy, så mycket jag saknar henne men oj, så roligt det var att prata med henne igen. Vill bara tillbaks och uppleva allt igen. Underbart.

Hennes värdpappa kom in och sa att jag hade "lost my cool californian accent".. så typiskt! Jag jobbade ju hårt för den. Jag får bygga upp den igen när jag far tillbaka till Amerika, nån gång.

Alla bilder är från när jag hälsade på Emma i Seattle. På sista bilden kan jag säga att Emma faktiskt var en riktig nörd medan jag fick låtsas, för ovanlighetens skull. Jag saknar dig, Emma!

 

Sängen för mig, natti ♥


Lämpligt eller onödigt?

Jag skulle tycka att detta var jätteskoj och lämpligt att ha en sån här. Supermys med en liten apa som blåser ens naglar torra, liksom.

 

Coolstuff.se ,där den lilla parveln säljs, säger:

Ok, du har målat dina naglar. Du har nu tre alternativ:
1. Sitt stilla med händerna jättelänge.
2. Skaka dina händer i luften, som OutKast så fint sjöng, "like a polaroid picture".
3. Köp en Blåsapa.

 

Blåsapa, tänker du då, vad i hela världen är det? Jo, det är tillsammans med blåsfisken det populäraste blåsdjuret. Mycket populärare än blåsräven, blåsålen och blåsoxen*. Men det fina med just den här blåsapan är att den helt och hållet viger sitt liv åt att torka ditt nagellack. Helt söt sitter den på en hylla tills du lägger dina fingrar på apans lilla bananplatta varpå den omedelbart börjar blåsa ditt nagellack torrt och fint. Och visst är det skönt att apor och kosmetika äntligen får en relation i en situation utanför testlabbet?

(Vi ber dock att få påpeka att detta är en apa av plast. Riktiga apor är jättedåliga på att hjälpa till med sminkning och makeup.)

 

Fräsigt, eller hur?


Sooo long, suckers

Hatar att Sverigejävlaskitland suger just nu. Handboll, pratar jag. Eller resten är väl heller ingen höjdare egentligen, men handbollen fokuserar vi på nu. Jag bara väntar på att det ska bli som förut när Vranjes, Lövet, Slangen och gänget spelade och man satt som på nålar varje match. Nu blir man ju bara förbannad över klantiga missar och sämsta domare (okej, inte Sveriges fel, men..). Hur som helst, så vill jag ha tillbaka hela Gurkburkskänslan, liksom. Det var ju tider det.

Har varit hos Johanna och fikat idag med Nathalie, jättemysigt. Ikväll är det mys med älskade lilla mamma som gäller. Malin är på bio I Gävle och pappa är på hockey så det är bara vi hemma. Mysigt det med. Nu återgår jag till att socialisera mig lite. Let's dance it is! Jag håller lätt på Gudrun, hehe. Puss!



Pensionärspoäng

Ofta pratar vi om vuxenpoäng. Lägger man underlägg på bordet får man vuxenpoäng, diskar man direkt efter maten får man vuxenpoäng, är man städad en lördagkväll får man vuxenpoäng. Nu tycker jag det är dags att ta det hela ett steg längre. Åker man iväg och simmar kl 12 en fredag så får man inte bara vuxenpoäng, utan pensionärspoäng. Ja, det tycker jag. Men det var oerhört mysigt när jag och Johanna simmade och bastade på Bollnäs sporthall.

Det kommer bli fler pensionärspoäng av det här slaget till oss, det säger då jag det!


Saknad

Är det möjligt att känna fysisk smärta för att man saknar något? Är det då man säger: "Jag saknar dig så det gör ont"? Ibland när jag tänker på mitt år i USA så hugger det till i mig och det måste ju vara psyket som skapar fysisk smärta.

Jag tyckte ibland att det var jobbigt att sakna när jag var där borta men det är värre nu. Det är värre att längta tillbaka. Det gör ondare.

Det är tur att jag har något som håller mig kvar här. Som får mig att vilja stanna. Något som jag saknar på ett helt annat sätt just nu. Men ändå, som jag saknar mycket.

Äh, lyssna inte.   


Kreativitet

Klockan är strax halv tio och vad har Anna hunnit med idag? Jo, hon har skjutsat sin lillasyster till skolan. Hon har skickat iväg fyra ansökningar om jobb, ringt om ett jobb samt slängt in en tvätt (i raden av många) i tvättmaskinen och vikt in tvätt i sin garderob. Ja, jag blir också förbannat förvånad. Nästan lite tårögd. Har hon växt upp eller har hon bara en svag dag ?


What to do?

Väntar på att Fredrik ska ringa så jag kan hämta honom på Tranan.
Vilket skämt.

