Svininfluensan

Fan vad folk tjatar om skiten. Hela tiden. Jag gör det enda rätta och ignorerar det. Bra jobbat av mig.

Har egentligen inget alls att säga men jag har heller inget att göra så då tycker jag att bloggen är ett bra sätt att fördriva tiden på. I helgen ska jag till Hollywood och fira min och Marinas födelsedag. Ska bli roligt. Hoppas det blir roligt. Jag behöver roligt.

Pratar med min efterblivna syster på msn som inte ens vet hur man mailar bilder. Man blir irriterad för mindre. Men jag älskar henne helt villkorslöst ändå. Man kan ju inte göra annat, menar jag.



Ikväll ska jag träffa Marina, Miao och Daniela. Det skulle ha varit supertrevligt om det vore så att den mittennämnda inte v ar med. Hon är enerverande. Men det kan jag stå ut med, kanske. Bara att bita ihop.

Nu ska jag sova eller möjligen lyssna på lite musik. Vi får se. Sängen är given i alla fall. BAJ BAJ.


Annars så

Sitter här nu, barnen sitter bakom mig och leker med Play-Doh. Jag gör Miaos läxor och förstår först nu hur Josefin kände sig. Men jag satt med henne iaf och vi brukade äta godis samtidigt. Det underlättar ju.

För tillfället så läser jag The Fear of Losing a Culture, asspännande. Eller? Men vad gör man inte för att ens kinesiska vän ska få stanna i Amerika-erika förevigt? Jag är allt en riktig kompis, jag.

Var väl bara det jag ville säga. För att få en liten paus i mitt "pluggande". Kan även tillägga att det fina vädret är som bortblåst just nu. Bara mulet och mulet och mulet. TRÖK. Vill ha tillbaka förra veckans väder. Kan tycka mig se solen ibland men den försvinner snabbt igen. Typiskt.

Nu återgår jag till att skriva rapporter. Adjö.

Tonårsförälskelse

Kan jag ju inte säga heller för nån tonåring är då rakt inte jag nå mer. Men ni vet vad jag menar. Såg just "17 again" och var man inte redan kär i Zac Efron så blev man det. HET. Honom ska jag drömma om inatt. Jag tror jag missade en del av storyn i filmen för jag satt mest och mmm-ade varje gång jag såg min nya kärlek. Men jag tycker att det jag uppfattade var bra. Det tycker jag. Liksom.. mysig film, på nå vis. En sån där må bra-film. Det gillas. Också var ju Zac Efron med. Eller sa jag det?

HOWEVER. Imorgon ska jag till Topanga Mall och jag ska INTE göra slut på nå pengar. Eller inte på så mycket pengar. Några saker behöver jag.. och saker man behöver måste man ju köpa. I övrigt så sparar jag till Hawaii!! Hoppas du också gör det, ELIN!

För övrigt så är jag lite halvnöjd bara över uppdateringen, johannsingen. Tyckte jag sa varje dag? ;)

Nu ska jag sova som en stock, TYP. Lägger in en bild på min nya älskling som ett godnattkort som alla kan mmm-a till. GRRRRR.



Cause you are my heaven

Eller nåt sånt. Veckan har återigen flugit förbi och imorgon är det fredag igen. Det har pendlat mellan 30 och 35 grader här i veckan, och tro inte att jag klagar, men fy fan vad varmt. Man blir sjöblöt av att gå utanför dörren typ. Eller ja, lite överdrift var väl det där men det är svettigt kan jag säga. Så skrattade M åt mig när jag sa att jag tyckte det var aaasvarmt och sa att det här var bara början. Yay. Har iaf blivit några soltimmar den här veckan, skönt!

Idag är det lite molnigare och under 25 grader, tror jag. Kanske runt 20. Ikväll ska jag och Daniela på zumba (skoj!) och imorgon ska jag se filmen 17 again på bio med Malin.  Kuuul. Förresten så har min kropp ännu inte anpassat sig efter tidsskillnad. Jävla jetlag!

Igår, asgulligt, kom Daniela hem till mig en sväng så hade hon köpt födelsedagspresent åt mig. Ett jättefint armband och ett par örhängen :) Hennes födelsedag var i februari och igår fick hon sin present. Jag är fan sämst. Men hon blev glad över att få en "svensk" scarf och då är ju det bra. Gav även bort ett gäng bilpåsar (godiset, ni vet?) och det blev hon glad över också. Tur det.

