Glömsk tjej

Förra veckan var jag i Jönköping, vilket var helt, helt underbart och mysigt. När jag, för sista gången, klev ut genom dörren i Jönköping hade jag till och med (efter påminnelse) tagit ett extravarv i lägenheten för att samla ihop eventuellt kvarglömda saker (det händer mig alltid) och jag kommer ihåg att jag tänkte : "hah! första gången ever som jag inte glömt något". Eeeeller? Tji fick jag när Therese ringde (efter att vi kommit hem) och sa att jag glömt både glasögon OCH plattång (mitt liv är över). Skit.

Ja, vad jag ville komma fram till var väl att jag nu går omkring halvblind, med konstant huvudvärk samt en helt crazy frilla vissa dagar, då mitt hår inte alls vill göra som jag vill. Tacka vet jag post!


Här är en av orsakerna till att jag gillar Jönköping. Världens finaste Tuva!
Tycker någon att det är roligt?

Ett telefonsamtal för ett tag sedan.

Jag: Jag läre sluta, ska ut och springa.
Josefin: Alltså, lärde du dig att tycka om löpning?
Jag: ??
Josefin: Eller har du alltid tyckt att det är roligt?
Jag: ????

Det är väl bara att bita ihop, springa, och längta tills det är över.

Stjäl inlägg

Förmodligen har Josefin tänkt blogga om det här, men jag har dålig fantasi och stjäl därmed hennes idé. Hehe. Hon var och hälsade på mig igår (jättemysigt!) och när hon satt på tåget på väg tillbaka till Uppsala så får jag det här sms:et:

"Haha, skönaste lokföraren "som ni märker kommer vi inte in i Knivsta.Det står ett tåg där som har problem med en motsträvig passagerare...då hjälper det inte ens att ta sats!" "

Jag hatar att sånt här aldrig händer mig. Jag lyckas liksom aldrig vara på rätt plats vid rätt tillfälle, om man säger så. Skit.

Hon till vänster är ofta på rätt plats vid rätt tillfälle, till skillnad från hon till höger.


Jobba, jobba, jobba!

Snart sticker jag iväg till jobbet. Idag har jag hunnit med att luncha på Friday's med Bella, och vi tog en snabb sväng på H&M också där jag inhandlade ännu ett billigt nagellack och en pennvässare. Förut har jag typ köpt ny kajal när udden tar slut men, idag fick jag någon sorts uppenbarelse och köpte en pennvässare istället. Mycket intelligent av mig, om jag får säga det själv.

Det är så tråkigt väder och det är ännu tråkigare att stickade tröjor och halsdukar måste börja användas igen. Det är väl inte tvång på det, direkt, men man vill gärna använda det, kan jag tycka. Näe, nu ska jag packa väskan och sedan dra iväg. Ha en fin kväll alla! ♥

"Sometimes you have to be apart from the people you love, but that doesn't make you love them any less. Sometimes it makes you love them more."

Nagellack

Jag målade mina naglar, för att underhålla mig själv litegrann.
Rosa, köpt på H&M. Inte bara fint, billigt också.
(Blommorna i bakgrunden köpte jag och pappa. Jag behöver saker som gör mig glad, och av någon anledning så blir jag glad av att ha blommor hemma.. )

Inte svaret jag hoppades på, direkt

Pappa har varit i Stockholm hela veckan och ska sova hos mig på fredag och vi planerar kvällen.

Jag: (tror verkligen, verkligen att han ska svara nej) Om du har dina träningskläder med dig kan vi ju dra ut och springa en sväng?

Pappa: Mmm... Jag har faktiskt mina träningsskor och lite träningskläder i bakluckan.

Jag: (tror faktiskt att han skojar till det lite) Seriöst?

Pappa:
Ja?

Jag: (hatar mig själv för att jag frågade) Toppen! (skit..)


Slutsats; Är huvudet dumt, får kroppen lida.

Jag skulle ge dig, allting du pekar påVad vore jag, utan dina andetag?

Inte så typiskt.

Precis när jag hade bytt om till träningskläder, snörat på mig löparskorna och skulle ge mig ut på en runda så började det inte regna. Är inte det typiskt? Så nu har jag varit ute och sprungit en liten sväng. Jag ska inte ljuga, jag gick en del också. Om man ska se på det stora hela så gick jag väl mer än jag sprang. Jaja, nu lämnar vi det där.

Jag har träningsvärk idag och det känns så gött. Det var för längesen nu. Men nu är jag på gång igen. Får se hur ambitiös jag tänker vara den här gången.

Nu ska jag städa lägenheten. Tar normalt sett inte såå lång tid eftersom den är typ 20 kvadratmeter stor. Ändå, så är det ju sjukt tråkigt. Efter städ blir det stan för en kaffe med Lindbergskan och sen ska jag äta middag och se hockey med min pappa. Bra, fullspäckad dag (för att vara mig).

Så, nu sätter jag igång.


såååååå typiskt....

PRECIS när jag hade bytt om till träningskläder, snörat på mig löparskorna och förberett mig för en runda så började det regna. Jättemycket. SÅ synd. Verkligen. Jag som var SÅ sugen på att gå ut och springa när det hade snöat hela morgonen. JÄTTESUGEN. Jaja... jag trotsar inte väderguden utan sätter ner min rumpa i soffan och glor på tv istället. SYND. Hehe.

För att faktiskt låta lite duktig så körde jag styrka inne i värmen istället, och jag hoppas på träningsvärk imorgon. Det är ju en skön värk, när man inser att det finns lite muskler under huden.


jag vet att framtiden är vår,
men jag saknar dig ändå..

Pappatid

Världens bästa pappa befinner sig i huvudstaden i veckan, så vi åt middag på O'learys (Arsenal-Man U visades, ibland har man tur) och fikade i solen på Odengatan i söndags.. Han är bra, min pappa ♥


Bio


Jag har bara en sak i huvudet just nu så jag kan lika gärna skriva om honom. I fredags var jag och älskling på bio. Vi såg Thor. Grym film! Hade läst kassa recensioner i tidningen och hade noll förväntningar. Det var därför den var bra kanske. Eller för att jag fick hålla den finaste i världen i handen under hela tiden. Det gör mig lycklig.

Innan bion:

(tagen med spegelkameran, inte okej)En spänd Johan, hehe.


I hear what they say but I'm not listening.

Det känns skit. Dom säger att det kommer gå fort man jag har svårt att tro det. Jag saknar redan men jag är stolt. Min fina J är så bra ♥

Mitt hjärta är ditt


RSS 2.0