Ensam med massa tankar.

Funderar lite på att öppna en hemsida som heter sjuklingen.com just bara för att det är så synd om mig. Och för att jag har några symptom som kan jämföras med hypokondri. Men hey, det första steget mot bättring är när man inser sina problem. Hur som helst så ligger jag i sängen och är allmänt sjuk. Febern är numera kraftig nersatt på grund av ett häftigt intag av min favorittablett - alvedon! Jag funderar på om jag inte borde få starkare saker snart. Alvedon börjar kännas lite old. Men det hjälper ju fortfarande mot smärre smärtor som lättare huvudvärk och äcklig feber. Annars fungerar sömn rätt ofta också.

Natten var helt sagolikt dryg. Vaknade minst en gång varje timme, tittade på klockan, blev less, var törstig eller måsta gå på toan. Somnade om och samma sak uppredas cirka en timme senare. Så höll det alltså på från klockan 22 igår kväll då jag vaknade första gången (jag somnade 20.45 igår) till klockan sju imorse då jag vaknade och inte kunde somna om. Jag är mer än ledsen att jag inte har min mamma här. Mammagris som jag är. Har tagit sjukråd från henne över skype idag så det relativt bra, ändå.

När man är sjuk har man så mycket tid att göra ingenting och framförallt så har man tid att tänka. Jag har pratat med min syster idag, rätt mycket. Hon började med att påminna mig om att jag missar Ljusnan cup.  Då blev jag ju såklart lite ledsen i ögat med tanke på att det faktiskt är något som jag har gått på så länge jag kan minnas. Tortyren slutade inte där, nej. Hon var även så snäll att påminna mig om att jag kommer missa Brännbollsyran i år. Då blev jag fan ledsen på riktigt också. Det är det enda som händer i Bollnäs som är riktigt roligt, ju. Så nu har jag legat och tänkt på det här i x antal timmar. Vi pratade också om allt som skulle hända när jag kom hem och så och jag kände att jag fick ont i magen av hemlängtan. Saknar alla hemma så jävla mycket. Helt obeskrivligt.

Alla säger att Bollnäs inte förändras över ett år och det stämmer väl bra. Jag tänker att jag kommer ju träffa alla igen och allt kommer vara precis som vanligt men det kommer det ju inte. Jag har massa nya erfarenheter här och tänk om jag ändras efter att ha varit borta i ett år? Och tänk alla där hemma som ju säkert ändras efter ett år och allt som ni där hemma har gjort. Jag hoppas att vi kan prata om allt som hänt, både hemma och här. Så att vi kan få allt till normalt igen.
Idag längtar jag hem. Men det går över. Det är bara så tråkigt att ligga själv och bara tänka. Orkar inte vara social med familjen och jag har ingen tv här inne och det funkar inte att se film på min dator. Ligger med musiken och msn. Men inte fan är det nån inne där heller. Imorgon mår jag förhoppningsvis bättre och kan ta mig ut på nåt. Tråktråk att ligga inne utan telefon och utan tv. Men jag överlever. Ska sova lite middag nu och förhoppningsvis må bättre.  

Adjöken.

Tji fick jag

som trodde att jag skulle få gå ut ikväll men istället blev hemma med feber och förkylning. Det är inte asroligt men det är i stort sett första gången på tre månader som jag är lite sjukling och får tycka synd om mig själv. Det gör jag iofs för jämnan men nu har jag en relativt bra anledning. 

Så alla som inte tycker synd om mig nu är jag less på.  Jag som hade stora planer för helgen. Eller nej, det hade jag väl inte och tur är väl det för då hade jag tyckt ännu mer synd om mig själv. Så ikväll blir det vila, vila, vila. Förhoppningsvis så är jag frisk till imorgon men det är ytterst tvivelaktigt. En riktig högoddsare, så att säga. 

Det var det jag ville säga. Att jag numera är sjuk. Tack för mig.