Adjöken, fröken!

Sista dagen

Sitter här nu och tittar på resväskan som snart är färdigpackad. Det är ju ändå med blandade känslor som man åker iväg. Klart jag kommer sakna alla, liksom, men jag blir ju inte borta för evigt. Och nu när jag kom hem så var det som om jag inte alls hade varit borta. Allt kändes precis som vanligt med alla så det var ju mysigt dälå. Äh, det blir bra så fort jag kommer tillbaka till Amerikaerika så får vi börja räkna ner dagarna till November. Men jag saknar såklart folket i Thousand Oaks. Det gör jag.

Har haft en superdupermysig vecka hemma. Bara gjort det jag har känt för och haft det allmänt jävla mysigt. Två kanonfyllor med för långa efterfester men inte klagar jag ändå e. Nääälå. Det har varit roligt. Bollnäs i mitt hjärta, ändå. Vad folk än säger så trivs jag här. 

Nu ska jag packa det sista så jag kan mysa järnet ikväll. Det känns viktigt. 
HÄJ MÄLE. 

HEMMA = MYSFEST *FNiZzzzzZ*

hemma och en riktig mysfest. Alla man vill är här (- josefin). Riktigt mysigtär det. Några glas vin har det blivit och även en Mintu. Jävligt trevligt får jag lov att säga. Känner att jag inte skulle vilja vara någon annanstans än här. Skulle vilja ha det precis som det var i Sverige och Bollnäs innan jag åkte. Det ägde det.

Jag har aldrig lika roligt som jag har här. I Bollnäs. En redig Bollnäsfylla sköljer bort ALLA problem jag har. Älskar fan alla mina älskade vänner och min lillasyster är bäst. När hon är 18 blire röj, känner jag. Fick en aaaasroligt present av Johanna, Malin, Rille, Emelie och Elin. Den kommer skänka mig mycket glädje i staterna, den. Fick även ett förjävla fint armband av Johanna M, Anne och Nathalie. FIIIINT. Fick ALLA saker jag har saknat från Sverige av Sara och Josefin. Det var fint det  Jag älskar mina vänner mer än allt i heeeeeela världen och fyfan vad jag saknar dom när jag är borta!! Vill verkligen, verkligen att ni ska veta det.

Sitter och lyssnar på nostalgimusik och mår jävligt bra nulå.

På söndag åker jag tillbaka och nu mår jag jävligt dåligt för det. JOSEFIN, JAG VILL ATT DU SKA VARA HÄR OCKSÅ!!!!

puss och hångel från mig. I bollnäs. Jag älskar Bollnäs just nu.
Puss

HEM HEM HEM

Gud, vad pirrig jag är. Jag är nervös för flygresan och inatt hade jag mardrömmar om den och jag kunde inte somna om utan låg och tänkte på allt som möjligen och omöjligen kunde gå fel för mig på flygplatserna och på planet och överallt. Sen fick jag ta mig i kragen och börja tänka på annat och då kunde jag somna, om än alldeles för sent.

Vaknade låååångt innan min väckarklocka ringde också. Då oroade jag mig över packningen. Vad jag skulle ha med mig hem och inte.. men nu har jag nästan rett ut det. Borde egentligen packa ist för att sitta här..

Igår så fixade jag mina naglar så nu är dom fiiina så fina. Daniela följde med och var underhåll, det var rooligt. Sen åkte vi in till gymmet men jag var alldeles för exalterad för att röra på mig så jag satt och pratade med Mike och Wade medan Daniela rörde på sig och var duktig. Seeen stressade vi iväg åt ena hållet och köpte en bok till mig som jag kan läsa på flygresan och sen åt andra hållet för att köpa ett par skor till Elin och tantjäveln som jobbade på skoaffärn gav mig fel skor! SOPA. och sopa på mig som inte tittade riktigt. Men hur som helst.. hon blir nog glad ändå.

JAG FATTAR INTE ATT JAG SKA ÅKA HEEEM OM NIO TIMMAR. SJUKT. Jag kommer väl böla när jag ser min älskade familj på arlanda. Slow motion med Malan. <3  Och alla älskade smuttor hemma som jag ska krama ihjäl. Fan vad jag saknar alla, känner jag.

AJA, nu måste jag faktiskt packa. Eller städa mitt rum eftersom dom ska ha en inneboende där medans jag är borta. Det blir nog bra.

