Det är inte mitt fel.

Jag visade Emma mitt svenska körkort där jag har svart hår (ser det ut som), det ser ut som att luggen går bak till nacken, jag har mörka ringar under ögonen, hopsnörpta men ändå lite putande läppar och nertiltat huvud med en blick som säger; "Du får mig för en femma". Jag ser ut som en rysk hora, helt enkelt. Efter att hon har skrattat och jag har dött litegrann så utspelar sig följande konversation.

Jag: Ibland tror liksom inte ens vakterna på uteställen att det är jag utan kollar skitlänge på kortet.
Emma: Jasså?
Jag: Ja, sen brukar de fnissa lite innan de ger tillbaka det och jag får skämmas.
Emma: Jaaa... men det är ju verkligen du. Du kan ju inte rå för att du ser ut så.
Jag (emo): Mmm... jag kan ju inte rå för att jag ser ut som en rysk hora....
Emma: Precis!


Dagen idag

Idag sov jag till tolv. Ni vet när man vaknar och tror att klockan går fel? Så kändes det när jag vaknade. Jag trodde att klockan skulle vara max nio, men icke. Jag klagade inte för jag älskar ju att sova ♥

Hämtade iaf upp Emma en timme senare och vi träffade en annan svensk tjej som heter Malin som bor i Hässelby och det visade sig att hon var kompis med Jocke och Tomas och alla dom och att hon även hade träffat Lindbergsälsklingarna. Världen är allt bra liten, hörrni.  Vi åkte till Oaks mall med noll resultat. Drog till Emmas pool och sen iväg till gymmet och efter det en sallad på Paneras. Gött vare.  Tog även en välbehövlig städning av rummet. Såg ut som mitt rum i Sverige här.. illa, alltså.

Nu ligger jag här efter ett mysigt telefonsamtal och en liten gladkänsla i magen och ska sova alldeles snart. Imorgon börjar jag skolan...det kunde man ju se fram emot mer än vad jag gör. Men hey, måste man så måste man. God natt!

Zuma Beach

Dit åkte vi igår, alltså. Jag, Emma, Daniela, en till svensk tjej och en tysk tjej. Det var trevligt, må jag säga. Det är så FRUKTANSVÄRT varmt här nu. 40 grader typ och jag säger bara svett.

Det var riktiga surfvågor i havet och jag och Emma betedde oss som två sju-åringar ute i vattnet. Det var sjukt kul! Konstaterat är att jag måste köpa en ny bikini. Eftersom jag inte har några band på den jag använde så envisades den med att ständigt glida ner då vågorna kom men det stoppade inte mig, inte. En man upplyste mig dock, när vi motvilligt tog oss upp på stranden igen, om den oerhörda glädje det tillförde honom och informerdade mig även om att han hade fångat det hela på ett par bilder men lugnade mig med att han inte skulle lägga ut dom internet. Om jag inte ville att han skulle göra det förstås. Nej, tack. 

Jag mötte även upp en kille som jag träffade en gång för läääänge sedan som visade sig vara hur trevlig som helst. Han tog mig och Emma på middag efter stranden vilket var mycket mysigt.

Efter den trippeldejten så drog jag och Emma hem och fixade oss lite och tog oss till baren på BJ's och satt och tjötade ett tag innan vi drog på den sämsta skräckfilmen genom tiderna. The Final Destination, hette den. I 3D var den så det var ju ett litet plus men fyfan vad den sög. Blod och inälvor och datagjorda huvudkapningar. Come on, get a grip. Vi satt mest och garvade.

Kom hem runt 2 då filmen började vid midnatt och hade en sån sjuk huvudvärk. Sova är aldrig fel. Men det vet ni att jag tycker vid det här laget.


Människokiss

Seriöst. Kan ha haft värsta natten ever, natten som var. Efter min och Emmas fettokväll skulle jag gå och lägga mig helt rund och go runt midnatt sådär. Då känner jag någon blöt fläck i sängen. Tänker som så att det är nog från min bikini (trots att jag inte har badat idag). Tänker lite nogrannare och slår på min smarthet. Använder luktsinnet. Kiss. Tycker inte ni också att det är skitfräscht med kiss i sängen? Nej, kanske inte.

Jag var säker på att det var hundfan som hade gjort skiten så förbannad och svärandes sliter jag av alla sängkläder (det hade gått igenom TRE täcken OCH lakanet) och slänger in de förbannade tygstyckena i tvättmaskinen och kör igång. Går ut i köket och hatar den fula hunden i några minuter genom att glo på honom.  Förbannar M för att jag bara har ETT set att använda till min säng och därmed inget att använda just då. Letar efter en tunn filt att använda som lakan och en tjock filt att använda som täcke. Kryper ner igen så gott det går och känner då att det är kiss på den tjocka filten OCKSÅ. Sånt är ju aaaaaaskul. En dusch stod högt på önskelistan kan jag säga.

På morgonen sa jag till M att hunden borde dö för den hade pissat ner min säng. Då säger hon; "Jag tror det var Jillian som gjorde det. Jillian, gjorde du det?"  "Yeeeeeeeeeeees" säger Jillian och ser jävligt nöjd ut. KUL MED MÄNNISKOKISS I SÄNGEN. MÄNNISKOKISS. äckligt.

update om dagen kommer imorgon. Hade en mycket bra dag :)
Nu ska jag sova i en renbäddad, kissfri och varm säng! Natti.

Biltjyven Anna

Det blev tre läppglans och en bh. Känns bra för mig och för plånboken. Och för resan hem, såklart. 

Egentligen skulle jag sitta barnvakt ikväll så jag och Emma hetsade hem som två biltjuvar (okej, jag var biltjuven, Emma var bara medbrottsling) från köpcentrumet. Vi kom hem prick på minuten, laddade upp med chips och Ben & Jerrys och hyrde en film från tv:n. M och J åkte iväg. SEN, typ 15 min senare så kommer dom hem igen. Då hade dom tagit fel på kväll. Det var imorgon. Klantarslen. Med hänsyn till mitt sociala liv så slapp jag sitta barnvakt på riktigt imorgon. Snällt va?

Imorgon blir det stranden med ett gäng brudar och en och annan kille. Ska bli mycket trevligt! Älskar att slappa på stranden ♥ 

Nu blir det sängen så att man orkar med några simtag imorgon. Natti!  