                                                                   

Typ såhär sjuk är jag. Ungefär. 


Jamen.

Igår var jag allmänt förvirrad. När jag åkte till gymmet fick jag först åka runt i för många minuter för att leta parkeringsplats på en inte alltför stor parkeringsplats. Sen in, träna och när jag sedan skulle gå till bilen hade jag heeeeeelt glömt bort vart den var. Jag letade och gick omkring på hela jävla parkeringsplatsen och kände mig fruktansvärt dum. Ett tag funderade jag i ärlighetens namn på om jag hade gått till gymmet och glömt bort men det föll på bilnycklarna i fickan. Sen funderade jag på om någon dumfan hade stulit min bil. Tillslut visade det sig att det var jag som var dumfan för jag hittade bilen där jag hade gått förbi typ sjuhundra gånger.  VIRRIGT.

Sen har mina vuxenskills kommit till sin rätt. Det vill säga att de är helt obefintliga. Varenda dag sen jag kom hit har jag värmt mat i micron åt barnen. Ovuxet. Jag har dammsugigt två gånger. Ovuxet. Jag har inte dammat en enda gång. Ovuxet. Jag har däremot tvättat, vilket jag tycker är vuxet. Men häromdagen bevisades det att jag inte kunde det heller. Jag var i god form och slängde i massa tvätt i tvättmaskinen. Hävde i lite tvättmedel och höftade lite på  mängden, såsom jag alltid gör. Sket i färgblandningen, massa tjafs bah, tänkte jag. Så tvättade jag. Sen skulle jag torktumla. Då såg jag att allt såg onaturlig rosa ut. Äh, säkert bara belysningen intalade jag mig själv. Tumlade sedan skiten och när det var klart insåg jag att jag inte bara hade färgat tre av mina vita tröjor rosa utan även två av familjens vita badlakan rosa. Det var ju inte så kul men ingen har märkt något än så länge. Känns bra. Hur som helst så är mina vuxenskills inte de bästa. Meeen men. Sånt man får ta.

Ikväll blire partaj. Det känns toppen. Mer än toppen. Trots det så kan jag knappt vänta till april då jag kommer hem. Snart bara två månader kvar!! ASBRA.

♥ Slänger in en bild bara för att jag saknar min lillasyster som attans. Och studentiden var inte helt fel den heller.

                                                


Ny hårfärg.

Tricked ya. Ingen ny hårfärg. Bara mörkare.

Världens roligaste vecka har jag ju inte haft men man kan ju inte klaga heller. Har blivit en hel del gymmande och sen är det ju som så att jag är fast vid tvn varje måndag, tisdag och onsdagkväll från åtta. Måndagar är nytt avsnitt av House som man bara måste älska. Jag är faktiskt lite ohemligt kär i Gregory. Sen tisdagar och onsdagar är det american idol som är förjävla roligt. Och på onsdagar efte american idol är det criminal minds som jag alltid blir lite rädd av att titta på men som är för bra för att missas.

Igår färgade jag alltså håret. Eller Monica färgade mitt hår. Jag har velat ett tag mellan brunnett och blondin men mitt sunda förnuft sa till mig att fortsätta vara brunhårig så så fick det bli. Det blev rätt mörkt men jag gillar det.



Även min nya Ed Hardy-tröja som jag köpte för under 500 kr. You gotta love it.

I  övrigt så har jag väl inte så mycket att säga. I helgen blir det lugnt. En eventuell utgång imorgon men annars inget speciellt. Eller jo, jag ska titta på Jackson (äldsta pojkens) football game på lördag. Ska bli spännande att se småpojkar spela american football. Hihi. Nu tillbaka till barnen och vardagen.

I'm counting down the days.

Dooooh.

Idag är det asvarmt. Skönt som fan. Shorts och korttröja. NICE.

Har typ sveriges drygaste huvudvärk. Ytterst psykande. Den vägrar gå över trots mina mycket envisa försök med huvudvärkstabletter av alla dess slag. Amerikanska och svenska. Galet.

