Emosarna och Anna

Del två i denna historia utspelar sig i Hollywood, på Sunset Blvd. Key Club. Åkte dit för att Danny hade bjudit dit oss och för att se hans band spela. Var ett häftigt ställe. Men när vi kom dit, gash. Utanför klubben står kanske hundra pers, alla iklädda randiga/rutiga/prickiga/trasiga/lack-kläder som ofta slutade strax innan dem började. Rosa eller grönt skulle man nog ha i håret för att komma in gratis, tänkte vi. Folk var målade i ansiktet a la Kiss och utklädda till värsta porrsakerna..Där kom vi i jeans och t-shirt och pumps. Men desto mer normala framstod vi som då, kan man tycka.

Ja, med folkmassan utklarad så kom vi in och lyssnade på lite olika band. Var bra, må jag säga. Efter det joinade D oss för öl och öl och mer öl. När klubben stängde så åkte vi vidare till några han kände, det kan ha varit det konstigaste jag har varit med om..Tjejen vi åkte till var tydligen en sån som piskar folk. Det hade hon som jobb, liksom. Det var fullt med sexleksaker i hela lägenheten. Mycket lurt.

Vi vart ju inte kvar där aslänge utan kände att det nog var bättre att åka hem..D bad om ursäkt typ femtusen gånger för att han tog dit oss, asgulligt, haha. Såå, jag och Marina styrde kosen hemåt. Men inte innan en liten godnattpuss hade skett..

Ligger här nu. Ska snart dra iväg och käka lunch med brudarna. Subway it is!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0