Shopping

Ikväll ska jag hämta upp Emma så fort vi båda har slutat så ska vi åka iväg och shoppa lite. Ligger nu och funderar på vad jag kan tänkas behöva.. Jag är egentligen strikt förbjuden att göra något som har med shopping att göra men man ställer väl upp för laget?! Vill Emma shoppa så följer jag väl med då, om hon nu tjatar. Kan tänka mig att handla lite nya underkläder. Victoria's Secret har ju onekligen en massa att välja bland! Ska försöka komma hem med så lite som möjligt, helst ingenting.. men det är så tråkigt!  Jag återkommer med resultat ♥


Minnen ♥

Hittade bilder från torsbergsgymnasiets hemsida. Härliga tider.








Underhållning

DEN HÄR sidan tycker jag är rolig. Typ som Tjuvtittat fast mycket roligare. 

Nu ska vi leka med Lincoln Logs innan Jillian äter upp hela mitt läppglans. Hon gillar läppglans skarpt.
Sen blire lunch på Donken för hennes del. Palla laga mat en dag som denna. Det skulle bli runt 38 grader idag.
Igår var det lika. Det dör man ju i, typ. Men man ska väl inte klaga utan välkomna solen som man har en tendens att göra när man kommer från Sverige. Solen lyser ju inte direkt med sin frånvaro här, skulle man kunna säga.
"BRING THE HEAT ON, BABY", som Jason sa igår när jag klagade lite över svettfaktorn.


Kul. Kul. Kul.


American Idol

Fan vad American Idol pissar på svenska idol. Så självklart att jag inte ens behöver säga det med tanke på invånarskillnaden (är det ett ord?) osv. Svenska topp 10 skulle inte ens bli uttagna till andra omgången i USA. Dom är så otroligt begåvade att vecka efter vecka satt jag där med vattniga ögon och gåshud. Mina favoriter det här året var Adam Lambert och Danny Gokey.  Dom hade två helt olika stilar men saken dom gjorde var att dom framkallade en känsla hos publiken. Min förra idolälskling Ola Svensson (jag var hopplöst förälskad och generat kan jag erkänna att jag och Anne grät när han fick åka hem) kan slänga sig i väggen.


Dannys fru dog fyra månader innan han sökte till Idol och när han sjöng den här låten nöjde sig inte mina ögon med att tåras. Jag stortjöt, både jag och M. Världens sötaste. Jag äääälskar hans röst!



Adam var världens teaterapa (och homosexuell) och kom tvåa. Den här låten var gåshudsvarning gånger tusen och hans röst är helt jävla otrolig. Nästa American Idol får följas från Sverige. Garanterat. 

Laptopväskor

Vill jättegärna ha en ny väska till min laptop då min gamla är någon gammal ryggsäcksaktig sak från pappas jobb. Bör nämna att han jobbar på en bilfirma som inte har något alls med datorer att göra så den är ju inte skitsnygg och modern, om jag uttrycker mig så. Hittade några söta när jag klickade runt lite. Vill ha en ny innan jag åker hem härifrån så att jag inte behöver känna mig som en uteliggare på flygplatsen med min stenåldersväska. Jag får leta på!


en hello kitty. assöt ju!



jag är lite insnöad på rosa.


en svart med rosa inuti skulle kunna funka. Den här är från knomo.


Up and go

Den rubriken lät som en blöjreklam (eller så ser jag för mycket blöjor under dagarna) men icke, sa nicke. Det betyder bara att Jillian är uppe igen och i skrivandes stund klär hon ut mig till prinsessa med ett rätt dåligt resultat. Örhängena hamnar i armhålan och ringarna på låret (nej, inte runt låret. Det funkar ju inte) Allt medan hon pysslar med att spöka ut mig mumlar hon: Pretty girl, pretty girl, pretty girl. Hon är allt bra söt, min lilla tjej. Nu hör jag något om "pincess ovi" vilket kan översättas till "princess movie". Nu äre filmtajm!


You can have whatever you like.

Pallade ingen vettig rubrik.  Jag är trött och ska lägga mig i soffan och kolla Americas Next Top Model. Maraton, yeho! Jag vet redan vem som vinner men det funkar ändå.

Igår var jag på avskedsmiddag på Fridays för en brud jag har träffat två gånger. Man hänkar väl för maten såklart. Jag och Emma satt som två svenska tattare på hörnet och käkade pasta. Gött. Innan middagen hann vi med ett träningspass och ikväll blir det zumba. Det är i alla fall roligt och man skrattar mest hela tiden.

Nu; ANTM. Det äger att bara ha Jillian.


Jag är rätt mogen



Den här låten spelar dom nästan vart man än är här. Mycket underhållande låt och jag sitter och flinar dumt varje gång jag hör den, av någon outgrundlig anledning. Orkade inte leta upp den fulla versionen men den här duger. Get the party going, typ.

Träning

Tränade med Emma lite lätt idag, mycket skönt! Hoppas jag kan hålla det här uppe nu för en gångs skull.

Kom hem och möttes av en fruktansvärt grinig och högljudd Jackson. Är oerhört och evigt tacksam till uppfinnaren av mp3. Tålamod har jag ju inte mycket av kan jag säga och tinnitus kan jag leva med bara jag slipper höra det eviga gnället.


Het som smet


new moon ♥

Jag läser "New Moon", "När jag hör din röst" på svenska, för tredje gången nu. Det är absolut den mörkaste boken i Twilight-serien men det är den enda jag har kvar här och jag förälskar mig så lätt i böcker och kan läsa dem om och om igen utan problem. Just den här är svår eftersom det gör ont i mig när jag läser. Den är så känslosam och för mig som är en äkta grinolle är det omöjligt att ta sig igenom den oberörd. Men ändå, så ligger jag i timmar varje kväll och läser den. Ed är inte med så mycket men närvaron, den finns där. Snälla, ge mig en vampyrpojkvän som heter Edward Cullen.  Som inte lämnar mig. 

 


Skäms, Anna!

Igår gjorde jag absolut ingenting. Absolut ingenting. Vilken underbar dag. Jag träffade Emma på kvällsningen bara och vi tog en promenad runt i skogarna medan solen gick ner. Var tjusigt och även mycket trevligt. Sen åkte vi och drack kaffe där det bevisades att man ska hålla sig till det gamla vanliga.. kaffe med mjölk. Testade nån Chocolate vanilla mocca och Emma tog nån caramel macchatio whatever typ. Söt så tungan rullade upp sig var min. Nästa gång blir det vanligt kaffe, kan jag informera er om.

I övrigt så är jag en jäkel på att ljuga, som ni visste sedan tidigare. Igår kom jag upp med förmodligen världshistoriens bästa lögn om varför jag inte kunde gå på date. M och J uppskattade inte min "lilla vita lögn" utan jag fick ett litet föredrag om innebörden av ärlighet till sina medmänniskor. Jaja, gjort får vara gjort. Jag själv var utomordentligt nöjd med min goda fantasi.

