Hufvudstaden, once again.

Här sitter jag, i Stockholm och sitter. Ett par glas vin och en öl har hunnit slinka ner och jag mår jävligt bra. Inga bekymmer i hela världen.

Fick reda på att det var ett plan bokat till mig den tionde november. Det är snart. Blir det nu så att jag skulle få ett visum när jag är på ambassaden på tisdag så åker jag alltså sex dagar senare. Det känns lite galet, sådär. Blev dock väldigt, väldigt glad att min love, johannsingen, kan komma hem sista helgen jag befinner mig i Sverige. Det känns rätt så great. Nu hoppas jag mer än allt på denna jord (faktiskt!) att jag ska få det där jävla visumet så att jag äntligen kan komma iväg till varmare breddgrader och ett betydligt hårdare liv, tror jag.

Ja, som sagt så befinner jag mig ju i vår huvudstad. Orsaken till att jag åkte hit till att börja med var att jag och min älskade lillasyster skulle se Turnén 2008. Sagt och gjort, så gjorde vi det. Intiman med Özz. Soran, Måns Möller och min alldeles egen, I wish, Björn Gustafsson. Det var galet, galet, galet roligt. Japp, det var det. Och min lillasyster, mamma och pappa är bäst <3

Ikväll blir det erotikmässa med systrarna Lindberg. Mysigt as hell. Nu ska jag springa ner på hemköp eller ica eeller vad fan det är och handla nåt.

PUSS

Ambassaden!

Shit. På tisdag ska jag till amerikanska ambassaden och få mitt visum. Känns för första gången på länge som att det här verkligen kommer att bli av. Gud, vad jag hoppas att det kommer bli av. Jag blev alldels upprymd och nervös av det här, känner jag. Det blir säkert asbra. Jag hoppas att det inte skiter sig. Då blir jag ledsen.

Åker ner till sthlm redan på onsdag för att titta på älsklingsbjörn <3<3<3 Ja, jag blir lite smått fjortisaktig när det kommer till honom men det är inget jag kan göra något åt. Tyvärr. Skitsamma. La familja åker ner och det blir en liten hotellvistele. MYS :D Dom åker hem på torsdag och jag stannar kvar till typ lördag.. eller nåt sånt. Blir ett jävla åkande fram och tillbaka till hufvudstaden nu. Men det är totally worth it.

AAAAAAAh. vad nervös jag blev. Nu kommer jag inte kunna sova inatt, säkert. Men det gör inget, för jag är ju arbetslös.

PUSSIS


Kinamat och bowling

Idag har vi firat Elin i förväg. Pullan fyller inte förrän på måndag med lördagar är ju fint att fira på. Vi beställde kinamat, förutom Emelie som ska vara annorlunda än alla andra, åkte till Åsbacka och åt ute på hennes mysiga, varma altan :) Det var great. Malin tyckte det kändes som att vi satt på ett personalmöte och inte kände varandra men det var mysigt, tycker jag. Gödans var maten också. 

Efter presentöppningen åkte vi till det sugigaste stället i Bollnäs (tro mig; det finns mycket sugiga ställen i Bollnäs) Bowlinghallen. Jag får ångestattacker bara jag tänker på skiten. Inte många fina minnen därifrån, inte. Och once again, så blev det inte ett så värst fint minne. Eller alltså, det var ju trevligt och skoj. Så skoj man nu kan ha när man bowlar. Men efter ett gäng streck i protokollet så var det inte kul. Jag tog på mig den givna sista platsen, inte helt oväntat kanske men Malin hade bara ett poäng mer. Fitta. Rille vann, det var ju kul för han. Nej, jag har ytterst svårt för bowling må jag säga. Ändå utsätter jag mig för det. Hmm.  

Det var i alla fall en jättemysig kväll :) hihi.

Johannsingen kommer inte hem på tisdag, det var tråkigt.  Jag saknar henne en del. Fast bara lite. Åker iaf ner vecka 44 för då ska jag och lillasyster se våran älsklingsbjörn och sen stannar jag kvar nån natt. Det blir asbra.

Nä, nu ska jag återgå till den mycket spännande sysselsättningen se på tv.