Enda anledning till att jag är vaken nu, är det. Det är sjukt långsamt att vänta när ögonlocken är så tunga som mina är nu. Har varit duktig som attans idag. Städat, varit ute och gått, städat mer, tvättat, donat och en fika på stan.

Snart vinner John Blund över mig. Är sagolikt trött. Kanske bara ska vila ögonen en stund..


You make me fly, honey.

Suglista

Såhär mogen tänker jag vara nu och skriva ner sånt som jag tycker SUGER.

Följligen så tycker jag att det suger..

1. Att jag har 13 kr på kontot. Endast.
2. Att jag har en 20-lapp löst i plånboken. Endast.
3. Att jag inte får lön på måndag, eller nån annan dag inom den närmsta framtiden.
4. Att jag är arbetslös, vilket ni kanske förstår med tanke på ovanstående punkt.
5. Att Johan och Sara är i huvudstaden när jag vill att dom ska vara hemma. Lindbergsjäntan också för den delen.
6. Att det fortfarande är vinter, snö och kallt. Räcker det inte nu?
7. Att utlandsresor är så jävla dyra. Finns det ingen för 33 kr?
8. Att det inte funkar att ladda upp en bildjävel på blogg.se. HAT.
9. Att jag inte kommer på en vettig nionde punkt.. skitsamma.




Bra dagar.

Det är mysigt att vara här nere i Stockholm. Så mysigt att jag bestämde mig för att stanna några dagar till. Jag gör egentligen ingenting alls. Bara har det väldigt bra. Nu hittar jag (inte utan att panika) rätt bra runt här också vilket gör allt mycket enklare. Imorgon blir det ändå hemfärd och mys med lillasyster. Henne saknar man ju, onekligen.

Om man kanske skulle ta sig ur sängen idag också, då? 

I like it this way ♥

Stockholm

Ligger just nu i Stockholm och ligger, typ. Har myst med älsklingssara inne i stan idag. Det gillar man ju, om man säger. Johan slutade tidigt så det blev en tidig tubtur hem med nyckeln. Nu ligger vi här och är trötta men ska nog snart röra på oss. Kanske.

Heeeejsvej.

Tråååk

Jag är så dålig på att packa saker. Nu ska jag vara borta i fyra dagar, max, och har packat på tok för mycket saker. Som vanligt. Jag vet inte varför jag måste ha med mig sju tröjor, fyra jeans, massa linnen, långa mysiga tröjor och andra helt onödiga saker. Om jag hade lite sinne för planering kanske jag skulle ha varit bättre på att packa men det går bara inte. Hemskt jobbigt eftersom att det är jag och ingen annan som får bära min tunga packning. Jag blir trött på mig själv, måste jag säga. Oftast glömmer jag det allra nödvändigaste också. Dumt, hörrni.

Nuså, bär det av mot huvudstaden. Hejhej.

Ny design

Elin gjorde en ny design åt mig. Taaaack :) Supertjusigt, ju.

Idag åker jag till vår huvudstad och hänger i några dagar. Åker härjedalingen dit vilket jag tycker är bättre än tåg, egentligen. Lättare att somna, om inte annat. Men har man sällskap på bussen kanske man inte ska somna? Äh, tror nog sällskapet kommer somna också, med tanke på tillståndet. Haha.

Såg småstadsliv 2 igår. Alla som gör de filmerna måste vara slut i huvudet för dom är så jävla roliga, ju. Nu ska jag packa och dona. Duscha, ska jag också göra.

Puuss


Avataaar

Hade en mysdag i Gävle igår med syster och Johan. Käkade donken, såg bio och fikade. Filmen var väldigt bra, även fast jag somnade i nån sekund men det berodde bara på en dryg jävla nästäppa. Hur som helst, så var det en bra dag. Filmen, för att återgå till den, var ashäftigt gjord och väldigt fin. Alla borde se den.

När vi kom hem såg vi Instängd, eller nåt. Jag var ofantligt trött och därmed ooooerhört dryg. Jag har en tendens att bli det när jag är trött. Höhö. Den fick dom ta. Nu ska jag och Mami till Rusta, så bajbaj.


Eeeeh, ja venne..

Nyårslöften kanske jag skiter i i år. Det brukar bara bli tok med det ändå. Börja knarka nikotintuggummi kanske? Stretcha lite mer, sa Malin. Det vore väl nåt det. Malins mål det här året är att kunna gå ner i spagat. Har vi en tävling på G? Vi får se nu hur det blir med det där.

Nu blir det en dusch i väntan på Johan och Spicy Cow. Gott nytt år, hörrni.  


Inte okej.

Palla, egentligen. Palla.


RSS 2.0