Snart kommer Daniela över så ska vi bada med ungarna i poolen. Yay för barn. Inte. Adios.


Gymmet, Here I Come.

Inte god morgon.

Ambitiöst. Klockan är 07.53 en söndagmorgon och jag ska in till gymmet och delta i en klass. Alla hejar på mig! Det här borde vara straffbart.


Jag startade om datorn

Följande saker hände:

- Det tog sju år att starta datorn.
- Det tog ytterligare sju år att komma in på internet.
- Det första jag gjorde var att logga in på blogg.se när cp-internet kopplades upp.
- Jag insåg att jag är en "no-lifer".
- Jag insåg att jag inte har något vettigt att skriva om.
- JAG HATAR MIN DATOR.
Min dator hatar mig.

Nu ska både jag och datorn sova. Vi behöver det. Totally. Speciellt jag.
Datorn skiter jag egentligen i.

The International

Shit, vad tråkigt det måste vara att läsa om alla dessa filmer jag ser men mitt liv är inte så spännande så det är liksom det enda jag har att skriva om. Ungefär.

Såg hur som helst the International idag och den var bra, gosse. Gillade den skarpt. Liiiite rörig och liiite för många gamla gubbar för att hålla reda på vem som var god, vem som var ond och vem som låtsades vara god men egentligen var ond och vice versa. Ni fattar grejen? Den var bra hur som helst. Man är ju smart, om man säger.

DAMPAR NU LOSS PÅ MIN DATOR FÖR ATT DENNA DATOR HATAR MIG. GUD HATAR MIG. GUD FINNS INTE. Hej, dubbelmoral. Godnatt.

Beroende

Är man bloggberoende om man blir jätteledsen när man läser det här inlägget? Helt galet, egentligen, när man inte ens känner människan.

Söt, snäll och omtänksam in my ass förresten. Han var bara som alla andra killar. Skräll.

Garage sale

Det gick hyfsat bra, måste jag säga. Sålde saker för närmare 300 kr, inte fy skam. Det finns verkligen helt galna människor där ute. Men även många mysiga. En dam som köpte min Eclipse-bok (var visst inte New Moon, som jag trodde) erbjöd mig en kram när jag sa att jag älskade den boken, gulligt va? Breaking Dawn var det första som sålde. Sen Eclipse och sen Harry Potter... resten av böckerna fick jag rea ut men det gör inget. Sålde en hel del kläder vilket blir bra till min hemresa som förresten närmar sig med stormsteg. Blandade känslor inför det.  

Ikväll ska jag, M och barnen ut och äta och sen ska jag och M slappa framför en film. Vilken blir det ikväll, tro?  

Saaaaaaaaad

Loppis imorgon och jag har gjort mitt bästa för att samla ihop saker jag kan sälja.
Har panik över packningen hem så jag måste göra mig av med lite saker.
Det som är jobbigt, jobbigt, jobbigt att sälja är mina böcker. Jag älskar mina böcker men jag kan inte ta med dom hem. Det är helt omöjligt.

Mest ledsen är jag över att jag säljer Breaking Dawn och New Moon ( från Twilight-serien). Det gör ont i hjärtat. ONT. Även Half blooded prince (Harry Potter ♥) ryker. Hoppas ingen vill köpa dom. Hoppas. Så kan jag hänga kvar vid dom i tre månader till och sedan säga hej då. Det första jag ska göra när jag kommer till Sverige är att handla böcker. Så det så.

Där hade vi kvällens i-landsproblem, thank you very much.

P.S
Jag tänkte verkligen sälja skor men jag fick separationsångest.
D.S


Besatt och bög

Jag och Monica har varit filmnördar när mannen i huset varit på resande fot. Igår kväll hyrde vi Obsessed med Beyoncé Knowles. Hon är så vacker! Den var helt okej, måste jag säga. Ali Larter, från Heroes, var helt psykopatiskt sjuk i huvudet. Jag hatar egentligen filmer där man måste sitta och säga till personerna i filmen vad dom bör göra. Vad jag egentligen hatar är att jag framstår som en idiot då jag (helt seriöst) tror att jag kan ändra förloppet i filmen men jag kan bara inte hindra mig själv. Varje gång finner jag mig själv viskandes eller skrikandes i panikartad ton: "GÅ INTE IN DÄR!!!!!", "NEJ, NEJ! GÖR DET INTE!". Det kallar jag inlevelse.   

Ikväll såg vi Brokeback Mountain med Heath Ledger och Jake Gyllenhaal. Muy bien, muy bien. Det måste för övrigt ha varit skitskämmigt att spela in dom där scenerna där dom bögar sig med varandra. Jobbig stämning, skulle jag tycka. Men så är jag inte en professionell skådespelare heller. Och förresten, fick man några mille för att spela gay så gör man nog det. Men vad vet jag?

             

Efterlängtade helg

Om cirka två timmar infaller min helg. Jag har på känn att denna helg inte kommer bli riktkigt så lugn, full av sömn och avslappnande som jag har föreställt mig. Med en stor loppis imorgon (40 hus i området, inklusive vårat) och med Jason och Jackson bortresta så kommer jag bli den där lilla extra hjälpen som får springa in och hämta växel på pengar, fylla på lemonaden när den är slut och stå och sälja i "bara 10 minuter" när Monica fixar något inomhus. Det blir nog bra.

Jag har nu påbörjat operation Spara här. Jag måste verkligen börja spara pengar. Inte för att jag nödvändigtvis vill resa någonstans här i staterna men för att jag inte vill komma hem helt tomhänt (vi bortser från kläder, skor etc). Jag vill faktiskt ha ett liv när jag kommer hem och inte behöva snylta fullt lika mycket på mina älskade föräldrar. Vi får se hur jag klarar mig.

2 timmar, 40 minuter senare

Så vaknade jag. Inte helt fel men vette tusan om jag känner mig piggare. Det är nåt med dessa sovstunder som får mig att vilja sova ännu mer, ännu längre, ännu djupare och ännu skönare! De ger mig mersmak och jag vill egentligen inte motstå det men har man en liten fjärt som ska upp runt tre så måste man vakna och ta upp henne vid tre. Därför vill jag inte ha barn. Om jag inte hade haft Jillian nu hade jag fortfarande sovit och därmed varit jättelycklig när jag hade vaknat om fem timmar. Just nu gör det inte så mycket för egentligen så tycker jag att Jillian är ganska så underbar och hon är värd så mycket mer än mina extra sovtimmar. Mjukis jag är, va?