Döda mig

Idag fick jag ett paket på posten. Då brukar man ju bli glad. Men det blev inte jag. I det där paketet låg det åtta DVDfilmer som tillsammans är 32 timmar lång. Det handlar om barnuppfostran. Safety, developing child och the whole child. Det låter väl spännande? Inte nog med det. Tillhörande dessa åtta skivor fick jag sex sidor med frågor som jag ska svara på. Tacka vet jag internet, känner jag. Jag lyckades plåga mig igenom 2 timmar och 18 minuter av filmen (massa förbispolning och skit) sen pallade jag inte mer. 

Det här är seriöst det tråkigaste jag har gjort sen jag gick i skolan och skulle ha ett geografiprov med Torbjörn Larsson som jag var tvungen att plugga till. Jag skulle ta mig fan hellre städa. Och ni som känner mig kan ju då dra slutsatsen att filmen är förjävla tråkig.

I övrigt så har jag varit i Söderhamn idag. Det var väl skoj, det med. Sen var det inget mer med det. Jag ville bara påpeka att jag faktiskt har gjort något idag.

I lördags var det utgång, det var mysigt. Först satt jag barnvakt åt Jasiek. Där blev det bamsespel, memory och finns i sjön bland annat. Han var jätteledsen när jag skulle åka hem, asgulligt. Det var iaf en lyckad kväll. Jag hade roligt.

Nu blire sängen och förhoppningsvis så somnar jag som en bebis. Förmodligen inte men, som sagt, förhoppningsvis.

Go' natt.


Tröttve

Nu är alla papper klara inför usa, förutom visumet. Det känns liksom skönt, fast ändå inte. Jag tänkte ju idag då, när jag körde runt i jyken i mysbollnäs, att om några veckor kanske jag kör runt i Kalifornien istället. Och det kändes ju konstigt, på nåt vis.

Nu borde jag sova som fan, för jag ska upp tidigt imorgon. Typ.

Förresten så är jag ganska sur nu, kom jag på. Det suger ju. Men jag har all rätt i världen, enligt mig själv. Ni skulle säkert hålla med.Bara för att Eva Longoria är hetast i HELA världen och hur lätt som helst skulle få mig lesbisk.

Sjukling som fan.

Jag är sjuk och jag tycker inte om det. Jag tycker inte ooom det. Feber och en jävla taggklump i halsen som snurrar runt varje gång jag sväljer. Det var en bra liknelse, tycker jag. Näe, men ärligt så är det inte på värsta viset. Jag har inte spytt, vilket jag normalt gör när jag får någon sorts sjukdom för min mage är typ helt fuckad, jag har inte sådär jätteont i kroppen även fast det gör ont. Men inte på värsta viset liksom. Det är halsen som spökar mest, skulle jag vilja påstå.

Mamma kallade hela sjukdomsscenariot "Stockholmssjukan" eftersom att jag fick den direkt när jag kom hem från Stockholm. Småstadsbo som hon är så trodde hon väl att jag tagit med mig nya bakterier till Bollnäs från storstaden. Det skulle vara typiskt henne. Men hon är mysig.

Jag har ju då som sagt varit i huvudstaden och hälsat på Johanna och company. Det var mysigt och på lördagen firade vi Jocke som ju fyllde 20 år. Wiiie. Jag blev helt sagolikt full då, så jag kan inte ens förklara. Har lite blåmärken, skavsår och minnesluckor sen kvällen. Hamnade även i världens fjantigaste bråk som jag får skämmas över, verkligen. Uscha. Men på det stora hela så var det roligt den kvällen. Synd bara att Johannsingen blev sjuk :(

På måndag ska jag återigen till sthlm för att gå på intervju med förmedlingen. Jag och pappa ska åka ner och mysa då :) Det kommer bli jävligt mysigt, får jag hoppas.

Johanna och Daniel är i Bollnäs nu, kan jag tänka. Om de inte dog på vägen eller nåt eftersom hon skulle ringa, kom jag på nu. Men det har hon ju inte gjort. Jag får så lov att ringa imorgon när jag vaknar för att se att dom kom fram helskinnade, ungdomarna.

Om jag skulle ta och lägga mig nu då kanske, och bli lite frisk. Det skulle vara nånting det, hörni. God natt. 

RSS 2.0