Igår, tror jag det var, så hade jag min första riktiga hemlängtan. Jag hade huvudvärk som fan, och kände att jag bara ville ligga i min säng, där det var kyligt och skönt när man har huvudvärk. Och bara LIGGA. Inte göra nånting. Och bara vara där hur länge jag ville. Och sen, inte ta hand om barn som grinar/skriker/klagar/är allmänt dryga. Dom verkade också ha en fruktansvärt dålig dag. Det var drygt som fan och jag insåg även hur mycket jag saknar alla där hemma. GALET mycket. Kan knappt vänta tills jag ska åka hem i april. Fan vad kul. HIHI

Kollar för övrigt på american idol nu. Hur mycket knäppisar som helst som man kan garva ihjäl sig åt men även sjukt duktiga människor. Impressed, blir man. 

NU ska jag dricka saft och eventuellt sova lite. När barnen ändå sover, liksom.

adjöken


Nyårsaftonen.

Igår firade jag alltså nyårsafton i usa. Det var en upplevelse, det. Kan helt klart säga att den slog nyår för tre år sen då jag hade en pladaskfylla utan dess like och spydde på daniels skor och kallade honom sebastian och åkte hem däckad klockan elva. Den slår också förra nyår då jag tog hand om en full lillasyster som trodde hon kunde dricka allt men allt slutade i kaos med massa, massa och ännu mer spyor. Som ni nu förstår  så krävs det inte så fasligt mycket för att slå dessa två men det här slog det med hästlängder. Det var riktigt häftigt. Först Hollywood och walk of fame. Sen Universal studios med klubbar och drinkar och dans. Gratis. Det är najs och man tackar inte nej. Det var oerhört trevligt och Marina är cool, tycker jag.

Idag fick jag mitt kaliforniska id-kort och det kändes rätt coolt. Jag tog med det till gymmet  när jag var där för ofta måste man visa id för att bekräfta medlemskortet men NEJ, inte idag då e. Det är ju typiskt hörrni. Hur som helst så känns det apahäftigt. Jag hoppas att jag får visa det snart. Hihihi.

Jag fick även paket från min älskade familj i tisdags. En ny plattång <3<3. Och lite kläder och en påse med bilar och ett paket hårdbröd. Smaskigt :D På tal om min familj så gjorde jag och malin ett boknördstest idag. Malin fick resultatet: 19 % boknörd ; det bor en boknörd någonstans långt inom dig. En pytte, pytteliten en.
Jag fick lite högre: " 54 %. Här står du nu. Med ena foten i den vanliga världen och andra foten i nördarnas territorium. Det är en balansakt utan dess like. Vilken dag som helst nu kan det tippa över. Hör du hur nördarna kallar på dig? Känner du lockelsen? Vågar du släppa taget?"
Hihihi. Jag som redan är en nöööörd.

Adjöken.

NYTT ÅÅÅÅR.

Japp, nytt år om några timmar för mig. Klockan är fem på eftermiddagen här på andra sidan och jag har fortfarande 2008. Känner att jag vill summera det här året litegrann. Jag var äckligt och galet skoltrött ett tag och tog ett par för många sovmornar men klarade mig med rätt bra betyg, jag hade öl/vinkväll med johanna nästan varje kväll i någon månad. Jag åkte till Rhodos och hade den bästa semestern hittills,  Jag gick på min livs första bal och har smärre minnesluckor från den. Jag tog studenten och hade sjukligt kul. Jag jobbade med gamlingar i två månader och trivdes bra med det. Jag blev kompis med elin och johanna. Jag drack alldeles för mycket MEN slutade snusa. Jag åkte till USA och här är jag nu. Ska fira nyår i Hollywood och känner mig ascool.

Nu ska jag duscha och göra mig iordning och bli upphämtad :)

Gott nytt år kära folket. Pussis

RSS 2.0