Easy day

Jag har bara Jillian idag och imorgon och det är så obeskrivligt skönt. Hon är så enkel ♥

Nu sover lilljäntan middag så då ska jag passa på också. Lägga mig och mysa med Gio och sova i nån timme och hoppas på att förkylningen går över. Puss o kram.

Starbucks ♥

Har just varit på Starbucks med Daniela och jag har seriöst garvat så att jag har ont i magen (bokstavligt talat). Vi garvar åt dom sjukaste sakerna. Man kan inte tro att hon är en gammeltant på 27 år. Men hon sa till mig att hon betedde sig omognare (eller yngre, som hon själv uttryckte det) med mig eftersom jag är 20 och omogen. Yeah right, sa jag. Omogen = kul, förklarade jag också.

Tänkte bjukka på en bild eller två av världens vackraste barn. Mina barn. Det där missuppfattas lätt här borta. Jag kallar alltid Jackson och Jillian "my kids" och alla tror att jag är en tvåbarnsmorsa på 20 år. "But you're so young", säger dom. "I know". Ibland låtsas jag litegrann att jag är deras mamma. Det är ganska underhållande. Speciellt när dom frågar om förlossningen. Vem frågar om en förlossning, liksom? "Jaha, blödde du mycket?". Helt sjukt.  Amerikaner.






Zuma Beach

Jag och mina två skitungar drog till stranden efter en skön tvåtimmars-nap. Väl där så mötte vi upp Amber och låg och tjötade lite. Mycket trevligt. Det finns inga piller som hjälper bättre än en eftermiddag på stranden... haha, klart det gör! Det var p.g.a piller jag kunde åka dit såklart.

Vill passa på att än en gång fetdissa min bil. Jag önskar att det var den jag hade krashat och att jag nu hade vita faran igen. Det var min tidigare bil. Jag hittade precis på namnet. Fantasifullt, jag vet.

Ska iväg med Daniela och fika nu. Vi hade tänkt gå ut och gå men så ringde hon.. Hon är så rolig.

D:
Hey, just checking in if you still wanna go for that walk.
A: Why? You don't wanna?
D: WHAT? OFC I WANNA GO.
A: No, you don't.
D: Okay, you're right. Coffee?
A: I'll pick you up in 30.

Great minds think alike, som dom säger.

Lugn dag

Mår som en överkörd snigel idag. Känner mig som en snigel gör jag också. Seg i huvudet, seg i kroppen och som att jag bär på ett helt jävla hus.

Tittade på Stuart Little 2 med barnen nu på morgonen. Kan inte riktigt ta till mig att Hugh Laurie (Dr. Gregory House i House) spelar en snäll medelsvenssonspappa i den filmen. Han ska vara elak, bitter och på gränsen till sociopatisk med sina klarblå ögon och sitt haltande ben. Jag väntade att han skulle säga något spydigt hela filmen men aldrig kom det. Vilken besvikelse.

Det var ungefär som att se Jim Carrey spela i en seriös film. Det funkar inte. Man har redan placerat in dem i ett fack. Jim ska vara rolig och sjuk i huvudet hela tiden och Hugh ska vara elak jämt. That's it.  Jag ska hålla mig till House i framtiden. ♥

Min prinsessa

♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥

Doåli idao?

Dagen började utmärkt och jag hade fortfarande huvudet svävandes bland rosa moln men sen kom verkligheten nedfallandes som bomben i Hiroshima. Rosa moln ersattes av sjukaste huvudvärken någonsin och helt plötsligt började ögonen rinna så det såg ut som att jag faktiskt hade varit i Hiroshima och förlorat hela min familj, faktiskt. Kallsvettningar var ett faktum då febern kom som en oinbjuden gäst och tog över min kropp. Näsan är helt igentäppt och jag önskar mig själv en plötlsig död för att komma undan detta jävla helvete, just nu. Jag hatar att vara sjuk. Tacka vet jag amerikanska piller och drycker. Det gör det mesta genomlidligt.

-

Imorgon drar jag med mig barnen till stranden no matter what. Ingen sjuka kan stoppa mig från det. Svinisen har jag redan haft och inget kan vara värre än den. Kalla mig ms. Piggy.

-

Lite dramatiskt inlägg om en vanlig förkylning men hey, sån är jag.  Dramatisk.
Sova nu. ♥


En dag

Jackson gör sig redo för en cykeltur



Vi gick till några hyddor i skogen och lekte



Jag sa: Look happy, Jillian.



Hon kunde bättre, dock.



Jillian åt och jag var sliten.



När vi kom hem hittade Jackson en baby-ödla. Lyckligast ever.



Lunchdags och någonstans där slutade min korttagningsmani.


En vanlig och mysig förmiddag med barnen. Så har jag det om dagarna, oftast.
Nu är sängen given. Jag är helt galet trött och min näsa är täppt, huvudet dunkar och ögonen rinner. Sova är himlen.

Happy face

Allt känns så bra just nu. Jag har en jättebra relation med M och J. Jag kommer närmare och närmare Amber och Daniela hela tiden och vi kan prata om allt. Emma har kommit hit och det känns som att vi kommer bli bra kompisar. Jag har träffat en kille som är snäll, söt och omtänksam. Det är sommar och sol och livet känns så bra. Ibland älskar Gud mig. Fast bara ibland. Happy face på Anna.


En brunett var jag. Jag gillar blondin bättre!

Samtal

M ringde på förmiddagen och garvade ihjäl sig åt mitt samtal med henne denna morgon. Tydligen så hade jag pratat på i flera minuter med henne. På svenska. Underligt att jag fortsatte prata trots att jag inte fick någon respons. Jag hade sagt något om "alarm", antagligen att min alarmklocka inte hade ringt och jag hade varit helt panikslagen. När hon hade sagt att det var tidigt fortfarande så hade jag lagt mig ner och sagt: "Bra, Hej Då".
Tur att jag är trevlig när jag sover.

God morgon

Imorse knackade M på min dörr 07.20 då jag fortfarande sov.

M: I'm gonna leave early, I'll leave your door open.
Jag (helt nyvaken): MEN GUUUU, Va ä klocka lå?
M: ?????
Jag (sover igen): Bye.

M kan inte svenska nog för att förstå det där så hon fattade ingenting. Kan hon ha hon när hon väcker mig en minut innan mitt alarm ska ringa.