SVERIGE- HERE I COME. haha. Puss

Hej systemet!

20 år, 20 år, 20 år är jag. Halvvägs mot 40, men vem orkar tänka på det?

På min födelsedag har jag ätit brownies (waaaaay to many), byggt ett sandslott och en sandvulkan (fast dom såg likadana ut, tyckte jag) samt fikat med Daniela. Och det är bara halva dagen. Vad spännande.

Senare ska jag iväg och dona med mitt hår och så och sen eventuellt till en karaokebar, hihi. Imorgon har jag ett dejtförslag men det hinns inte med för jag ska fixa naglarna och gå på zumba! Ha!

Hare bra, hej!

P.S. Jag börjar bli nervös för min flygresa. D.S.

drömmar om sverige.

Idag låg jag på en parkbänk och tittade upp på en klarblå himmel och drömde om sverige. Jag drömmer om sverige när jag sover och när jag är vaken nu. Allt är så nära och jag längtar. Jag räknar ner timmarna nu, för fan.


Sleepy head

Nu ligger jag i sängen. Har just intagit relativt stora mängder med mediciner. Kommer somna alldeles snart. Jag älskar amerika för alla deras starka grejer. Bra bra, är det.

Mitt sovschema för gårdagen (natten till söndagen till måndag morgon) , som var helt oplanerat, det bara inföll på följande vis, var;

01-09
11-19
21-07.30

Bra jobbat av mig att sova så mycket, och fortfarande kunna ta en två timmars tupplur idag samt vara sjukligt trött nu då klockan är 21.30 och jag just har sett ett grymt avsnitt av House. Så nu, gott folk, ska anna släcka lampan, sova och drömma söta drömmar. Det behöver väl jag?

Natti!

sans-jävla-löst.

sjuk igen. jag ville ju att förkylningen skulle bryta ut liksom men vilket brutalt sätt den tog över min kropp på. Det där lät konstigt men, ni fattar. Har världens äckligaste och drygaste huvudvärk (som inte beror på gårdagen), näsan rinner som fan, ögonen hänkade på och började rinna dom med och som om inte det skulle vara nog så har jag ont i halsen och liksom upp i munnen, tänderna, käken och till och med tungan litegrann. WEIRD. Jag vet inte alls vad som hände. Somnade med huvudvärk och vaknade med allt det här. Nu kan jag iaf förhoppningsvis bli frisk snart. Ska ägna dagen i sängen för det gör ont när jag har ögonen öppna (speciellt när jag kollar på en datorskärm) och min mamma säger att det är bra att vila när man är sjuk och min mamma vet förmodligen allt, så jag lyssnar på henne.  

HAHA, hade en rolig konversation med en kassör igår. men orkar inte skriva om den :p

Ang. mitt hår, malan, så vet man aldrig vad som händer. Du får se nästa lördag ;)

pallar inte mer. sov gott. adjöken.

sju dagar

sju små dagar, sen kommer jag hem. SOM JAG LÄNGTAR. Det värsta just nu är att jag håller på att bli sjuk.. IGEN :(  M har varit sjuk sen hon kom hem från Cabo och hon smittade Jillian och båda dom blandade väl ihop sina bacillusker och spottade lite på mig så nu är jag också sjuk, typ. Hoppas jag blir sjuk imorrn och frisk på onsdag, eller torsdag. Ska INTE, jag upprepar, INTE vara sjuk på fredag och framåt. För på fredag 21.30 så flyger jag hem, hem, hem.

Annars då, så har jag varit och shoppat lite idag. Var tänkt att jag skulle köpa presenter till dom som har fyllt år och så vilket jag iofs lyckades med men det var ju knappast det enda jag fick med mig hem.. suck. Jag måste börja spara pengar så jag kan åka nånstans i slutet av året åtminstone. New York eller Chicago vore nog skoj, har jag tänkt. Men jag vet inte heller. Ska kolla runt på lite olika ställen, nånstans vill jag ju faktiskt åka. 

Gud, så trött jag är nu.. Vet inte hur jag ska orka med en utgång ikväll.. Men så fort man kommer igång lite med smink och kläder och musik så känns allt alltid mycket bättre. Hoppas att den här utgången gör så att min förkylning bryter ut. Så att den kan gå över nångång. 

Oooh, på onsdag ska jag förövrigt äntligen göra nåt åt mitt hår! Ska bli spännande.

Hejhej!

RSS 2.0