Åh, du ljuva frihet



När jag var på hotellet i Vegas så låg jag och zappade runt litegrann och såg Alexander Skarsgård dyka upp i tv-rutan. Jag blir alltid lika lycklig när jag ser något svenskt här borta. Jag blir oftast lite (läs; mycket) överexalterad och får en stor loserstämpel i pannan, men vadå? Jag är ju svenk. Att han sedan säger : Åh, du ljuva frihet eller nåt liknande i slutet gjorde att jag nästan kom på stört. Åh, Alexander.



Kvällen innan spelades den här låten i baren och gissa vem som slog världsrekord i att prata om Sverige? Jag. Jag nöjer mig inte med att säga att hon är från Sverige, inte. Nej, jag drar historien om den silvriga jackan hon hade när hon slog igenom och att alla ville ha en sån (eller?) och drog på med massa små anekdoter. Ytterst spännande, tyckte Monica och bartendern som tålmodigt lät mig prata på. Sen gjorde bartendern en drink åt mig. Förmodligen för att få mig att stänga babbelhålet jag har till mun.

När jag blir stor

Jag har så mycket tid att fundera på saker när jag är här borta. Jag är ensam mycket. Nu när jag ligger här i min säng efter att ha varit och druckit kaffe med Amber (klockan åtta på kvällen, inte smart) så funderar jag ju såklart. Det finns inte så mycket annat att göra. Jag lyssnar på musik och tänker. Det är avslappnande och ganska spännande, på något vis. Det finns så många tankar om allt. Speciellt mycket tänker jag på framtiden. Men allt som oftast tänker jag tillbaka också. På gamla tider, hur roligt jag har haft det och vilket bra liv jag lever. Vilka underbara vänner jag har och hur bäst min familj är. Jag behöver egentligen inget mer. Ändå känns det som att något saknas.

Jag har funderat mycket över skrivande. Jag saknar att skriva. Jag skriver i bloggen och i min resdagbok men det är inte samma sak. Jag vill skriva påhittade saker direkt ur min fantasi. Bara få orden att flöda sådär enkelt som de alltid gjorde. Få sätta mig in i MIN påhittade historia om någon annans liv. Skriva en bok, skulle jag vilja göra. Men alltid tänker jag; "Nej, det är nog för svårt, man måste ha så mycket fantasi". Men jag skulle verkligen vilja.
 
Jag kommer ihåg i nian när vi fick en "överraskningsuppgift" på svenskan. Vi skulle skriva en novell, bara helt random sådär. Alla andra suckade och blev förbannande över denna uppgift medan jag lyste upp som en sol och hade redan börjat skriva. Det säger väl något?

Jag älskar att skriva, det är roligt och enkelt och jag älskar att hitta på saker. Bara använda fantasin och skriva, skriva, skriva. Det vill jag göra när jag blir stor. Skriva. Jag behöver inte skriva en bästsäljande roman på 350 sidor som översätts till 52 språk. Nej, jag är nöjd om jag bara får skriva av mig och använda det jag har och göra något som jag älskar. Vi får se hur det går. Någonting borde jag kunna göra åt saken. Time will tell. 

Med det sagt så kryper jag ner under täcket och funderar lite till. 
 

Notis

Säger man förresten "mina läppar"? Blir det plural för att man har en överläpp och en underläpp? Eller heter det kort och gott "min läpp"? Jag röstar på det första alternativet ändå. Det låter mer rätt men jag kan inte låta bli att undra.

Man säger ju fläskläpp, men oftast har man ju bara det på en av sina två läppar... Eller uttrycket "Hänga läpp". Det kommer väl från att man hänger med sin underläpp. Ja, nu övertygade jag mig själv och insåg att jag nog hade rätt trots allt. Man har två läppar och en mun. Vad nu det kom ifrån.

Herpes

Glömde säga att jag brände mina läppar galet mycket i Las Vegas. Man (jag?) tänker väl aldrig på att skydda läpparna? Ser iaf ut som att jag typ har herpes nu vilket inte är så sexigt. Och nej, jag har inte herpes. Det är faktiskt av solen. Det var strax över 40 grader hela dagarna och mot kvällen letade sig temperaturen ner mot 30-35. Man behövde inte ha så mycket kläder på sig. Hur som helst, mina läppar är sönderbrända och torkade som ett russin. Lite läppsalva på det här så blir det nog bra. Hoppas jag.

En helg i Vegas

Det blev en riktigt trevlig helg detta, måste jag säga. Var lite osäker på det hela men nej då. Hemskt trevligt.

Kom dit på torsdagen efter en fem timmars bilfärd med barnen.... Seriöst, det är nåt fel på dom. Men överlevde gjorde jag och när vi kom fram var jag och M less och gick ner till baren och tog en drink. Behövligt. Sen upp till hotellrummet och lägga oss och sova. Jag delade säng med Jillian så det blev inte överdrivet med sömn men hon är så mysig så det gör inget.

På fredag intog jag poolen när M och J och barnen åkt iväg nånstans. Kändes heeeelt mobbat att gå ner själv till poolen och lägga sig som nån annan randomtjej. Jag gillade det inte. Men det dröjde inte länge förrän ett helt gäng kom fram och la sig med mig och vi blev polers. Man är tydligen ytterst populär om man kommer från Sverige. Dom var där för ett bröllop och det roliga är att dom bor typ 20 minuter från mig här i LA. Vílken grej, jag har nya kompisar!

Efter häng med dom vid poolen så satt jag barnvakt medans M och J gick ut på middag och när dom kom hem var det min och M's tur att gå ut. Vi drog till hotell Rio och satte oss i baren och fick gratis drinkar av en bartender. Mycket trevligt och mycket farligt. Onekligen blev vi lite på lyset, sådär. Efter det såg vi Chipendale-showen. Massa heta karlar som dansar och klär av sig naken. Fjantigt, kanske ni tycker men det var sjukt sexigt. Jag och M satt på första raden i mitten och vi blev lite carried away där ett tag och gjorde x antal opassande saker men vi fick uppmärksamhet av dansarna iaf.. Jaja, nog om det. Fick en ros av en dansare och vi tog kort med dom som jag tyvärr lyckades supa bort :(  Sen lyckades jag klanta bort min käraste ägodel också...mitt id-kort som har gjort att jag har haft ett liv här. Men Marina kommer snart tillbaka så hon kan göra ett nytt åt mig.

Sen tog vi nog en taxi tillbaka till hotellet för vi kunde ju inte gå nån annanstans nu när jag inte hade mitt leg. Lika bra var väl det säkert för dagen efter mådde ingen av oss så jävla bra..

Lördagen spenderades vid poolen med bröllops-gänget och jag satt barnvakt en sväng på kvällen och förade sen tillsammans med det gänget i deras hotellrum. Halv tolv drog jag mig hemåt och på söndagmorgonen så åkte vi hem.

Det har iaf varit galet roligt men som ni förstår så har jag inte så mycket bilder eftersom jag ju var själv och skulle ha känt mig helt mobbad om jag låg och tog bilder. Hotellet var jättefint och vi hade två sviter att bo i. Hilton Grand.. nånting. Supertjusigt.

Jag är galet trött idag och sov mest hela vägen hem och nu ligger jag i sängen och degar. Ska kanske träffa Amber senare så det blir väl trevligt. Nu ska jag vila litegrann. Typ dom enda bilderna som fanns på min kamera var dessa:


Han gav oss gratis drinkar hela tiden och dom där färgglada shotsen gav han med glädje till mig och M.

 
visselpipa+smirnoff+söt bartender


toakort ala M och A


fräsching dagen efter med gårdagens smink och röd näsa.



 


Nu drar jag

Las Vegas nästa



.

Att våga är att förlora fotfästet för en stund.
Att inte våga är att förlora sig själv.


Nyss hemkommen..

.. från middag och bio med Zonia. Så söt hon är, alltså! Vi såg Julie&Julia med Meryl Streep. Helt ok film. Av någon anledning finner jag att jag gillar nästan alla filmer jag ser. Jag är inte så kräsen. Kanske jag bara gillar att få vara i någon annans liv en stund och inte behöva tänka så mycket över mitt eget..

På vägen hem körde en polisbil framför mig. Precis innan jag skulle svänga in till min gata så sätter den jäkeln på blåljusen. Paniken hos mig då var inte att leka med. Tack gode gud, så stoppade han en bärplockarbil som körde framför. Puuuh.

Imorgon blir det Vegas! Tar inte med mig datorn så update kommer på måndag när jag har kommit hem. Hoppas på en luuugn och skön helg. Ska packa det sista nu innan jag lägger mig.

God natt :)

Pluttiga bilder










Jag är stolt

Har nästan packat klart och har faktiskt inte packat så fasligt mycket! Bra jobbat!

Pratade nyss med Elon på telefon och hon gjorde upp en plan för hur jag skulle hantera händelsen ifall jag någon gång skulle få barn. Ni vet hur många barn kidnappas? Jag ska istället lämna mitt barn någonstans (förslagsvis på ett stort köpcentrum i någon stor stad) och gå därifrån. Två dagar senare kommer jag tillbaka och säger: "AAH, nån har kidnappat mitt barn! Synd" :O Bra idé eller vad?


Kalla mig Svetlana

En gång träffade jag faktiskt en tjej som hette Svetlana. Det namnet är ju så roligt, tycker jag. Jag fick försöka jättemycket för att inte skratta. Tror det gick relativt bra..

Det var inte det jag skulle säga. Jag har städat som fan och därmed lökat en del. Dammsugit heeela övervåningen och trappan med denna otympliga 100 kilosklump som dom kallar dammsugare. Nej ni, det funkar inte. Har även skrubbat  heltäckningsmattan i mitt rum. Aldrig i mitt liv ska jag skaffa heltäckningsmatta. Det är ju SKITSVÅRT att få bort fläckar. Och jag spiller ju saker jämt och ständigt så nej, ingen bra grej för mig.

Jag måste packa som en idiot också.. Fyra dagar i Vegas. Tänker ta med mig bikini och nån klänning. Gud, vem försöker jag lura? Jag kommer väl ta med mig halva garderoben som vanligt. Återkommer med en update hur det går.

Hårt



Härifrån är bilden

En trevlig kväll

Igår träffade jag Emma som är en supertrevlig tjej. Vi åkte till stranden och åt middag vid havet. Asgött. Sen traskade vi runt litegrann och sen bestämde vi oss för att åka till Santa Monica och jag lyckades åka vilse.. Första gången, helt ärligt, som jag åker vilse här. Jag hade ingen aning om vart vi var men tillslut kom vi rätt. Trodde vi. Då lyckades jag missa avfarten vi skulle ta.... Asså, klant nummer 1. Efter en hel del om och men så kom vi hem. Känns bra!

Ikväll ska jag på boot camp och på torsdag åker jag till Las Vegas, baby! Jobbigt att heeeela familjen ska med. Hoppas på några lugna stunder, iaf.

Nu ska jag äta lasange. Mumma.
Hejsvej.

San Diego

SD var underbart. Amber har alla bilder så jag återkommer med dom, lovar.  Hade en galen partykväll på lördagen. The gaslamp som bargatan heter var huuuur kul som helst. Åkte cykeltaxi hem, fick även köra en cykeltaxi. Det är sjukt mycket svårare än vad det ser ut att vara..eller så var det alkoholhalten som spelade mig ett litet spratt.

Bodde på ett hostel. Förmodligen det sunkigaste vi kunde hitta men vi klagade inte för vi spenderade sammanlagt kanske 5 av 24 timmar där och då sov vi. Söndagen spenderades på stranden och för första gången sen jag kom hit så simmade jag i havet. Inga fiskar ville simma med oss, tyckte vi var tråkigt för dom har såna där Hitta Nemo-fiskar där. Bummer.

Sen slog vi på stort med en tre rätters-middag och delade på en vinare på en mysig fransk restaurang. Låter romantiskt, huh? Jo ni, jag och Amber kan vara romantiska. Det kommer nämligen mer. Efter vår supermiddag så rullade vi framåt och vi bestämde oss för att rulla ner till stranden och se solnedgången. Slå det! Där satt vi och pratade om livet (läs; gårdagen) och hade det så himla bra. Vi ville verkligen inte åka hem. Men allt har ju ett slut. 

På vägen hem hamnade vi brevid en bil fulla av marinkillar. SÄXI. Det blev ett nummerbyte i 110 km/h och en massa sms:ande på vägen hem. Ytterst underhållande. Fatta vilken historia man skulle kunna berätta för folk om det blev seriöst, typ. Vilken grej. 

Nu ska jag träffa en ny svensk au pair som kom hit i lördags. Emma heter hon och vi ska åka till stranden och hänga lite. Prata svenska är inte helt fel. Nu blev det här en hel novell men den var mycket intressant och händelserik, inget skitsnack här inte... hm.

Hej då, folket.
 

Domestic Disturbance

Har packat och sånt nu. Ska ju faktiskt bara vara borta i en natt men ändå så är det svårt sånt där. Vilka skor ska man ha? Hur många bikinisar? Måste man ha strumpor? Ni vet sånt där som man har problem med, liksom..

Satt även barnvakt nu på kvällsningen. Barnen var awsm. Sånt gillar vi skarpt. Gillar skarpare att jag kunde få varva ner med min smirnoff och lite juice såhär på fredagskvällen. Mmmm. Såg en mycket, mycket bra film också. Domestic Disturbance med John Travolta och Vince Vaughn. Jag hade hjärtklappning mest hela filmen. Se den. Jag älskar John Travolta, kan vara för att han är med i en av mina absolut största favoritfilmer; Ladder 49. Gråter när jag tänker på den, tammefan. Grease är ingen miss den heller för den delen.

Imorgon är det upp tidigt som gäller så nu är det nedbäddning för min del!
God natt peeps. Eller, typ, god morgon för er.


Going out.

Idag har mitt msn inte fungerat. För er som känner mig vet ni att det typ innebär katastrof. Inte bra.
Istället så har jag roat mig med att plocka hundbajs, tvättat och städat. Slå det, ni!  Nu bär det av till parken.

Favoriten nu: José Gonzales - Heartbeat.
 
"Both under influence
We had divine scent
To know what to say
Mind is a razorblade."

Supermysig låt.

 

Lite coolt


Promenad i solen

Imorse tog jag med mig mina två kids ut på en liten promenad. Som vanligt när jag ger mig ut så är det alldeles för varmt vilket leder till kraftiga svettningsproblem. Men hey, inte gör det nåt. Glömde kameran såklart men jag tänkte kanske ta några mysbilder i eftermiddag när vi går till parken så ni får se mig och mina barn i action, liksom! I know you want to!

Imorgon drar jag iväg till San Diego med Amber. Ska bli sjukt kul. Först ska hon färga mitt hår och dona. Det har blivit alldeles grå/gulaktigt av solen och poolvattnet så nu blir det ljusare igen :) Sen blir det som sagt San Diego där vi ska parta och bo på hotell och snorkla och grejer. Ytterst mysigt.

Även nästa vecka blir det en resa. Livet leker, skulle man kunna säga.
Adios.

Låt det aldrig hända

Inatt hade jag en sån konstig dröm. Jag har absolut ingen aning var alla mina drömmar kommer ifrån. Jag måste vara en mycket sjuk människa.

Den här drömmen handlade om barn och graviditet. Sånt som jag inte är sådär jättemycket för just nu. Iaf, så fick Johanna Lindberg reda på att hon skulle få tvillingar om typ sex månader men hon vägrade göra abort för det var mord. Samma sak hände med Johanna Malm. Hon skulle också få tvillingar, oplanerat och hon ville egentligen inte, men hon vägrade abort. OCH, Rebecka Andersson hade precis fått ett barn och jag var ute och gick med dom och hon gav mig råd inför när jag skulle bli mamma. Som om.

Kommer ihåg att jag och Johannsingen pratade i drömmen, typ såhär:

J: Ja, men dra iväg då om du inte vill ta hand om mina ungar.
A: Ska jag göra. Jag åker till London själv! Där slipper jag dig och dina äckliga barn.

Jätteintressant diskussion, må jag säga. Nån analys på detta?

diss

Nu har jag saker som jag vill dissa och vad passar bättre än att göra det på min blogg?

DISS

1. Googlemaps

Suger fett mycket. Ja, jag sa det. Fett mycket. Gjorde så att jag och Daniela kom till nån jävla öken ikväll när vi skulle åka och titta på Dodgermatchen. Och nej, det var inte mitt fel. Jag följde bara the directions som jag fått från jävla googlejävel. Det är skitdissat från min sida. Det är inte ens första gången det händer. Hädanefter blir det mapquest.

2. Dickhead

Det är min bil, det. Seriöst, tvådörrars mitsubishi från 2000 som vägrar att ens komma upp i 100 på motorvägen. Pinsamt när lastbilar kör om mig i backarna. Inte nog med det så är den typ inte tät så det viner i hela bilen när man kör "fort". Om man är fler i bilen måste vi skrika när vi ska prata med varandra. Tacka vet jag jyken.

 3. Baseboll

Var är det roliga? Det är typ som brännboll fast i slowmotion, tråkigare regler och utdraget till tusen. Plus att ingen förtär alkoholhaltiga drycker på spelplanen. Jag förstår mig inte på dessa amerikanska sporter. Stämningen kan man dock inte klaga på. Fotboll for the win, säger jag i alla fall! Eller brännbollsyran, kanske.



Med det sagt går jag till sängs. God natt, peeps.

Moment

Hade ett såkallat moment med Jillian idag. Det var superdupergulligt, faktiskt.
Jag hade just tagit upp henne från hennes nap och hon satt i mitt knä, med huvudet lutat mot mitt bröst och vi gungade litegrann sådär i takt.  Jag hade ögonen stängda och lite av hennes hår i mitt ansikte. Så helt plötsligt, från ingenstans, så säger hon; "I love you, Anna." För några minuter glömde jag helt bort den bortskämda, skrikande, krävande, bajsblöjiga lilla skitungen och såg bara underbara Jillian. Jag blev alldeles varm i hjärtat och fick en gladkänsla i magen.

Ja, även jag har mina svaga stunder. Det bevisades ju sen att detta bara var en kort glimt av underbart. Men ändå, undrar om det inte är värt det bara för att få dom där små, små stunderna? Nej, fömodligen inte.


Blondinbella och jag

Hade sjukaste drömmen inatt om Blondinbella, kom jag just på.

Jag drömde att vi skulle flyga tillsammans till Stockholm för att jag skulle bo hos henne i några dagar. Redan där är det sjukt för jag har ingen aning om vilken flygplats eller nåt annat.. Jaja, när vi väl kom till flygplatsen så insåg jag att jag hade glömt mitt pass. Så dom som jobbade där, Jocke och Tomas från Stockholm (whaaat?) vägrade låta mig flyga. Jag fick till och med värsta varningen om att dom skulle ringa polisen om jag inte åkte därifrån.

Så jag och Blondinbella åkte hem till Bollnäs igen för att hämta mitt pass och där var Viktor Persson (89:an) som jag tydligen var tillsammans med fast han var inte kär i mig. Så jag och Bella hämtade mitt pass och packade lite saker och åkte sen tillbaka till flyget och flög till Stockholm.

När vi kom till Stockholm så hämtade Bellas pojkvän Nils upp oss så åkte vi hem till deras lägenhet och satt där och fikade och Nils var skittrevlig. Asså, det var sjukt konstigt.

Sen skulle jag ha med henne att titta på fotboll så vi åkte till Rengsjö och såg nåt division sex-lag spela och det var så himla trevligt. Sen skulle vi åka och hälsa på Viktor men Bella ville inte för han var ju inte kär i mig längre, sa hon.

Efter det så tror jag nog att jag vaknade. Det hände skitmycket saker och det var asrörigt och hoppigt. När jag vaknade kände jag mig typ heeelt förvirrad och snurrig. Skitkonstig dröm ju.. aja, bekräftat är iaf att jag läser för mycket bloggar. Måste lägga ner omgående. NÄRÅ, kommer aldrig sluta. I'm addicted. Hejdå.

Jag svettas

Fyfan, vad varmt det är här.
Jag är fortfarande i min pyjamas. Jag och barnen har haft pyjamasparty, typ.
Jag försöker få jillian att gå på tolatten men det går åt helvete.
Jävla jobbiga barn.

Ikväll ska jag som sagt på baseboll. Det ska bli rätt så roligt!
Komma ut från huset iaf..

På lördag åker jag och Amber till San Diego :D Det ska bli askul.
Vi stannar  där till söndagkväll och ska bara myyyysa och ha det härligt.
Härligt, härligt.

Nu ska jag eventuellt sova en sväng. Inte helt fel.
Puss o kraaaaaam

Dubbel lycka

Det blev två par nya skor. Dom var på rea, båda två och allt känns så bra. Ett par med klackar och ett par med kilisar. Mycket tjusiga. Kollade även på en resväska. Fy fan vad dyra dom är! Ska man ha en sån där stor jäkel så ligger ju dom runt 600-700 spänn. Det har man inte råd med när man är fattig au pair. Men måste man så måste man.
Bestämt är iaf att jag ska ha en rosa eller en med nåt galet mönster på så jag slipper stå vid bagagebandet varje gång och säga: "ÅH! där är min väska" för att en sekund senare inse att det var en av dom andra femtio gråa eller svarta väskorna..

Berättade även för Monica att jag åker hem i november. Nemas problemas, tyckte hon. Det var ju skönt.
Lite ledsen blev hon såklart för hon kommer ju sakna mig ;) Men hon tyckte jag skulle ut och leva livet!

Boot camp kicked my butt. Seriöst, vilken dålig form jag är i. Måste bli ändring! Jag har väl för dålig karaktär, som jag läste att någon hade på majas blogg.

Nu ska jag sova som en gris. Först ta en dusch för jag är ju svettig också.
Nälå, men vi hörs imorgon.
Puss o kram.

Bankdosa

Pengar förs fortfarande över till mitt konto varje månad.
Klagar jag? Nej.  Hade detta inte varit fallet hade jag legat på typ - 3000 kr. Minst.
Men nuså, går det bra.  

Ska iväg och shoppa (läs; köpa ett par skor) med Monica efter boot camp.
Jag är nervös inför boot camp av tre anledningar.

Anledning 1
: Jag har inte varit där på två månader
Anledning 2: Jag är fuckad i magen
Anledning 3: Jag ska berätta för Monica att jag inte vill stanna här längre än november.

Mycket intressant kväll kommer detta bli. Tänk om hon blir arg? Nej, det kan hon väl inte bli.
Eller tänk om hon..äh, jag vet inte vad hon kommer säga eller göra.
Jag får vänta och se.

Stay tuned.


Sparris och bollar

Idag har vi varit på bio. Det är gratis bio på sommaren.
Kung Fu panda, visade dom. Igen. Kul.

Ikväll ska jag på boot camp. Stackars, stackars mig.
Imorgon ska jag och Dani på en basebollmatch, hihi.

Nu ska jag laga mat av nåt slag. Hörs hörrni.
Adjöks.

And I'm happy again



Tänk så glad man känner sig efter man har köpt ett par skor. Speciellt om dom är billiga!
Dessa mysiga sandaler kostade bara $ 19.95 på LoveCulture :D

Ligger nu och lyssnar på Håkan Hellström-Den fulaste flickan i världen i mina nya rosa hörlurar som jag också köpte idag. Blev även en hatt och lite annat smått och gott. Härliga, men numera fattiga, tider.

Svensk musik vinner mitt hjärta nu, asså. Börjar märkas mer och mer att jag längtar hem.
Och för varje dag som går så blir jag säkrare på att jag aldrig i mitt liv tänker skaffa barn.

Nu ska jag sova. Adjöken fröken.

Daah.

Skittrött, är jag. Var ute på med Amber igår. Mycket roligt.
Sov till två idag. Så jävla skönt att sova bort halva dan när man har ledigt.
Det händer ju inte så ofta här borta, om man säger.

Nu ska jag sova igen. Hörs imorgon, lovers.
Puss


This is how much fun Daniela is



I still love you though, sweetie ♥

We're off to Amber's house for beer and chill. HEJSVEJ.

Jag saknar...

  • Min älskade, älskade famlij
  • Mina nästan lika älskade vänner
  • Regn, höst
  • Tystnad
  • Privatliv
  • Hårdbrödmacka med kaviar
  • Köttbullar med potatis, lingonsylt och brunsås
  • Vin och ölkvällar
  • En redig bollnäsfylla
  • Bollnäs
  • Att bråka med Malin
  • Att snacka skit om andra bollnäsbor
  • Att vara bitter över att jag inte har nåt jobb
  • Att bo hos Sara när hon är singel ibland
  • Att hälsa på Johanna i huvudstaden
  • Att dricka smoothies med Malin
  • Att vara sjuk i huvudet tillsammans med Josefin
  • Att skicka sms
  • Att prata om ingenting i telefon
  • Att hata Sara för att hon älskar "Våra bästa år.."
  • Att vara emo tillsammans med nån
  • Marabous choklad
  • Hemköp (knäppt, I know)
  • Att träffa folk man faktiskt känner igen när man är ute på
  • Snus.. åh, så jag saknar snus. General white.

Finns hundra miljoner saker som jag saknar med Sverige och mina vänner och min familj och allt.JÄVLAR om inte ni saknar mig lika mycket som jag saknar er! GUD, vad jag saknar. Jag är typ full av saknad. Nej, jag har lite glädje också ;) Mina planer för kvällen blev inställda så jag ska till Daniela och vi ska mysa och dricka vin (hoppas jag). Det blir mysigt. Imorgon så ska jag och Miao åka till Santa Monica.

Nu har jag just duschat och donat så nu ska jag smörja in heeeeela kroppen och sen get ready to go :)

Adjökens.


RSS 2.0